Την άποψη πως η ΑΕΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ρασβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός της Ξάνθης σχολιάζοντας το αποψινό ματς:
«Πρώτα απ’ όλα να πω ότι η ΑΕΚ είναι μία πολύ ωραία ομάδα. Μία από τις καλύτερες και μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς κανένα πρόβλημα. Με ποιοτικούς παίκτες και καλή οργάνωση στο παιχνίδι. Μου άρεσε ο τρόπος που αντιδρούσαν και πρέπει να συγχαρώ τον προπονητή τους γι’ αυτό. Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα το ματς, με αρκετό φόβο και δεν ελέγξαμε καθόλου τη μπάλα, χάνοντας πολλές μπάλες στο κέντρο, όπου έδινε την ΑΕΚ να κάνει γρήγορη μετάβαση στο παιχνίδι της. Μετά προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τη μετάβαση της ΑΕΚ. Οι δυο φάσεις που έκανε η ΑΕΚ έγινε από βαθιές μπαλιές, που ο Αραβίδης πάλεψε και κέρδισε τις φάσεις. Με αρκετή τύχη όμως μαζί μας κρατήσαμε το σκορ. Παρ’ όλο τον έλεγχο της ΑΕΚ ισοφαρίσαμε όμως και κρατήσαμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Η ΑΕΚ σκόραρε, εμείς χάσαμε ευκαιρία μεγάλη με το πέναλτι, όπως και μία μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά. Με όλο τον σεβασμό στην ΑΕΚ, ήταν ένα παιχνίδι τη Σκόντα Ξάνθη απέναντι στη… Σκόντα Ξάνθη, που κέρδισε η ΑΕΚ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αυτος ο ξυλινος παγκος που ειναι;;;
Μην μου πειτε οτι ειναι στο ΟΑΚΑ...
χοχοχοχοχο...κλαιω, νασαι καλα αδερφε!
Με αυτον προπονητη ουτε σε εκατο χρονια. Σοβαρα μαγκες απο κατω αν θεωρηται τον πογιετ προπονητη τοτε υπαρχει σοβαρο προβλημα δηλαδη ελεος
Όχι ρε φίλε εγώ θεωρώ τον Βλάχο άξιο προπονητή γουστάρεις, αν ο Πογετ δεν αξίζει για την ΑΕΚΑΡΑ μας τότε ποιος??
Μα καλά δεν είδατε πόσο μίκρυνε την ΑΕΚ εχθές που έβαλε 8 αμυντικούς????? για να κρατήσει το αποτέλεσμα ?
????????????
Τί μας πέρασε Πανιώνιο, Βέροια ή Ατρόμητο εεεεεεεεεεεεεεεεε?
Αυτή την ΑΕΚ θέλετε??
Ναι φίλε εγώ θέλω αυτήν την ΑΕΚ ΝΙΚΗΤΡΙΑ!!!
εισαι επικινδυνος για το αθλημα !!!
Α θα σε μαλώσει ο φαταουλ....
Ένα φάουλ που βγάζεις στο 20 λεπτό τον γουτα
Δεύτερο φάουλ οτι η ΑΕΚ κοντράρει γαύρο...
Ειναι πολλα σε μια μέρα φιλε μου...σε βλέπω να την κανείς
Άσε ρε λουτσεσκου τι ξέρεις εσύ? Εδώ έχουμε προπονηταραδες του καναπέ με μάστερ στην καναποπροπονητικη που τον θεωρούν άσχετο.
πες τα ρε αδελφε γιατι εχουμε παθει πλακα με αυτα που διαβαζουμε εδω ελεγαν ασχετο τον σαντος με την εθνικη γιατι επερνε τα αποτελεσματα με μισο μηδεν και τωρα η εθνηκη παει χαλια και τον ζηταμε πισω τι να λεμε αχαριστος λαος οσο δεν παει
Καλα βαλτο σε εχουνε;;; Την χαλάς σε όσους βγάλανε φαρμάκι για τον ( άσχετο ) πογιετ! Τι τον θέλαμε !;;; Εδω μεσα έχουμε καμια 50αρια προπονηταραδες κ τσάμπα!!!
Λουτσέσκου αγόρι μου κοκομπλόκο έπαθες ή έχεις αχρωματοψία?