Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λαμβάνει μέτρα κατά της οπλοχρησίας ο Μπαράκ Ομπάμα

Νέες δράσεις για την επέκταση των ελέγχων ιστορικού στις πωλήσεις όπλων αναμένεται να λάβει την επόμενη εβδομάδα ο Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με πηγές του Λευκού Οίκου σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο αριθμός των θανάτων από την οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μπαράκ Ομπάμα θα προτιμούσε οι σχετικές αποφάσεις να ληφθούν από το Κογκρέσο, ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο.

Τα σχέδια του προέδρου δεν είναι ακόμα έτοιμα και όσοι βρίσκονται κοντά στη διαδικασία αυτή προειδοποιούν ότι απρόβλεπτες καταστάσεις θα μπορούσαν να καθυστερήσουν μια ανακοίνωση.

Ωστόσο, υπέρμαχοι των ελέγχων στη χρήση όπλων αναμένουν οι νέες πρωτοβουλίες του Μπαράκ Ομπάμα να αποκαλυφθούν πριν από το ετήσιο μήνυμα του προέδρου που είναι ορισμένο φέτος για τις 12 Ιανουαρίου.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει επανειλημμένα εκφράσει απογοήτευση και θυμό για τα περιστατικά μαζικών δολοφονιών που σημειώνονται συχνά στις ΗΠΑ. Όπως έχει πει, δεν θα έπρεπε να είναι τόσο εύκολο για κάποιον που θέλει να βλάψει συνανθρώπους του να μπορεί να έχει στην κατοχή του όπλα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ