Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ στα Σπάτα με τις καιρικές συνθήκες να είναι δύσκολες. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στη διάθεση του Πογιέτ για το ματς στα Χανιά με τον Πλατανιά. Από εκεί και πέρα, πλην του τραυματία Μπαρόχα, οι υπόλοιποι ακολούθησαν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα. Λόγω του επερχόμενου αγώνα οι παίκτες της ΑΕΚ δεν θα πάρουν ρεπό για την Πρωτοχρονιά. Αύριο Πέμπτη η προπόνηση είναι πρωινή όπως και αυτή της Πρωτοχρονιάς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΕΛΕΟΣ! ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΞΩ ΠΟΛΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
αραγε διαβαζεις τι λεει πριν σχολιασεις?
Θα ήθελες ....
Προς ΑΕΚ365 ή όποιον αδελφό γνωρίζει: Αγόρασα εισιτήριο για το μπάσκετ με τον βαζελο την Κυριακή και θέλω να πάρω μαζί τον γιο μου που ειναι 8 ετών. Πρέπει να δηλωθεί ; Πληρώνει ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χωρίς εισητήριο φίλε...Ούτε ΑΜΚΑ ουτε τίποτα...