Την παράταση χρειάστηκε η Ρέιντζερς προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Χάμιλτον, ουραγού της Premier League, και να πάρει το εισιτήριο για τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Σκοτίας. Στον επαναληπτικό που διεξήχθη στο «Άιμπροξ» οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας. Στην ημίωρη παράταση, δυο γκολ του Γουίτακερ, στο 97ο και 99ο λεπτό, έδωσαν την αγχωτική πρόκριση για την Ρέιντζερς.
Δυσκολίες συνάντησε και η Σέλτικ καθώς επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Μόρτον, ομάδα πρώτης κατηγορίας, εκτός έδρας. Στο 35ο λεπτό ο ΜακΓκιν πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Γιώργο Σαμαρά να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως ο προπονητής της Σέλτικ, Τόνι Μόουμπρεϊ δεν έκανε καμία αλλαγή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
