Ο Μάρκο Σίλβα δεν δείχνει να υπολογίζει στον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος υπογράμμισε πως έχει πει στον Ολυμπιακό πως θέλει να παίζει, ενώ είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Τσίβας.
Σε δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του, ο Μεξικανός επιθετικός, Άλαν Πουλίδο, τόνισε: “Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό και τους έχω πει ότι θα ήθελα να αγωνίζομαι. Εκείνοι από την πλευρά τους, μου ανέλυσαν το πλάνο τους για το μέλλον. Είμαι λίγο ανήσυχος για το γεγονός ότι δεν αγωνίζομαι, αλλά μέσα μου αισθάνομαι καλά και είμαι χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνω, αλλά εγώ αυτό που θέλω είναι να παίζω. Δεν βιάζομαι. Έχω προτάσεις από την Ευρώπη και γνωρίζω πως η Τσίβας ενδιαφέρεται. Θα ήταν καλή επιλογή. Θα έπαιζα και θα ανέβαζα ξανά το επίπεδο μου είναι η αλήθεια. Θα δούμε τι θα συμβεί”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
