Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το σκυλί του Νετανιάχου δάγκωσε κόσμο και μπήκε σε καραντίνα!

Σε… καραντίνα μπήκε η σκυλίτσα του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου έπειτα από ένα επεισόδιο στη διάρκεια θρησκευτικής εκδήλωσης κατά το οποίο δάγκωσε δύο επισκέπτες!

«Ήμαστε υποχρεωμένοι, με λύπη, να θέσουν σε καραντίνα την Καΐγια, όπως απαιτείται από το νόμο» ανακοίνωσε ο Νετανιάχου στο λογαριασμό του στο Facebook, προσθέτοντας ότι το επεισόδιο έγινε αιτία να ανακαλύψει κενά στη σχετική νομοθεσία, τα οποία προτίθεται να καλύψει.

Η Καΐγια, ένα 10χρονο ημίαιμο που υιοθέτησε ένας από τους γιους του Νετανιάχου, δάγκωσε την περασμένη Τετάρτη τον σύζυγο της υφυπουργού Αμυνας του Ισραήλ, καθώς και ένα βουλευτή του Λικούντ. Το περιστατικό είχε γίνει θέμα στον ισραηλινό Τύπο.

Δεν είναι σαφές τι θα απογίνει με την Καΐγια μετά την απόφαση της οικογένειας Νετανιάχου να τη βάλει σε «καραντίνα».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ