ΚΥΠΡΟΣ-14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια: 0-2
(Κιρμ 12’, Ασίς 90+2’)
Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Ομόνοια στο «Αμμόχωστος» κερδίζοντας με σκορ 0-2 τη Νέα Σαλαμίνα, και επανήλθε στις επιτυχίες, πιάνοντας τους ερυθρόλευκους στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς πήρε το τρίποντο χάρη σε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Κιρμ άνοιξε το σκορ στο 12' ενώ ο Νουνό Ασίς στις καθυστερήσεις, συγκεκριμένα 90+3', πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
ΕΝΠ-Αγία Νάπα: 1-1
(Φροξυλιάς 32’, Μπόουμαν 53’-Αντολέκ 56’, Λαμπρόπουλος 65’)
Ισοπαλία 2-2 στο γειτονικό ντέρμπι του Παραλιμνίου που έγινε στο «Τάσος Μάρκου», μεταξύ της Ένωσης και της Αγίας Νάπας.
Η Ένωση προηγήθηκε με 2-0 με δύο εύστοχες εκτελέσεις φάουλ από τους Φροξυλιά στο 32' και τον Μπόουμαν στο 52', όμως η Αγία Νάπα δεν παράτησε το παιχνίδι. Μείωσε με τον Άντολεκ στο 56' και στην συνέχεια ο Λαμπρόπουλος κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 65'.
Άρης Λ.-Απόλλων Λ.: 2-2
(Μαρανγκουδάκης 52’, Γκονζάλες 76’-Κολοκουδιάς 86’ πεν., 90+3’)
Δραματικό παιχνίδι στο Τσίρειο, με τον Γιώργο Κολοκούδια να αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, ενώ όλα έμοιαζαν χαμένα μετά το προβάδισμα 2-0 του Άρη.
Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Μέζγκα στο 40’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς ο Άρης έλεγξε τον ρυθμό στην επανάληψη, και σκόραρε δύο φορές. Το σκορ άνοιξε ο Μαργκουδάκης στο 62’ ενώ τα γκολ για την ομάδα του Νεαγκόε διπλασίασε ο Πούλπο στο 76’.
Στα τελευταία λεπτά μίλησε ο Γιώργος Κολοκούδιας, καθώς στο 85’ μείωσε σε 2-1 με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ ισοφάρισε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό το 2-2.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
