Πολύ ακριβά κοστίζουν στον Παναθηναϊκό τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος στους αρχηγούς του «τριφυλλιού».
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Goal αναφέρει πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους της ομάδας, και αφού πρώτα τους καθησύχασε για τα οικονομικά, τους η συζήτηση πήγε για τα χρήματα που θα κληθεί να πληρώσει ο σύλλογος.
«Περιμένοντας να δούμε τι θα γίνει και με την έφεση, το οικονομικό κόστος για την ομάδα από το συγκεκριμένο παιχνίδια θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ», είπε ο κ. Αλαφούζος και αυτό αφορά τα πρόστιμα και την αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Παίξε ένα τζόκερ, τώρα που έχει και τζακποτ...