Πικραμένος από την ήττα του Πανιωνίου στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος ενώ ενόψει της συνέχειας ο Έλληνας τεχνικός είπε πως πλέον η ομάδα του κοιτάει το ματς με την ΑΕΚ , στο οποίο θέλει τη νίκη.
«Είναι λογικό ο ΠΑΟΚ να έχει 5-10 λεπτά πίεσης και δεχτήκαμε τα γκολ εκεί. Δεν ήμασταν έξυπνοι, δεν διώξαμε καλά την μπάλα σωστά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά αργοί. Το γκολ μας στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία και δυστυχώς σήμερα οι ακραίοι μας δεν ήταν σε καλή μέρα. Μας πληγώνει ο τρόπος που χάσαμε. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος από τον Πανιώνιο.
Αλλά αυτή είναι η διαφορά αυτών των ομάδων σαν τον ΠΑΟΚ. Οι ακραίοι μας δεν ήταν καλοί και δεν ήταν αυτοί που έπρεπε. Δεν είδα καμιά διαφορά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Πανιώνιο. Δεν λέω πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα. Επρεπε πιο γρήγορα να μεταφέρουμε την μπάλα ψηλά όταν πιεστήκαμε.
Αν ήταν οι ακραίοι μας σε καλή μέρα, θα διεκδικούσαμε πιο πολλά πράγματα. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ και πρέπει να ετοιμαστούμε για να πάρουμε το ματς».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
που καταντήσαμε...
ο... Ουζουνίδης.. που προπονεί... τον... Πανιώνιο... να έχει βλέψεις για νίκη..
Αχ ρε ΑΕΚ... σε ξέχασαν.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ... ΕΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ...με τα όργανα μέσα :)
Ναι και εγω θελω να παρω μια Φεράρι, μπορω;;; Δεν μπορω!!!
πανιωνιος, @ουσταρας αιωνιος, που λεει και ενας φιλος..
Τι να πάρεις βρε ούζο 12;
Τι να παρεις Ουζουνιδη;;;
Να ετοιμαστείτε, αλλά κυρίως μην ξεχάσετε και να ....πλυθείτε καλά!!!!!!!!!!!!
μαρινοοοο,ετοιμασου για κλαρινοοο...;))
Μάγκες (παίχτες της ΑΕΚ) αυτόν τον αγώνα με το παράρτημα του θρήνου το θελουμε πάρα μα πάρα πολύ! Κάντε αυτό που πρέπει!
τι λες ρε ανθρωπε ονειρα βλεπεις..
Θυμάμαι αυτόν τον κύριο το 1996, όταν χάσαμε από τον παο 1-0 με γκολ του Μπορέλι και χάσαμε μαζί και τον τίτλο, σε έναν αγώνα όπου ο παο δεν μας απείλησε ποτέ και εμείς αυτοκτονήσαμε. Μετά τον αγώνα τι δεν είχε πει το απύλωτο στόμα του: ο παο είναι ομάδα με ...καρύδια και η ΑΕΚ ομάδα ...καρύδι. Πρέπει να τον πατάμε όπου τον βρίσκουμε!!!!
θα σου λεγα τι θα παρεις....τραβα παραπερα ρε παρτουζουνιδη...
ποιος ήρθε
ΜΠΑΛΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΤΡΙΧΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ...
Α ρε νιονιό !!
Ρε Ουζουνιδη η καουρα σου ειναι να κερδισεις την ΑΕΚΑΡΑ?Αλλα βεβαια εχεις μαθει να ανοιγεις τα ποδια σου στην θρυλοτα κατσε και θα ερθει σειρα σου
Έτσι όπως τα λες φίλε! Δε γίνεται να κερδίσει τον ...εργοδότη του! Χωρίς το χοντρό η ομαδούλα της γειτονιάς θα είχε από πρόπερσι τη μοίρα του μπασκετικού της τμήματος
Δύσκολο ματς προβλέπεται. Ο Γαβριώνιος είναι ενισχυμένος πάλι φέτος και το σύστημα θα προσπαθήσει να πάρει βαθμούς για να τους μοιράσει μετά σε άλλα παραρτήματα. Και εννοείται θα παίζουν σαν σκύλοι γιατί πάνω από όλα "μισούν¨ το κατεστημένο (της ΑΕΚ).
Παρε κανενα αυτογραφο απ τν πογιετ κ ασε την ΑΕΚ..καραγκιοζακο αρχισες απο τωρα..αλλα ερχεται η ωρα σου..κοιταξτε μην σκαψετε κανα γηπεδο κ δν μπορουμε να σας ξεφτιλισουμε μετα..πανιωνακια ομαδα γειτονιας..
Αντε ρε αμπαλε ουζουνιδη! Κ σαν παικτης κ σαν προπονητης αμπαλος!