Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με Κατσικάρη στο Προολυμπιακό η Εθνική

Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε να συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας μπάσκετ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Σάββατο ο Φώτης Κατσικάρης είχε συνάντηση με παράγοντες της ΕΟΚ και συμφώνησε να συνεχίσει στο πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Ο Κατσικάρης συζήτησε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον Παναγιώτη Τσαγκρώνη στη Μαδρίτη και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να τηρηθεί το τριετές συμβόλαιο που έχει υπογραφεί.

Αυτό σημαίνει πως η Εθνική θα πάει στο Προολυμπιακό τουρνουά με τον Κατσικάρη στον πάγκο και αφού υπήρξε συμφωνία, έγιναν οι πρώτες συζητήσεις για τον προγραμματισμό ενόψει του τουρνουά, στο οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Κατσικάρης θα θελήσει να μάθει τις προθέσεις των Ζήση και Μπουρούση, οι οποίοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσουν στην Εθνική, ενώ θα έχει συζήτηση και με τους Αντετοκούνμπο και Κουφό στις ΗΠΑ.

Η τελική απόφαση της FIBA για τη διοργάνωση των Προολυμπιακών τουρνουά θα ανακοινωθεί στις 26 Ιανουαρίου. Εκτός της Ελλάδας, θα συμμετάσχουν οι Γαλλία, Σερβία, Ιταλία, Τσεχία, Καναδάς, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Τυνησία, Αγκόλα, Σενεγάλη, Φιλιππίνες, Ιράν, Ιαπωνία και Νέα Ζηλανδία. Επίσης υπάρχουν τρεις κενές θέσεις για τις διοργανώτριες των τουρνουά και αν αυτές είναι από τη λίστα των παραπάνω ομάδων, τότε τη θέση τους θα πάρει η πρώτη επιλαχούσα ανά ήπειρο.

Μετά τη συμφωνία με Κατσικάρη, η ΕΟΚ έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη η συνάντηση του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου και του γενικού γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη με τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Φώτη Κατσικάρη.

Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός των ενεργειών που πρέπει να γίνουν προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη σε όλα στην έναρξη της πολύ σύντομης προετοιμασίας που θα μπορέσει να κάνει μέχρι την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά στις 5 Ιουλίου.

Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά και από το αποτέλεσμα της κλήρωσης της 26ης Ιανουαρίου, όταν και θα γίνει γνωστό σε ποιά από τις τρεις χώρες που θα διοργανώσουν τα Προολυμπιακά τουρνουά θα αγωνιστεί η Εθνική.

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το αποτέλεσμα συμφωνήθηκε ένα πλάνο για τις κατ' ιδίαν επαφές με τους παίκτες που απαρτίζουν τον διευρυμένο κορμό της Εθνικής Ανδρών, εντός κι εκτός Ελλάδας και άλλα σημαντικά διαδικαστικά θέματα για τη λειτουργία της ομάδας».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ