Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με τον Γκουστάβο Πογιέτ να μη δείχνει για ακόμη μια φορά τα αγωνιστικά του πλάνα, καθώς δεν έκανε κάποιου είδους δοκιμή ενδεκάδας. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο προπονητής της Ένωσης δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Πανθρακικό.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με διάταξη 4-3-3, όπως έκανε και στην Κομοτηνή, διατηρώντας τα περισσότερα πρόσωπα της ενδεκάδας. Οι θέσεις στις οποίες είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές είναι κυρίως αυτή στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ντίντακ να επιστρέφει αντί του Σοϊλέδη, ενώ στην επίθεση ο Τζιμπούρ διεκδικεί θέση βασικού αντί του Αραβίδη, που έχει βέβαια το προβάδισμα.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση ο «Τρομοκράτης» (που μπήκε ως αλλαγή στο 85', στο ματς με τον Πανθρακικό), αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αφού με την εικόνα τους στις προπονήσεις δείχνει ότι βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής στα καλά του στάνταρ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Που είναι οι φαν του Δέλλα?
3η σερί ήττα με Ατρόμητο.....
εγω ειμαι φαν του Δελλα.. ναι τριτη σερι ηττα.. και?
Ε ναι εσείς οι φίλαθλοι του Ατρόμητου είστε αλλιώς...
οι σκεψεις του:μπαροχα, αρθο, γκαλο, μπονανοτε, βαργκας, σιμοες, ντιντακ σιγουροι μεσα....
μιλαει κανεις αλλος ισπανικα ή πορτογαλικα?