Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Ολυμπιακός και το ΠΑΣΟΚ

Άρθρο του Βασίλη Παπαθεοδώρου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο. Απίθανα πράγματα. Είναι αυτό που λέμε, στη ζωή όλα μπορεί να συμβούν. Μην έχεις τίποτα σίγουρο. 

Γιατί να μην καταγγέλλει άλλωστε; Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσπαθεί να προστατεύσει τα συμφέροντά της. Δεν είμαστε δικαστήριο εδώ να αποφασίσουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο. Ο Παναθηναϊκός εξάλλου είναι γνωστό σε όλους θαρρώ, πως έχει την αντικειμενική ευθύνη για ό,τι συνέβη στη Λεωφόρο, και πολύ περισσότερο μετά την ανακοίνωση του Παππά. 

Και εννοείται πως πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά μέχρι να σταματήσει να πιστεύει ο καθένας ότι μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει στο γήπεδο. Πόσο μάλλον να απειλεί ανθρώπινες ζωές με φωτοβολίδες ευθείας βολής.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ