Ενθουσιασμός ο Ουρουγανός πανηγύρισε έξαλλα την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ΑΕΚ. Αμέσως μετά τη λήξη στο ματς της Κομοτηνής, ο προπονητής πήγε στη θύρα των οπαδών της ΑΕΚ σήκωσε τις γροθιές του και πανηγύρισε με τον κόσμο. Στην πορεία πήγε στους παίκτες του και τους αγκάλιασε, ειδικά τον Γιόχανσον...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αμφιβάλλω αν έχετε δει τους παίκτες της Μπάγερν να κάνουν OLE με τον κόσμο νικώντας την Άουγκσμπουργκ (τελευταία τότε) στο Μόναχο έτσι; Τέτοια κακία για τους παίκτες και τον προπονητή δεν υπάρχει λέμε. Ξεφτίλα
+1000000000000000000
Μπραβο στον προπονητη μας. Και για την χειρονομια αλλα και για το κουτσαρισμα. Οσο για τους φιλους της αποψης οτι ειμαστε αεκ κλπ θα πρεπει ν ασκεφτουν οτι ειναι προπονητης συγκεκριμενου ροστερ και ο σκοπος του προπονητη ειναι να νικαει με αυτα που εχει και οχι με το ειμαστε αεκ και παιζουμε επιθετικα και μετα κοιμιμαστε στον παγκο η στην καλλιτερη περιπτωση βγαζουμε στο καραισκακη τον Σιμοες και βαζουμε επιθετικο διοτι ειμαστε αεκ. Χρειαζεται ρεαλισμος τον οποιο εχουμε να δουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην ομαδα μας απο την εποχη του Σαντος. Αφηστε τον κανει την δουλεια του.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑΡ
ε με τα ρούχα μας..?? Αντί να το γιορτάσουμε και να δούμε τις αδυναμίες μας..??
......ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΝΩΣΗ το λέει η λέξη,φτάνει πια ο διχασμός,δεν έχουμε την πολυτέλεια μετά από τόσα χρόνια ξηρασίας να φαγωνόμαστε μεταξύ μας....!!!!
Οφείλουν όπως σε όλες τις ποδοσφαιρικά προηγμένες χώρες, να πάνε στο πέταλο ,να χαιρετίσουν τον κόσμο και να πανηγυρίσουν μαζί του.Πολύ καλά έκανε ο προπονητής,έτσι πρέπει να γίνεται γιατί ο κόσμος είναι αυτός που δίνει οντότητα σε μια ομάδα.Και ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλος από κάθε άποψη.Σεβασμό στον κόσμο λοιπόν ακόμα και στις ήττες.Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗ και αξίζει να τη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαιρόμαστε όταν έρχεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι αλλά γαύρου,κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο ανεξαρτήτως της δυναμικότητας του. ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ...!!!Πριν μία εβδομάδα δεν πήρε 3-3 ο Πανθρακικός στην Τούμπα..?? Τι βλακώδες μπλαζελίκι είναι αυτό..??Είμαστε ΑΕΚ και πανηγυρίζουμε μόνο όταν κερδίζουμε το βάζελο και το γαύρο..??Τρωγόμαστ
ΕΝΩΣΗ.............
Ακούω διαβάζω ακούω διαβαζω σε ποια ομάδα ήρθε δεν ξέρει , ποια νομίζει οτι κοουτσάρει ; Κ διαφορά τετοια! ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΟΡΕ;;;;; Μια ομάδα που ανέβηκε απο β εθνική κοουτσάρει, με έναν πρόεδρο τζαμπατζη, χωρίς γήπεδο , κ με ρόστερ 3 πουλάκια κάθονταν!!! Αυτήν κοουτσάρει !!!! ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ! Μας έχουν μικρηνει σαν ομάδα μη μικραινετε κ σαν λαός με αυταπάτες !!! ΑΕΚ ειμαστε οχι μ@λ@κες!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ..ΤΙ ΖΟΥΜΕ??ΗΜΑΡΤΟΝ!!ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ??ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...
ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΝ??ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΤΙΓΡΗ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??ΤΙ ΝΑ ΠΩ..
Επειδή δεν καταλάβανε ρε φίλε για εξήγησε τους. Στη Μπάγερν; Την Τσελσυ; Εχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα μια 20αετια και φτιάχνουμε τώρα την ομάδα που θα ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ τα επόμενα χρόνια. Καλα κάνουν και πανηγυρίζουν σε αυτη και σε όλες τις νίκες ακομα και σε κύπελλο με ομάδα Β εθνικής. Εκτός απο το ΑΕΚομετρο θα βάλουμε τώρα και πανηγυρόμετρο.
nickzek77 giati na min panigirizoyn re megale , se poia omada paizoyn ;me ton kolovetsio , ton soiledi kai ton aravidi paizeis me ti paizeis me to messi kai ton iniesta ;kai kerdizeis ektos edras ,giati na min panigiriseis ;
Γιοχανσον, σταθερη αξια !!
Καλη αρχη κοουτς !...
1. Μια νίκη είναι νίκη εναντίον και του χειρότερου των χειροτέρων κι αν παίζεις είναι νίκη και πρέπει να πανηγυρίζεται 2. Πότε η ΑΕΚ έγινε Μπαρτσελόνα με τίτλους και ευρωπαϊκά κύπελα και είναι ανάρμοστο να πανηγυρίζει μια νίκη επί ενός μικρότερου αντιπάλου ( Η Μπαρτσελόνα πάντως πανηγυρίζει και όταν νικάει τη Μάλαγα!) 3. Νίκες και κατά κατώτερων αντιπάλων δημιουργούν χαρακτήρα, όταν βέβαια είναι συνεχόμενες. Και από τέτοιες η ΑΕΚ έχει ανάγκη μεγάλη και για πολλούς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λόγους. Τώρα για όσους υποστηρίζουν το αντίθετο, μάλλον δεν παίρνουν υπόψη τους τα παραπάνω και κυρίως το ότι η ομάδα έχει να πάρει πρωτάθλημα 20 χρόνια τώρα!
Χειρότερος και από Περέιρα...!
Α και κατι που ξεχασα πανηγυρια για νικη κοντρα στο τελευταιο δεν επιτρεπονται σε μας.
Σιγά εσύ.. ηρέμησε λίγο. Η νίκη είναι νίκη.. όταν νικάς χαίρεσαι.
Αλλο χαιρεσαι αλλο πανηγυριζεις
ρε παει καλα αυτος? Πανηγυριζει λες και πηραμε το Champions League!!! Του εχει πει κανενας που εχει ερθει ή νομιζει οτι κοουτσαρει τη Βεροια?????
Φίλε στην αγγλία πανηγυρίζουν ανεξαρτήτου αντιπάλου.. κι ας είναι τελευταία η ομάδα που κέρδισαν.. τι γκρίνια είναι αυτή ρε γαμώτο.
ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΣ.ΛΙΓΚ ,ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ 1 ΕΒΔ .ΗΡΕΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ Η ΟΜΑΔΑ ,ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ .
Στη ήττα από τον Αστέρα έδωσε 3ημερο ρεπό...πληροφορίες λένε ότι από τη χαρά του απόψε θα δώσει 5ημερο...θα μαζευτούν μια μέρα πριν τον αγώνα και θα πάνε να παίξουν Κυριακή!!
KAI KΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΔΕΛΛΑΚΑΙ -ΤΕΖΑ ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ----------ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΙΓΡΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΓΑ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ ---------
ΟΛΕ δεν κάνανε?
LOL
Φημες λενε οτι ανεβηκε και στα καγκελα και χτυπιοταν..
τεραστια νικη...
Τον λινεν μου θυμισε... Ασε τις δημοσιες σχεσεις κοιτα να ανεβασεις οσο μπορεις την παρουσα ομαδα να παιζει την υποτυπωδη μπαλα, απεβαλλε τη νοοτροπια που εχεις απο τη σαντερλαντ (ηρθες σε μεγαλη ομαδα δε θα παιζουμε με 3 σεντερ μπακ και 3 αμυντικα χαφ) και κυριως το γεναρη βγαλε στη σεντρα το τιγρη και πες θελω αυτους και αυτοι δε κανουν και μετα το μπαλακι παει σε αυτον.
Γεια σου ρε Μακη με το χαμογελο παντα