Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δίνουν τα έσοδα από το φιλικό του «Γουέμπλεϊ» για φιλανθρωπικό σκοπό

Εκστρατεία που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 135.000 υπογραφές έχει ξεκινήσει αυτές τις ώρες, προκειμένου τα έσοδα από το ιδιαίτερο φιλικό παιχνίδι Αγγλίας – Γαλλίας, να πάνε όλα σε φιλανθρωπικό οργανισμό.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγιναν ποτέ!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο «Γουέμπλεϊ», απόψε το βράδυ, πέρα από την αστυνομία, τους βαριά οπλισμένους φρουρούς και την επαγρύπνηση των υπεύθυνων ασφαλείας, οι δύο εθνικές ομάδες θα παίξουν μπροστά σε 70.000 οπαδούς για να στείλουν μήνυμα για την ενότητα που στο ποδόσφαιρο και τη στήριξη στη Γαλλία μετά τα τραγικά γεγονότα της Παρασκευής στο Παρίσι.

Μέσω διαδικτύου, έχει ξεκινήσει και εντείνεται αυτές τις ώρες προσπάθεια ώστε να πειστούν οι άνθρωποι των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών Αγγλίας και Γαλλίας ώστε τα έσοδα να δοθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Medecins Sans Frontieres», που συνεργάζεται με τον γαλλικό Ερυθρό Σταυρό και έχουν βοηθήσει όλο αυτό τον καιρό και τους πρόσφυγες που εισέρχονται στην Ευρώπη.

«Πριν από δέκα χρόνια, οι Γάλλοι, μας στήριξαν στους βομβαρδισμούς της 7ης Ιουλίου... Είναι σειρά μας τώρα...» τονίζεται στην εκστρατεία που έχει συγκεντρώσει 135.000 υπογραφές! 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ