Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ευγνώμων στην ΑΕΚ και τον κόσμο της»

Ο Νάτσο Σκόκο έδωσε... συνέντευξη σε μικρούς φίλους της ΑΕΚ στο «SportDay Κind»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Νάτσο Σκόκο σε δύο μικρούς φίλους της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός υποδέχθηκε, για λογαριασμό της «SportDay Kind», τον μικρό Γιάννη Μπαμπίκη και τη μικρή Ειρήνη Κοντοσταύλου στους Θρακομακεδόνες, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους μίλησε για τον ίδιο και για το παρόν και το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όλοι μου φέρονται άψογα στην ομάδα. Χαίρομαι που οι οπαδοί της ΑΕΚ με αγαπούν και μου το δείχνουν με τις εκδηλώσεις τους. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα για έναν παίκτη από την αγάπη του κόσμου. Τους ευχαριστώ πολύ», είπε ο Σκόκο και συνέχισε: «Δυστυχώς φέτος δεν μπορούμε να ανταποδώσουμε την αγάπη τους με κάποιο τίτλο. Είναι πολύ λυπηρό και γι' αυτούς και για μας τους παίκτες να έχουμε τεθεί εκτός τίτλου, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και να έχουμε αποκλειστεί και στην Ευρώπη. Εμένα προσωπικά με στεναχωρεί πολύ αυτό. Θέλω να παλεύω για τίτλους και δυστυχώς φέτος τα χάσαμε όλα νωρίς»

Όσο για την Πούμας και το γεγονός ότι χάρισε χρήματα στην Μεξικάνικη ομάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι ο Σκόκο είπε: «Η Πούμας ήταν σκληρός διαπραγματευτής. Απαρνήθηκα τα χρήματα, για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Στην Αργεντινή όλοι οι παίκτες ζουν και αναπνέουν για την ημέρα που θα παίξουν στην Ευρώπη. Είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ που μου έδωσε τη δυνατότητα να το ζήσω».

«Σε παρακαλώ να μείνεις για πάντα στην ΑΕΚ» του είπε τότε ο 8χρονος Γιάννης με τον Σκόκο να του τονίζει: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ και επαναλαμβάνω ότι είμαι ευγνώμων στο σύλλογο. Δεν μπορώ όμως να γνωρίζω μέχρι πότε θα παίζω στην ομάδα. Κάθε παίκτης θέλει να εξελίσσεται. Όταν ήμουν στην Αργεντινή είχα ένα όνειρο: να αγωνιστώ στην Ευρώπη και κυρίως σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Αν μου δοθεί αυτή η ευκαιρία στο μέλλον θα ήθελα να το ζήσω».

Λεονάρντο: Ίνδαλμά μου ο Ζήκο

Για τον ίδιο λόγο παρουσιάστηκε και ο Λεονάρντο στους δύο μικρούς φίλους της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος παίκτης της ΑΕΚ μάλιστα αποκάλυψε ότι μικρός είχε ως ποδοσφαιρικό ίνδαλμα τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού, Ζίκο: «Δυστυχώς ο παίκτης που θαύμαζα μικρός τώρα είναι αντίπαλός μας στο πρωτάθλημα. Θαύμαζα τον Ζίκο ο οποίος είναι τώρα προπονητής στον Ολυμπιακό. Ήταν φοβερός παίκτης, αυτά που έκανε με τη μπάλα στα πόδια ήταν απίστευτα».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ