Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βγήκε μπροστά η Ισινμπάγεβα

Επιστολή της έμπειρης αθλήτριας για τα όσα συμβαίνουν στον Ρωσικο αθλητισμό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Γελένα Ισινμπάγεβα με επιστολή της καλεί την IAAF να αφήσει τους καθαρούς αθλητές, που δεν εμπλέκονται σε θέματα ντόπινγκ να πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. 

Αναλυτικά: 

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής μου πορείας δούλεψα σκληρά, προπονήθηκα, κατέκτησα παγκόσμιους τίτλους, Ολυμπιακούς Αγώνες, πέτυχα Παγκόσμια Ρεκόρ. Όλες οι επιτυχίες μου ήταν τίμιες, καθαρές και κόπιασα για να τα καταφέρω. 

Τήρησα και συνεχίζω να τηρώ αυστηρά όλους τους κανονισμούς για την καταπολέμηση του ντόπινγκ. Πράγματι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά είναι άδικο να αντιμετωπιστούν όλοι οι αθλητές το ίδιο. Ο αποκλεισμός από διεθνείς διοργανώσεις και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016 αθώων και καθαρών αθλητών είναι άδικο. 

Ελπίζω και πιστεύω ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου θα λάβει τις σωστές αποφάσεις. Οι ένοχοι να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους και οι αθώοι να συνεχίσουν να υπηρετούν και να εκπροσωπούν την χώρα σε διεθνείς διοργανώσεις». 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ