Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν η πιο επώδυνη φετινή απώλεια της ΑΕΚ. Όχι μόνο γιατί ήταν η πρώτη «γκέλα» στο ΟΑΚΑ. Ήρθε τη χειρότερη δυνατή στιγμή, στο χρονικό σημείο που η ομάδα προσπαθούσε να πείσει -καταρχήν τον εαυτό της- ότι είναι έτοιμη να κάνει την αντεπίθεσή της, αλλά και με τις βαθμολογικές συνθήκες να έχουν διαμορφωθεί έτσι, που ήταν αρκετή για να κάνει την διαφορά από την τρίτη θέση και την απόσταση αναπνοής από τον Παναθηναϊκό, στην πέμπτη, πίσω και από τους Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης.
Βλέποντας το πρόγραμμα που... έλαχε στην Ένωση για τις πρώτες δέκα αγωνιστικές, με όλα τα ντέρμπι εκτός και ενδιάμεσα δύσκολα παιχνίδια (Ξάνθη - Βέροια εκτός, Ατρόμητο – Αστέρα εντός), οι άνθρωποι της ομάδας είχαν θέσει ως στόχο με την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής να είναι η ΑΕΚ στην χειρότερη περίπτωση σε μια ...εύλογη απόσταση από την κορυφή. Οι 13 βαθμοί απέχουν πολύ από αυτό, όπως και η βαθμολογική κατάταξη.
Οι λόγοι της πρώτης εντός έδρας ήττας δεν χρειάζονται και πολύ μεγάλη ανάλυση. Η ανόητη αποβολή του Βάργκας ανάγκασε την ΑΕΚ να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Η διπλή αλλαγή του Πογιέτ στο 70' δεν βγήκε. Και μια φάση με... αλυσιδωτά λάθη στην εκπνοή, έφεραν ένα καταδικαστικό γκολ. Ο τεχνικός της Ένωσης, μάλιστα, δέχθηκε αρκετή κριτική για τη διαχείριση του αγώνα. Λογικό, από τη στιγμή που πάντα οι προπονητές κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Όμως, έχει σημαντικότατα ελαφρυντικά.
Το «τη δική μου ΑΕΚ θα τη δείτε μετά τη διακοπή», δεν μπορεί να εκληφθεί ως... δικαιολογία, καθώς είναι απόλυτα αληθές, από την άποψή ότι ο Πογιέτ αποφάσισε να λειτουργήσει έτσι όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη. Αν αυτό το δεκαήμερο που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας είχε προσπαθήσει να δουλέψει κάποια δικά του πράγματα και δεν του έβγαιναν, θα μπορούσε να κριθεί. Όχι να... κατακριθεί, αλλά να γίνει μια καταγραφή της προόδου. Αν όσα έκανε στις προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές του βγήκαν ή δε βγήκαν έως τώρα στο γήπεδο.
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θα γραψω τη γνωμη μου για τον Πογιετ και ας φαω και 100 dislike. Ο συγκεκριμενος προπονητης αποκτηθηκε καθαρα σαν κινηση εντυπωσιασμου απο τη διοικηση για να βαλει τα λαθη της κατω απο το χαλι. Παρουσιαστηκε ως προπονηταρας που ερχεται απο την Πρεμιερ Λιγκ στο Ελλαντα και θα τα φτιαξει ολα.
ε τα προβληματα της ομαδας και ο κοσμος περιμενε ξαφνικα αγωνιστικη βελτιωση. Σιγουρα δεν φταει ο Πογιετ για τα χαλια της ομαδας αλλα μπορουσαν να αφησουν το Μανωλα στον παγκο στο ντερμπυ με τη βαζελα αφου ο ανθρωπος ειχε δειξει καλα σημαδια και να γινει πιο ομαλα η μεταβαση στην εποχη Πογιετ. Τι επελεξαν να κανουν τελικα? Να αφησουν την ομαδα στον Πογιετ να παιξει στη λεωφορο...Αμα νικουσε θα λεγαμε ολοι προπονηταρα ο Πογιετ, αμα εχανε θα λεγαμε δεν εχει ευθυνες. Ετσι και τωρα συμβαινει. Αμα εχανε αυτο το ματς ο Δελλας θα τον σταυρωνατε, τωρα το εχασε ο Πογιετ και δεν πειραζει γιατι δεν ειναι δικη του η ομαδα. Το ρεζουμε ειναι οτι η ομαδα βρισκεται 17 βαθμους απο την κορυφη και ειμαστε ακομα Νοεμβρη μηνα. Ετσι γινεται ο προγραμματισμος σε μια ομαδα που θελει να λεει οτι διεκδικει πρωταθλημα? Περιμενουμε τις κινησεις που θα γινουν στην μεταγραφικη περιοδο που ερχεται. Προσωπικα αν δω τον Κρισαντους να παραμενει στην ΑΕΚ και το 2016 θα πιστεψω οτι μας πουλανε τρελο παραμυθι εκει στην ΠΑΕ.
Η αληθεια ειναι οτι ο Πογιετ δεν εχει αναλαβει ξανα ΜΕΓΑΛΗ ομαδα, με απαιτησεις πρωταθλητισμου. Δεν ειναι καν μεγαλος προπονητης, και πως να ειναι αλλωστε οταν δεν εχει κατσει ποτε στον παγκο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομαδας σε ευρωπαικο ματς. Νεος και ελπιδοφορος, να το δεχτουμε, μεχρι εκει. Αλλα ηταν ενα 6μηνο στα αζητητα μεχρι να του κανουμε προταση εμεις και απο την τελευταια του ομαδα εφυγε κλοτσιδον εν μεσω σκληρων αποδοκιμασιων απο τους οπαδους (οποιος θελει το ψαχνει και λιγο). Εχω ξαναγραψει για τα αρνητικα ρεκορ που σημειωσε στην τελευταια του σεζον στην Πρεμιερ, δεν τα αναφερω ξανα γιατι κατανταει γραφικο.
Το ενοχλητικο ειναι οτι διωξαν το Δελλα, με τα καλα του και τα κακα του, για να φερουν ενα μετριο προπονητη που τον παρουσιασαν ως τον Σιμεονε της Πρεμιερ και ολα τα αλλα τα προσπερασαμε.Θαψαμ
Τι να τα κάνεις τα λεφτά όταν δεν έχεις μια.
Προπονητή Πογιετ, η ελπίδα μας δεν έχει σβήσει....yet!!
δηλ ρε πογετ τι θα δουμε? θα κανεις τον πλατελλα μεσι και τον μακη φαν περσι? μια απο τα ιδια θα δουμε ειμαι σιγουρος,να εισαι και εσυ γτ συντομα θα προσγειωθεις στην πραγματικοτητα...
ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ...
Το αφήνω και εδώ. Είχε ποδοσφαιρική λογική η αλλαγή του Μπαρμπόσα με τον Μπουονανότε;
Ο Μπαρμπόσα ενώ βγάζει τρεξίματα, κλέβει μπάλες και βοηθάει στο passing game, εντούτοις τα τελειώματα του μέσα στην περιοχή είναι πανάθλια. Επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά του (έχει 1 γκολ ανά 8 τελικές!). Είναι στην δεύτερη θέση με τις περισσότερες χαμένες τελικές προσπάθειες, με την πρώτη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θέση να ανήκει στον Κρισάντους...
Στον χθεσινό αγώνα και ενώ η μπάλα του στρώθηκε στην μεγάλη περιοχή για γκολ “πάρε-βάλε”, πάλι μπουρδουκλώθηκε! Εξ ου και η με ποδοσφαιρική λογική αντικατάσταση του με τον Μπουονανότε που έχει 1 γκολ ανά 2.3 τελικές.
Και οι συγκρίσεις με παίκτες τύπου Πάρντο, που μ’ ένα απλό πλασέ το παστελώνουνε για πλάκα, είναι αναπόφευκτες...
Δεν θα είχε, για μένα πάντα, λογική να ξεκινούσε ως αντιΜάνταλος. Πολύ απλά θα χανόταν ανάμεσα στο ταχυδύναμο δίδυμο των χαφ του Αστέρα (Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας). Δεν θα είχε, για μένα πάλι, λογική να αποδυνάμωνες τον άξονα σου (Μάνταλος, Σιμόες, Γιόχανσον) ειδικά όταν έπαιζες με παίκτη λιγότερο.
Υγ.: Δεν είμαι καθόλου φαν του κοντού, που ούτε έχει την σωματοδομή για εξτρέμ, ούτε μπορεί να αντικαταστήσει επάξια ακόμη και τον κακό χθεσινό Μάνταλο. Η μόνη θέση που θα του ταίριαζε και θα ήταν επικίνδυνος είναι αυτή του περιφερειακού επιθετικού. Αυτό, όμως, προυποθέτει αλλαγή διάταξης.
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!
φίλε μου χωρίς να είμαι προπονητής η ξερόλας πιστεύω ότι τον έβγαλε λόγο κούρασης και με συνδυασμό τα νεύρα του και την κίτρινη κάρτα που είχε πιστεύω ότι φοβόταν για δεύτερη κίτρινη...αγωνιστικά όντως δεν είχε καμία λογική αυτή η αλλαγή
Φίλε depon21 το αντίθετο προσπάθησα να εξηγήσω, ότι δηλαδή η αντικατάσταση του Μπαρμπόσα με τον Μπουονανότε είχε όντως ποδοσφαιρική λογική.
Υγ2.: Δεν έχω ειρωνευτεί ποτέ τον Κρισάντους σε αγώνα, και μάλιστα έχω κατακρίνει την χλεύη που έχει υποστεί από “κάποιους”... Όμως, και θα το γράψω όσο πιο κομψά γίνεται. Είναι προσβολή για τον κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο, να παρακολουθεί τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ελπίζω στο φιλικό της Τετάρτης, ο Πογιέτ να τσιμπίσει κάποιον πιτσιρικά από την Κ20.
ρε Ελληνοφρενή πρέπει να μιλάμε για μπάλα εδώ εμείς γιατί έχουμε κοινή καψούρα αλλά κ ίδιες απόψεις για το πως παίζεται το σύγχρονο τόπι!! όσο για το φαινόμενο Κρισάντους θα γράψω τι είπα χθες στο γήπεδο και όλοι γύρω μου έσκασαν στα γέλια (παρ' όλη την πίκρα)...¨ρε σείς αυτός δεν είναι καν ποδοσφαιριστής είναι οδηγός τρακτερ"!!!!
WOWWW....ρε φιλαράκο διάβασες τις σκέψεις μου ρε συ!!!!!!!!!!!τα ίδια πάνω-κάτω είχα γράψει πριν ένα μήνα περίπου μετά το παιχνίδι με τα Γιάννενα σχετικά με τον Enano...κ πιστύω ότι όταν λέειμο Πογιέτ για την δική του ΑΕΚ εννοεί ακριβώς την αλλάγή συστήματος για να δώσει τον ρόλο του 2ου επιθετικού μέσα στο box για τον Ντιέγκο, μένει να δούμε ποιο σχήμα θα επιλέξει το αγαπημένο του 4-1-4-1 ή το 4-4-2...ΒΑΣΙΚΗ προυπόθεση σε αυτά είναι βέβαια να έχεις CF κολόνα που η ΑΕΚ ΔΕΝ διαθέτει αυτή τη στιγμή...για να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δούμε τι θα σκαρφιστεί μέχρι τον Γενάρη κ ίσως πάρουμε κάτι τέτοιο για να δέσει το γλυκό!!!!
Αξιότιμε κύριε Τριβιζά, σας διαβάζω ανελλιπώς, γιατί με πείσατε ότι έχετε σωστή άποψη, πολύ πιο σωστή μάλιστα από άλλους συναδέλφους σας στον ίδιο και άλλους ιστότοπους, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα. Αυτή τη φορά όμως μου το χαλάσατε και ..με χαλάσατε. Πολύ όμως...Γιατί το κατασκεύασμα αυτό που κατέβασε ως ομάδα ο κύριος Πογιέτ δεν είναι κανενός άλλου, είναι αποκλειστικά δικό του και συνεπώς το "επιχείρημά" του στη συνέντευξη τύπου μόνο ως ευφυολόγημα μπορεί να εκληφθεί. Εκτός... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αν μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιον άλλο που να χρησιμοποίησε το Μάνταλο ως αριστερό εξτρέμ και το Μπαρμπόσα ως δεξί... Μετρήσατε πόσες φορές μπερδευτήκανε μεταξύ τους τα παιδιά κάπου στο κέντρο ή στο κέντρο και λίγο μπροστά; Φυσικό επόμενο, αφού ο Μπαρμπόσα έκλινε διαρκώς προς τα μέσα για να "βρει" το αριστερό του. Και μη μου πείτε για "εναλλαγές" Μπαρμπόσα, Βάργκας και Μάνταλου. Απλά γιατί δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Αλλά, και αν υπήρχε, ποιανού θα ήταν δημιούργημα; ...του Δέλλα; Η ομάδα δε βλεπόταν ούτε πριν την αποβολή, γι' αυτό και η αποβολή δεν είναι δικαιολογία. Η ομάδα έχασε, γιατί ο Πογιέτ διάβασε ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ τους παίκτες του, την ομάδα συνολικά και το ματς ειδικότερα. Έχω πολλά επιχειρήματα και για τις αλλαγές και για το σύστημα από την αποβολή και μέχρι τις αλλαγές (σκέφτομαι το..φουκαρά το Σουηδό που πάσχιζε με νύχια και δόντια έξω από τα νερά του όταν κλήθηκε να γίνει και εσωτερικός), αλλά δεν θα τα χρησιμοποιήσω για να μην μπω στο τριπάκι του "φταίει η αποβολή" ή όχι. Αλλά η πειραματική ομάδα που ξεκίνησε το ματς εχθές είναι αποκλειστικά δημιούργημα του κυρίου αυτού, που ελπίζω να θυμηθεί ότι πληρώνεται (και μάλλον καλά) για να προπονεί την ομάδα όχι να κάνει αλχημείες με την ομάδα ΜΑΣ. Εύκολο είναι. Ας θυμηθεί το Μανωλά που απλά έβαλε τους παίχτες να παίζουν εκεί που ξέρουν. Και πήρε δυο ματς άνετα και κυρίως δίκαια. Γιατί αν του έβγαιναν τα "αν" της συνέντευξης τύπου του Πογιέτ, αυτά θα ήταν άδικα. Θυμηθείτε το μου: Θα φύγει νύχτα. Όπως όλοι όσοι λένε πολλά και νομίζουν ότι κάνουν το γνωστό με τα του Πάπα. Και μακάρι να διαψευστώ.
Τι θλίψη, να καταδικάζουμε ολοι τον Bάργκας, για μια ανθρώπινη αντίδραση που θα κάναμε όλοιμας , εαν αυτός που μας ερειξε και πήρε κάρτα, ξαναρχότανε να μας ενοχλήσει με το χερι του να μας πιάνει ειρωνικά! Και σιγά την κλωτσιά ενος πεσμένου στο έδαφος και Αστεριώτης εκτινάχθηκε σαν ελλατήριο! Το σωστό και ΔΙΚΑΙΟ θα ήταν να ποβληθούν και οι δύο: με κόκκινη ο Βάργκας και 2 κίτρινες ο Αστεριώτης. Η διαιτησία σφάζει με μπαμπάκι και μεις γκρινιάζουμε μίζερα για Πογέτ,Κρισάντους,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Δέλλα και Μελισσανίδη. Η ΑΕΚ χτές ήταν καλλίτερη αλλα δυστυχώς έχασε και με την "επιστημονική" βοήθεια της διαιτησίας!
τον Πογιέτ θα τον κρίνουμε με το δικό του ρόστερ...το μόνο σίγουρο με τον Πογιέτ είναι ότι θα ζητήσει παίκτες και αν του πουν όχι θα τους βγάλει στην σέντρα από εκεί και πέρα θα σας πω ένα από τα πολλά παραδείγματα ομάδων που αλλάζουν προπονητές σε λάθος καιρό Λίβερπουλ Κλοπ δείτε την πορεία που έχει από τότε που την πήρε...νίκη δεν μπορεί να πάρει,όχι επειδή δεν είναι καλός προπονητής αλλά επειδή αυτά που θέλει να περάσει στην ομάδα θέλουν χρόνο ενώ μερικοί παίκτες δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορούν...φανταστείτε στην ΑΕΚ που ελάχιστοι ξέρουν μπάλα πόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό....
"Δεν άλλαξε τις ισορροπίες και δε φταίει η εγκληματική αποβολή αλλά φταίει η ...λάθος πάσα του Μάνταλου!!!"
"Ο Τζιμπούρ ήταν έτοιμος για μία ειδική περίπτωση: αν παίζαμε 11 εναντίον 11. Όχι για να παίξουμε με αντεπιθέσεις". (αλλά χρησιμοποίησε το Χρύσανθο, μετρ των αντεπιθέσεων .....)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και να συμπληρώσω στις εντελώς άστοχες δηλώσεις Πογιέτ ότι όχι μόνο οι 2 πρώτες αλλά και η τρίτη αλλαγή ήταν λάθος αφού έπρεπε να βγει ο τραυματίας Μπαρόχα που δε μπορούσε στο τελευταίο τέταρτο να εκτελέσει ούτε τα ελεύθερα και το είδαμε όλοι !! Με αποτέλεσμα να το πληρώσουμε με την ασταθή του απόκρουση στο τέλος.....
Επίσης, με την συνεχή επανάληψη της ατάκας περί "δικής μου ΑΕΚ", πολύ φοβάμαι ότι έχει γίνει λάθος ανάγνωση των προβλημάτων της ομάδας τόσο από την διοίκηση, όσο και από τον Πογιέτ. Το συγκεκριμένο ρόστερ έχει συγκεκριμένο ταβάνι. Το κοουτσάρισμα μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει ένα 10% το πολύ, αναλόγως αν είναι καλό ή κακό. Οι ανορθογραφίες στον σχεδιασμό είναι εμφανέστατες, τις έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές και τις ξέρουμε καλά ....
Ό,τι και να κάνει ο Πογιέτ, αν δεν έρθουν τον Γενάρη σέντερ φορ, σέντερ μπακ και ένας ακραίος, τίποτα καλύτερο από αυτό που βλέπουμε ως τώρα δεν θα γίνει. Η διοίκηση και οι νονπειπεράδες της βέβαια μπορεί να εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το πρόβλημα ήταν ο προπονητής, που δεν εκμεταλλευόταν τις δυνατότητες του φοβερού ρόστερ και δεν το "απελευθέρωνε". Ίσως πάντως και η κλωτσιά του Βάργκας να ήταν μια τέτοια "απελευθερωτική κίνηση".
Ο Πογιέτ αν δεν πιέσει για ουσιαστικές μεταγραφές, θα έχει την τύχη του Δέλλα στην επόμενη γκέλα, τελεία και παύλα.
Το χειρότερο όμως είναι αυτό που έχει να κάνει με Μάνταλο- Τζανετόπουλο -Πλατέλλα και την παρουσία του ανέτοιμου Τζιμπούρ στην δεκαοχτάδα.
Μάριε εγώ ξέρω ότι αν συνεχιστούν αυτού του είδους οι επικοινωνιακές τακτικές που εκπορεύονται από την ΠΑΕ, δυστυχώς και από τον προπονητή (ίσως άθελά του), τους συνιστώ να αλλάξουν την αφίσα έξω από το πούλμαν και να γράψουν "φεύγουμε"!!! 5 διεθνείς ρε σεις, 5 διεθνείς πασχίσαμε και βγάλαμε από το πουθενά, και ένας - ένας σταδιακά μπαίνουν στο στόχαστρο. ΓΙΑΤΙ ΡΕ? ΓΙΑΤΙ? Ο Μάνταλος επέστρεψε μετά από φοβερό τραυματισμό πριν από 1,5 μήνα, χτες τον βάλαμε να παίξει πάλι βασικός με διάστρεμμα (που υποτίθεται θα ήθελε 2 εβδομάδες αλλά έπαιξε σε 5 μέρες), και τον στοχοποιούμε για την ήττα διότι ψόφιος στο 84' έδωσε μια λάθος πάσα? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ? Οι παιχταράδες Κρισάντους - Μπουονανότε που παίρνουν διπλάσια και τριπλάσια λεφτά, αντίστοιχα, και μπήκαν ξεκούραστοι στο 70, πόσες σωστές πάσες κάνανε? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ? (ξαναλέω).
Μάριε τόσο κόπο έκανα, παρακαλώ να περασει έστω κι αν διαφωνείς.
Μάριε έχεις δίκιο όσον αφορά για την πιο επώδυνη απώλεια φέτος.
Αλλά δεν είναι μόνο το timing είναι και το ότι ο αστέρας είναι από κάτω και αντί να τον τελειώσεις σε περνάει και σου ξεφεύγει και ο πανιώνιος.
Δυστυχώς η ομάδα έχει τεράστιο πρόβλημα διαχείρισης παιχνιδιών και όχι υλικού. Θες ένα παιχνίδι : Ρίξε το εισιτήριο να έρθουν 25000 .. βάλε τον Δημητριάδη να τα χώνει συνεχώς στον τέταρτο... σε παίζουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σκληρά , παίξε πιο σκληρά να βγουν κι αυτοί με κόκκινη για διαμαρτυρία, γιατί ο κόραξ είχε μία ενοχή και θα την έβγαζε εύκολα.
Πες και μία γνώμη για το γκολ που δε μέτρησε του Παπαδόπουλου!
Υ.Γ.:
Kαι μην ξεχναμε πως παντα στη ζωη ο,τι δινεις-παιρνεις !!
Κυριακη κοντη γιορτη, αφου συντομα οι οποιες προθεσεις της Διοικησης θα φανουν ...
Αδελφε Μαριε, καλησπερα.
α Τρα'ι' '', το οποιο ΑΦΕΝΟΣ ηταν λαθος (και δεν παριστανω το μετα Χριστον προφητη, παντα το φωναζα), για τον απλουστατο λογο οτι αυτη η ομαδα και ο κοσμος υστερα απ'... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ εχουν προηγηθει ΔΕΝ ειχε τα ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ, την ΥΠΟΜΟΝΗ ή την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ -αν θελεις- για κατι τετοιο (και πλεον αυτο επιβεβαιωνεται σημερα), ΑΦΕΤΕΡΟΥ αυτη η προπονητικη επιλογη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ δε στηριχτηκε και αναφερομαι στην ΕΝΙΣΧΥΣΗ του ροστερ με ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ παιχτες που θα κανουν τη ΔΙΑΦΟΡΑ ή θα ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ-ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ το οποιο προπονητικο λαθος μες στο παιχνιδι. Το εαν ειναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ή οχι ο Τρα'ι' σε αυτο ειναι ενα αλλο θεμα, το οποιο ουτως ή αλλως ανηκει πλεον στο παρελθον. (Κατ' εμε ΕΙΝΑΙ απο τη στιγμη που το διεγνωσε αλλα ΕΝΕΔΩΣΕ, ΔΕΝ απαιτησε απο τη Διοικηση. Εκτος εαν ΔΕΝ το αντιληφθηκε, οποτε σε αυτη την περιπτωση σιγουρα ΔΕΝ εκανε για την ΑΕΚ). Το δυστυχημα δε σε ολα αυτα, ειναι οτι επελεξαν να ''επενδυσουν'' σε ενα πειραμα, ΧΩΡΙΣ ουσιαστικα (απο εγκληματικη αμελεια θελω να πιστευω, δε θελω να φανταστω κατι αλλο) να επενδυσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, με παιχτες ΟΥΣΙΑΣ και ΑΞΙΑΣ σε αυτο τους το πειραμα !! Τζαμπα μαγκας ομως δεν υπαρχει, ουτε γινεται κανεις σημερα. Οι ομαδες μπορει να χρειαζονται χρονο για χτιστουν, χρειαζονται ομως ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. ''Πειραμα-Προπονητης'' + ''Πειραμα-καποιοι Παιχτες'', αυτοματως καθιστουν την ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, οποτε ολη η προσπαθεια ηταν εξ αρχης ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ. Κατω λοιπον απο αυτες τις προ'υ'ποθεσεις πως θα μπορουσε ποτε να βγει κατι τετοιο ?!...
Σ ΤΟΥ για ενισχυση της ομαδας στη χειμερινη μετεγγραφικη περιοδο.
Ξεκιναω απο το τελος του αρθρου σου που κατ΄εμε δινει ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ και ειναι η ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Επιλεχθηκε το ''Εγχειρημα-Πειραμ
Τον Πογιετ δεν μπορω ακομη να τον κρινω. Πως θα μπορουσα αλλωστε, θα ηταν ΑΔΙΚΟ και ΠΑΡΑΛΟΓΟ. Χρειαζεται ΧΡΟΝΟ στην ομαδα. Θα μπορω να εκφερω αποψη τουλαχιστον μετα απο εναν-εναμισυ μηνα που θα εχει δωσει ασφαλη ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ και αφου πρωτα δω τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΛΟΓΕ
Παμε τωρα στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ και ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ: Tα ψεμματα τελειωσαν !! Οπως λεει η λα'ι'κη ρηση, ''τρεχατε ποδαρακια μου (αναφερομαι στην ΕΝΙΣΧΥΣΗ της ομαδας), να μη σας χ..σει ο κ@λ@ς'' !...
Μάριε, με όλο το σεβασμο, αλλά τρομάξαμε τωρα!!αυτή η ΑΕΚ έχει ταβάνι..όσες προσευχές να κάνουμε, όσα ευχολόγια, όσο καλή θέληση και διάθεση να έχουμε απέναντι στην ομάδα, ο φετινός σκοπός είναι να τερματίσουμε στην πεντάδα, να κοιμηθεί ο Θεός και οι αντίπαλοι στα πλεϊ οφ και να μην κληρωθούμε με την θρυλότα στο κύπελο.