Quantcast
NEWS
125 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Προβάδισμα για Κρισάντους, βασικός ο Μπουονανότε

Τι έδειξε ο Πογιέτ στην σημερινή προπόνηση και τα πρώτα πλάνα του με Αστέρα

Δεν δείχνει να αλλάζει πολλά από το σχήμα που παρέταξε στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος στην πρώτη του δοκιμή ενόψει Αστέρα Τρίπολης, έδειξε πως θα εμπιστευτεί τους παίκτες που είχε ξεκινήσει και στο ματς της περασμένης Κυριακής. Μοναδικές αλλαγές, οι αναγκαστικές. Δηλαδή αυτή του Σοϊλέδη, αντί του Ντίντακ (έκανε θεραπεία σήμερα) και του Μπουονανότε, αντί του τραυματία Μάνταλου.

Παράλληλα, προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης έχει ο Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος παρά την επιστροφή του Αραβίδη, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, φαίνεται –σε πρώτη φάση- να τον προτιμάει ο προπονητής του για το βασικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι είναι… γνωστοί. Δεξιά στην άμυνα τοποθετήθηκε ο Γκάλο, στο κέντρο οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος, με τους Σιμόες και Γιόχανσον να είναι οι δύο μέσοι. Δεξιά στην επίθεση έπαιξε ο Βάργκας και αριστερά ο Μπαρμπόσα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ