Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε τον μηδενισμό!

Διαβάστε για τη γκάφα που λίγο έλειψε να στοιχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως παραλίγο ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί με μηδενισμό, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, λόγω άγνοιας του Ιγκόρ Τούντορ για τους κανονισμούς της διοργάνωσης.

Με βάση την προκήρυξη της ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας, κάθε ομάδα θα πρέπει στην αποστολή της να έχει δυο παίκτες γεννημένους μετά τη 1η Ιανουαρίου 1996.

Στην αρχή, ο Κροάτης προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είχε συμπεριλάβει στην αποστολή δυο τέτοιος παίκτες και αργά το βράδυ της Τρίτης η γκάφα διορθώθηκε.

Έτσι, οι Σιαμπάνης και Παναγιωτίδης, ποδοσφαιριστές της Κ20, μπήκαν στην αποστολή και ο ΠΑΟΚ γλίτωσε τον μηδενισμό.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ