Με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς τα… είπαν οι Μιγκέλ Κορδέρο και Θέσαρ Άρθο. Αιτία ήταν ότι μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, ενώ προβλέπεται οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ή πήραν πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής, να ακολουθούν ένα χαλάρωμα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, εκείνοι μπήκαν απευθείας στα αποδυτήρια με τη λήξη. Οι δυο Ισπανοί έδωσαν εξηγήσεις για το συγκεκριμένο περιστατικό στον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ (όπου τους παρέπεμψε ο Στέλιος Μανωλάς) και αποφασίστηκε να τιμωρηθούν με το πρόστιμο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός, με το θέμα να θεωρείται λήξαν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αδικαιολόγητο, αυτό. Εννοείται, πως θέλουν να παίξουν. Τις ευκαιρίες από τον Δέλλα, δεν τις πήραν. Μόλις το Σάββατο, έπαιξαν με τον προσωρινό προπονητή, ο οποίος προσπάθησε να βάλει τους ποιο φορμαρισμένους αφού σχεδόν 3 μέρες δούλεψε με τους παίχτες.
Ας ακολουθούν αυτοί τα αναγκαστικά πράγματα που πρέπει κτλ και θα έρθει η σειρά τους να παίξουν.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ευτυχώς, που έκαναν ότι έκαναν τώρα αν ήταν το πρώτο παιχνίδι του καινούργιου προπονητή θα τους έβλεπε με κακό μάτι πιστεύω (και είναι κρίμα ειδικά για τον Κορδέρο, που τον ξέρουμε κιόλας).
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι απορω γιατι δεν παιζει ο Κορδερο βασικος.
Δεν χωράει, με τους παίχτες που έχουμε.
και ποιος να βγει? ο Σιμόες ας πούμε? Ο Γιοχανσον? ή ο Μάνταλος?
Πες τα ρε φίλε γιατί θα μας τρελάνουν μερικοί... Καλός και άγιος ο Μιγκέλ, αλλά πλέον μόνο όταν έχουμε τραυματισμούς, τιμωρίες ή θέλουμε να ξεκουράσουμε κάποιον θα μπαίνει. Εκτός κι αν ο καινούργιος προπονητής δουλέψει το "χριστουγεννιάτικο δέντρο" (4-3-2-1) για κάποια εκτός έδρας ματς με Σιμόες-Γιόχανσον-Κορδέρο, Μάνταλο-Νάνο(Βάργκας ή και Μπαρμπόσα) και Αραβίδη (Βάργκας).
Αρκετά σωστός. Για μένα τα συστήματα, που πρέπει να παίζει η ΑΕΚ, είναι το 4-3-3 (επιθετικό), 4-2-3-1 και 4-3-2-1. Αυτά τα 3 συστήματα της ταιριάζουν κατά την γνώμη μου.
Το 4-3-3 με δύο αμυντικά χαφ, 10άρι, 2 εξτρέμ και επιθετικό. Το 4-2-3-1 κλασσικά. Τέλος, το 4-3-2-1 θα το ήθελα με 3 αμυντικά χαφ (όταν λέω αμυντικά χαφ δεν εννοώ Ανάκογλου πάντως), 2 10άρια και έναν επιθετικό.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Δηλαδή πιστεύω, πως το τελευταίο είναι και το σύστημα να χωρέσουν Μάνταλος και Μπουονανότε.
4-3-3 Καλώ, αλά όχι για εμάς, με τουτους τους παίχτες. Το δοκιμάσαμε ένα δυο φόρες δεν δούλεψε καθόλου. Ξερεις πια είναι η σημασία της λέξεις τρελός; τρελό είναι κάτι που κάνεις το ίδιο συνεχεια και περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. μην τρελενομαστε λοιπον.
To σύστημα που αναφέρεις το είχα γράψει κι εγώ πριν το ματς της Τούμπας, θα μ άρεσε πολύ να το δω με αυτό το ρόστερ, αν και νομίζω οτι αυτό το σύστημα χρειάζεται ενα φορ διαφορετικού στυλ απο αυτούς που έχουμε.
Όσον αφορά το θέμα για τους Ισπανόφωνους που λέει ο φίλος παρακάτω, συμφωνω εν μερει αλλα ο Κορδερο ειναι ο τελευταιος που πρεπει να μιλαει Δεν του φταιει κανεις που απο περσυ τον Δεκεμβριο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παθαινει τη μια θλαση μετα την αλλη... Πλεον που εχει επανελθει (ας ελπίσω υγιης και κδυνατος και οχι παλι στο πρωτο σπριντ τα ιδια) ψαχνει θεση σ ενα κεντρο που και οι 3 (Σιμοες, Γιοχανσον κ Μανταλος) ειναι 3 σκάλες πανω απο αυτον ΑΝΕΤΑ. Δεν ειναι όπως οι άλλοι Ισπανοι που έχουν να παλέψουν με Σοιλεδη και Τζανετόπουλο.
Φιλε προπονητης δεν ειμαι αλλα αυτο που λες ειναι γι αυτο στο ροστερ το καλλιτερο συστημα.....και τελολς παντων τα 4 με τον γαυρο δεν θα τα τρωγαμε....ολοι παντως το ξερουν οτι οι Ισπανοφωνοι εχουν στραβωσει.....κ καπου εχουν δικιο.....δεν μπορει ν αγκαζαρουν θεσεις ο Αραβας κ ο Τζανετοπουλος ο Σοιλεδης κ ο Πλαττελας (παραδειγματα στην τυχη κ χι κατ αντιστοιχια)και για τους αλλους να υπαρχει παγκος κερκιδα.... Επισης πολλοι ΑΕΚαρες εδω μεσα ηθελα να δω τι θα γραφανε αν ειχαν στειλει στον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μπαγεβιτς κανα Αραβιδη η Πλατελα η αλλο κολητο της κερκιδας .... τωρα κανει καλο ο Σερβος που τους εκοψε τον κ@λο;;;;;θυμαμαι περυσι με τις στραβες των ανυπαρκτων κ το τελειωμα τους τι μελανι χυθηκε κ πως ο Δελλας τους εβγαζε λαδι κ καλα δεν τρεχει μια.....και τα ειχα γραψει κ τοτε .....
ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΔΕΡΟ ΜΗ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΝ@Ρ@ ΤΗΝ ΙΝΜΑ.........
Τι Ίνμα ρε φίλε .., πάτα VALENBOUTUREIRA(γκόμενα του Μπαρόχα) στο Instagram και μετά να ψάχνεις για Latina μια ώρα κτλπ....χαχαχαχαχα
Να δούμε τον Άρθο βασικό, τώρα που έφυγε ο Δέλλας που δεν τον πήγαινε. Να δούμε αν το κατέχει το τόπι.
Ο ΑΡΘΟ ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΚΟΡΔΕΡΟ ΓΙΑΤΙ
μεσα και οι δυο με την Ξανθη...... Φτανει πια με τον ΓΙοχανσον..... να παρει και μερικες ανασες το παιδι , ειδικα τωρα εν οψη της βαζελας....και επιτελους να δουμε τι αξιζει αυτος ο αμυντικος που πηραμε και του πλεκανε και φοβερα και τρομερα εγκωμια
Όλα τα παιδιά θέλουν να παίζουν...και αυτό είναι θετικό!
Του χρόνου λοιπόν που θα έχουμε και Ευρώπη (όσοι από αυτούς έχουν απομείνει), θα χαλαρώσουν καθώς 2 ματς τη βδομάδα είναι αρκετά.
και οι δυο βασικοι με την ξανθη .. για πολλους λογους
kai oi duo vasikoi me tin ksanthi
Ο Αρθο και ο Κορδέρο είναι χολωμένοι γιατί δεν παίζουν και αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά τους και στον Δέλλα όταν ήταν στην ομάδα. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που δεν έπαιξε καθόλου ο Άρθο.
Είναι γεγονός ότι όλοι οι παίχτες θέλουν να παίζουν και φυσικά αυτό είναι αδύνατον, γιαυτό ο προπονητής πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και ένα μικρό ροτέισον για να έχει ετοιμοπόλεμους περισσότερους και ξεκούραστους ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς ο Δέλλας είχε άλλη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άποψη και ήταν κολλημένος στον Τζανε. τον Πλατε. τον Λαμπρο. και γενικά σε 12-13 ποδοσφαιριστές.
Και για οποιον δεν γνωριζει το χαλαρωμα+οι διατασεις ειναι ακρως απαραιτητη μετα απο καθε αθλητικη καταπονηση ή δραστηριοτητα , κατ' αυτον τον τροπο μειωνονται σημαντικα οι μετεπειτα πιθανοτητες ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ .
Otan to efarmose prwtos o Stepanovic, to 1999 ton eixan bgalei trello, me8ystaka klp klp
που τον θυμήθηκες τον ακατανομαστο !!! χχαχαα , τεσπα αυτα τα πραγματα ειναι εδω και 4-5 δεκαετιες η επιτομη των προπονητων και των γυμναστων, δεν ειναι κατι καινουργιο.
προσωπικα το εφαρμοζα πριν 30 χρονια σε εφηβικες ομαδες βολευ που ειχα αναλαβει αποκλειστικα την αθλητικη προετοιμασια (και οχι το κοουτσαρισμα) και σιγουρα ηταν γνωστα και δεκαετιες πιο παλια.
Καλά ρε Μήτσο πόσο χρόνων εισαι?
Οχι στην Αεκ αυτα ρε γατακια..τελειωστε τους τωραααααα...
εισαι πολυ αγριος τυπε
Μιγκέλ τί είναι αυτά?
Εσύ ήσουν το καλύτερο παιδί.
Για τον Αρθο δεν έχω γνώμη όσον αφορά το χαρακτήρα του.
Ρε αρθο καθεσαι που καθεσαι ολη την ωρα βαριεσαι να τρεξεις λιγο στο τελος;;καλο θα σου κανει να ξεπιαστεις κιολας απο το καθισιο στον παγκο!!
Τι θα πει ρε παιδιά αν παιξαν η όχι. Αν προβλέπεται χαλάρωμα από το τεχνικό τιμ οι παίχτες είναι υποχρεωμένοι. Κρίμα για τον Κορδερο που φέτος βγάζει διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας είχε συνηθίσει. Και όπως λέει και ο φίλος από κάτω τα πρόστιμα όπως και τα πριμ είναι για όλους ανεξαιρέτως.
Χαλαρωμα γιατι ρε παιδια; Υπαρχει λογος; Νομιζω αυτο λεγεται καψωνι!
το χαλάρωμα, όπως το λέει και η λέξη, πρέπει να γίνεται για να χαλαρώνει το σώμα ήπια μετά την ένταση του αγώνα. Μην γράφετε ότι να ναι αν δεν γνωρίζετε. Άκου καψώνι!
Ριχτε μια ματια στα σχολια , φανταστειται τωρα να το εκανε αυτο ο Τζιμπουρ τι θα γραφανε εδω μεσα.
Δλδ δεν το βρίσκεις λογικό να ήταν περισσότερα τα σχόλια αν ο Τζιμπούρ έκανε το 3ο του παράπτωμα για φέτος και το χιλιοστό στην καριέρα του.
Τώρα θες να σου εξηγήσω γιατί θα έτρωγε κράξιμο ο Τζιμπούρ; Μήπως γιατί δε θα ήταν το πρώτο δείγμα απειθαρχίας; Μήπως γιατί ηδη από την επιστροφή του έχει ενα αντιαθλητικό χτύπημα σε καλοκαιρινό φιλικό και έχασε και μια προπόνηση; Όχι φίλε μου, δεν είναι ίσια κι όμοια ο Αλγερινός με τους υπόλοιπους.
Εχει μπλεξει με κακιες παρεες ο Μιγκελ.
Αυτό έλειπε τώρα, να ανοίξει και άλλο θέμα απο το πουθενά...
απο τι να χαλαρωσουν μωρε ? απο το καθησιο ?
ατσα και ο μπακακας τροχονομος !!!