Τον Ηρακλή υποδέχεται η ΑΕΚ Κ20 για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα.
Η Ομάδα Νέων προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Γηραιό τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο των Σπατών και θα ξεκινήσει στις 13:00. Στον πάγκο της Κ20 μετά την προαγωγή του Στέλιου Μανωλά θα καθίσει ο Νίκος Παναγιωτάρας, βοηθός του κ. Μανωλά.
Από εκει και πέρα, η Κ17 της ΑΕΚ έχει ξανά ντέρμπι. Μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό οι μικροί του Μάρκου Δήμου αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στις 10:00 στο "Καλαφάτης" (πρώην Απήλιον). Η 'Ενωση θέλει να παραμείνει στα θετικά αποτελέσματα.
Ολοκληρώνοντας το Πρωτάθλημα Υποδομών της Σούπερ Λίγκα η ΑΕΚ Κ15 του Ιβάν Νεντέλκοβιτς υποδέχεται στις 15:00 τον Ατρόμητο.
Αγώνα για το Πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ δίνει η Κ16 του Δημήτρη Ρούσσου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!