Το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά επάνω στην τακτική, δίτερμα σε ανοικτό χώρο και συνολικά η προπόνηση διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα.
Ο Εστέμπαν Καμπιάσο έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός προπόνησης. Ο Τζίμι Ντουρμάζ βγήκε στο γήπεδο, όπου έκανε αερόβιο πρόγραμμα. Συντηρητικά κινήθηκε ο Ντα Κόστα, δίχως πρόβλημα τραυματισμού. Θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο έκανε ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Τάσος Αυλωνίτης. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος συνέχισε και με ατομικό πρόγραμμα. Κανονικά γυμνάστηκε και ο Άλαν Πουλίδο. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος σταδιακά ανεβάζει ρυθμό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
