Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αιχμηρό σχόλιο Τσινιάρη για τους ορισμούς της 8ης αγωνιστικής

Διαβάστε τι έγραψε ο πρώην διαιτητής για τους διαιτητές που βρέθηκαν στη σουΐτα του «Γ. Καραϊσκάκης» και για τους ορισμούς σε Τούμπα και Περιστέρι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι ορισμοί της ΚΕΔ για τους διαιτητές της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague έδωσαν την αφορμή στον πρώην ρέφερι, Μιχάλη Τσινιάρη, να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο στο Facbook.

Οι αιχμές του Τσινιάρη είχαν να κάνουν με τη παρουσία διαιτητών της SuperLeague σε σουΐτα του “Γ. Καραϊσκάκης”στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου.

Συγκεκριμένα, ο Τσινιάρης έγραψε στο Facebook: “ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΙΤΑ ;;;;;;;”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανάμεσα στους διαιτητές που βρέθηκαν στη σουΐτα ήταν ο Δημητρόπουλος και ο βοηθός Τουμπακάρης.

Ο μεν Δημητρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το Ατρόμητος-Ολυμπιακός, ο δε Τουμπακάρης θα είναι δεύτερος βοηθός στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ