Αρχίζουν και «παίζουν» αρκετά ονόματα για τον πάγκο της ΑΕΚ και τη διάδοχη κατάσταση. Ένας εξ αυτών είναι του Χοακίν Καπαρός. Του Ισπανού 60χρονου τεχνικού με το πλούσιο βιογραφικό και τη μεγάλη ιστορία σε πάγκους πολλών ισπανικών ομάδων. Γεννημένος, στη Σεβίλλη, στις 15 Οκτωβρίου του 1955 ο Καπαρός έχει κάνει τεράστια καριέρα στην Ισπανία… Έχει περάσει από τους πάγκους (κατά σειρά) των Βιγιαρεάλ (1999), Σεβίλλη (2000-05), Λα Κορούνια (2005-07), Ατλέτικ Μπιλμπάο (2007-11), Μαγιόρκα (2011-13), Λεβάντε (2013-14) και Γρανάδα (2014-15), ενώ πέρασε ένα «φεγγάρι», μόλις 2 μηνών, το 2011 και από τον πάγκο της Ξαμάξ.
Στη Σεβίλλη τρέφουν μεγάλο θαυμασμό και σεβασμό στον Καπαρός. Στο επίσημο σιτε του και στο βιογραφικό του μεταξύ άλλων τονίζεται πως ο 60χρονος τεχνικός είναι ένας προπονητής, που «έχει στο μυαλό του τη συνεχή βελτίωσή του στον τομέα της προπονητικής του με στόχο τον εντοπισμό και την εφαρμογή νέων τεχνικών». Αυτή την περίοδο είναι χωρίς ομάδα, μετά την κοινή του απόφαση με τη Γρανάδα να αφήσει τον πάγκο της τον Ιανουάριο του 2015.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Σαφώς και είναι προπονητής επιπέδου ΑΕΚ.
Το υλικο της ΑΕΚ αυτην την στιγμη ειναι επιπεδου ΚΑΠΑΡΟΣ????????
Πςςςςς τι κύρος. ...τι σιγουριά. .και ο Αρθο επιπέδου ΑΕΚ είναι? Ο Κρισαντους που σουτάρει προς τα πάνω?
Κολλήσαμε με τους Ισπανούς βλέπω και αδικαιολόγητα. Ποιός σας είπε ότι ταιριάζει στην ομάδα τεχνικός από αυτή τη χώρα? Έχουμε πολλά νέα παιδιά, σε αρκετές θέσεις μέτριες λύσεις, είμαστε φρέσκοι στα σαλόνια με το παρόν ρόστερ, άρα το ζητούμενο είναι τεχνικός που να χτίζει ΟΜΑΔΑ, να παίρνει 11 ως επί το πλείστον μέτριους και να κάνει ομάδα καλή. Ως ένα σημείο αυτή ήταν και του Τραϊανού η φιλοσοφία, άλλο αν η απειρία του στοίχισε. Είδαμε ομάδα με αρχή και τέλος, στρωτό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποδόσφαιρο κι όχι γιόμες, συνδυασμούς που προδίδουν δουλειά και πράγματα που με άλλους "ακριβούς" προπονητές (καλή ώρα Χιμένεθ) τα ψάχναμε.
Δουλευταράς και με ιδιοσυγκρασία που θα κερδίσει το φιλότιμο και την πειθαρχία του παίκτη είναι ο προερχόμενος από τη γερμανική σχολή. Κάποιος ανέφερε τον Ελβετό Lucien Favre - πολύ καλή περίπτωση, αναρωτιέμαι αν ψήνεται να έρθει. Εγώ έχω προτείνει ήδη σε άλλη στήλη τον ιδανικό (κατά τη γνώμη μου) για χτίσιμο ομάδων Thomas Schaaf.
Ελπίζω εκεί στη διοίκηση να το σκεφτούν καλά και να μη κάνουν βεβιασμένη κίνηση, ιδίως με τα απίθανα ονόματα που διέρρευσαν ως τώρα.
dhladh gia na katalavw prepei na feroume soi kai de ena gero apla k mono epeidh exei kanei kariera? e na ferw k ton bajevic pou m xei parei 3 prwtathlimata. re les k exei xalasei ekkatomiria ta teleftaia xronia k den mporei na plirwsei na ferei enan proponhth. dwse 1-2 ekkatomiria re k fee enan ispano neo me moderno podosfairo na doume ligo bala tous teleiwmenous paei na ferei kathe xrono alazoun omada k paei na tous ferei..proponhth me melon theloume oxi enan na katsei 2 xronia
μαλιστα.φευγει ο δελλας δλδ κ ερχεται αυτος ας πουμε που οι τελευταιες ομαδες ηταν μπιλμπαο,μαγιορκα,λεβαντε,γραναδα κ η περσινη κατοχος του τσαμπιονς λιγκ ξαμαξ!!!για τον αλλο υποψηφιο δε μπαινω στο κοπο να γραψω.σοβαρευτειτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
Όχι.. Ως φανατικός υποστηρικτής της Λεβάντε, τον θυμάμαι απο το πέρασμά του απο την ομάδα, και μπορώ να πω πως πρόκειται για προπονητή της σειράς... Σίγουρα δεν θα κάνει την διαφορά, και δεν θέλουμε έναν τέτοιο προπονητή.. Σκοπός είναι να δοθούν χρήματα για έναν προπονητή πρώτης γραμμής (βλ. Μπιέλσα) ώστε να παράγει έργο και την φετινή σεζόν αλλά και να δημιουργήσει την ομάδα όπως ο ίδιος θέλει και για την επόμενη... Ένας προπονητής τύπου Καπαρός, θα μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σεζόν και μας βλέπω το καλοκαίρι να ξαναψάχνουμε.... Για αυτό, ένα θα πώ: Μην τσιγκουνευτείτε τα χρήματα για ΜΙΑ φορά, και φέρτε έναν κανονικό προπονητή... Βαρεθήκαμε τα ...υποκατάστατα (π.χ. Τζιμπούρ αντί Ιμπίσεβιτς, Κολοβέτσιος αντι μεταγραφής κλπ κλπ)... Ήμαρτον... Αν έρθει τέτοιος προπονητής, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δείξετε οτι πάλι με ..ψιλά θα προσπαθείτε να φτιάξετε ομάδα, ενώ πρέπει επιτέλους να μπουν χρήματα στην ομάδα για να γίνει αυτή που όλοι ονειρευόμαστε....Κανονίστε...
ismaelblanco18 Στη Λεβάντε ήταν ρε φίλος τι περίμενες να κάνει?Εδώ έχουν πάρει μετεγγραφή το Καράμπελα...
Συμφωνώ για Μπιέλσα αλλά εδώ λέμε να μην πάρουμε Τζιώλη και Νιόπλια να είμαστε λίγο ρεαλιστές.
Σε αυτό θα συμφωνήσω. Προφανώς και στη Λεβάντε δεν θα έκανε και πολλά, αλλά θέλω να πω πως προσωπικά κάτι δεν μου αρέσει στον συγκεκριμένο προπονητή..Για να δούμε...
Δεν νομιζω να κανει αυτος, οπου πηγε πατωσαν οι ομαδες του..
ειναι εδω μεσα κανεις καλος στο football μανατζερ..? να στειλει βιογραφικο παρακαλω..
εγω παντως ουτε στο μανατζερ θα εκανα την αλλαγη σιμοες-ντιεγκο στο 60...
α μπραβο...και να ηταν μονο αυτο..βαζεις σοβαρη υποψηφιοτητα.
Επειδη θα με τρελανετε..δλδ εσεις σαν αεκ δεχεστε να μν ρισκαρε ποτε ο δελλας κ να χαναμε με ενα τιμιο 1-0,2-0..τι ειμαστε ατρομητος???να χαιρομαστε με το σκορ π χασαμε??να θυμησω οτι εβαλε τν παιχταρα μας μεσα,τν αντισκοκο κ δν καταλαβαμε αν μπηκε ποτε..
Δεν ξέρω φίλε μου πώς αντιλαμβάνεσαι το ρίσκο αλλά το να βάλεις τον Μάνταλο κόφτη στα χαφ και να ακυρώνεις ό,τι μπορεί να σου δώσει σαν παίχτης για να πάρεις κάτι που δεν έχει, εγώ το λέω αλλιώς και πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου κολακευτικό και δίκαιο για τον Τραϊανό και ό,τι μας έχει προσφέρει! Ρίσκο θα ήταν να παίξει πράγματι με έναν κόφτη στα χαφ αλλά τον Μάνταλο στη θέση του και τον Αργεντίνο σαν δεύτερο φορ, για παράδειγμα.
εγώ φίλε έπαιζε l2 αν θες έχεις καμία απορία για κανένα quest η για καμία armor/weapon πες μου
εγώ παίζω μόνο ΛΟΛ
Εγω ειμαι καλος στο FIFA εγκρινεις;
ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ...
καπαρος ναι!!!!!!
αλλες λυσεις ειναι ο τομας σααφ-μαρτσελο μπιελσα-χουαντε ραμος-λαζλο μπολονι!!!
τώρα που συζητάμε για προπονητές, τι γνώμη έχετε για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ;
Ξέρω είναι προπονητής της Αιγύπτου αυτή τη στιγμή αλλά λέω τώρα...
Δεν με ενδιαφέρει πως θα λέγεται ο νέος προπονητής ούτε από ποια χώρα είναι εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι "έτοιμος" προπονητής & να ξέρει τι πάει να πει κάνω πρωταθλητισμό γιατί η ΑΕΚ κάνει μόνο πρωταθλητισμό!!!
Η πραντελι η μπιελσα....Κατι καπαρος κατι φερναντεθ κατι χιμενεθ ειναι να κλαίμε...
Επειδή σημασία έχει όχι εάν ήταν κάποιος καλός προπονητής αλλά τι είναι στην παρούσα στιγμή, το βιογραφικό του την τελευταία πενταετία λέει ότι απολύθηκε από την Μαγιόρκα τον Φλεβάρη του 2013 γιατί την είχε τελευταία στην βαθμολογία με 14 σερί ήττες, τερμάτισε στην 10η θέση με την Λεβάντε το 2014 και απολύθηκε και από την Γρανάδα τον Γενάρη του 2015 γιατί και αυτήν την είχε φθάσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας…. Πείτε μου λοιπόν, αν αυτός ο προπονητής μπορεί να δώσει κάτι στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ……..
Δεν ξερω τους φοβαμαι κατι τετοιους , αυτοι ειναι ικανοι να μην παρουν γραμμη τι και πως και να πουν "α νεοφωτιστοι ειμαστε? και ειμαστε τριτοι? Τελεια μια χαρα τρενο παμε,απορω γιατι εφυγε ο προηγουμενος"
Ματσάρι,Πραντέλι,Σπαλέτι,Ντι Ματέο ανάμεσα στα ονόματα προπονητών που είναι ελεύθεροι αυτή τη στιγμή..ίσως είναι και κάποιος στη λίστα της διοίκησης..
Μίτσελ σύμφωνω !!αυτόν της εθνικής Αργεντινης ελεύθερος δεν είναι ξέρει κανεις;;
Ματσάρι,Πραντέλι,Σπαλέτι,Ντι Ματέο ανάμεσα στα ονόματα προπονητών που είναι ελεύθεροι αυτή τη στιγμή..ίσως είναι και κάποιος στη λίστα της διοίκησης..
Μου αρέσει πάρα πολύ μόνο απ'το βιογραφικό του. Μακάρι να έρθει. Εγώ προσωπικά θα ήθελα έναν εκ των:
Μίτσελ, Σπαλλέττι, Καπαρός, Μπιέλσα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τέσσερα μεγάλα ονόματα κι ελπίζω να έρθει ένας από αυτούς -δύσκολο για Μίτσελ, που τώρα μπήκε στην Μαρσέιγ-.
ΥΓ. Για έναν φίλο που είπε σε κάποιο άρθρο καλύτεροι Γάλλοι παρά Ισπανοί. Πάντως Ισπανοί και Πορτογάλοι έχουν πετύχει πολλοί στην Ελλάδα κι ακόμη πετυχαίνουν. Βαλβέρδε, Χιμένεθ, Φερέρ, Μίτσελ, Σίλβα (τώρα) και η λίστα συνεχίζεται.
ΜΑΡΣΕΛΟ ΜΠΙΕΛΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στη γρανάδα αν δεν κάνω λάθος δεν έπαιζε ο νάνος θα πέσει πολύ γέλιο θα τον στείλει πάλι στην εξέδρα ο προπονητής που δεν τον ήθελε
χαχα
Παλι για ψυχολογικα θα συζηταμε .....
εισαι το πιο κακο παιδι !!!! χαχαχχαχαχαχαχαα
+1924
ΤΙΓΡΗ ...ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ....ΜΙΤΣΕΛ ...ΤΩΡΑ
Του χρειαζεται λιγος χρονος ακομα για να ριξει την Μαρσειγ .......
μετα το συζηταμε .......
ΜΑΡΣΕΛΟ ΜΠΙΕΛΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νομίζω ότι απ' όλα τα ονόματα που κυκλοφορούν στο ρεπορτάζ πρέπει να είναι ο πιο καλός και με "γεμάτες" χρονιές. Ισως έχει το καλύτερο βιογραφικό αν και δεν κοουτσάρουν τα βιογραφικά
Σωστή η απομάκρυνη του Δελλα αλλα λάθος στιγμή, μάλλον είναι προτιμότερο να πάρουμε ξένο προπονητή που να έχει παραστάσεις απο μεγάλο πρωτάθλημα και ίσως καλύτερα να έχει δουλέψει Ισπανία, αλλα όμως μέχρι να καταλάβει το τι παίζει στο Ελλάδα θα χάσουμε υπερπολίτιμους βαθμούς!
Απο τους άλλους δύο που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής (Χιμένεθ - Φερνάντεθ) εννοείται πως ο Καπαρός είναι μακράν η καλύερη επιλογή. Και επειδή χλωμό το κοβώ να πηγαίνουν σε μια πιο ακριβή λύση πχ. Μπιέλσα, Σπαλέτι μακάρι τελικά να ερχόταν ο Καπαρός ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός προπονητής.
Όταν δω την ομάδα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, τότε και μόνο τότε θα καταλάβω ότι ο προπονητής είναι ο.........κατάλληλος.
ΥΓ: Βιογραφικό έχω και εγώ. Κάνω;;;
Ο τυπος εκανε παπαδες στην πριμερα με την Λεβαντε με ροστερ επιπεδου ΑΕΚ 2015 , σε λιγο θα βγαλετε τον Δελλα καλυτερο προπονητη του πλανητη ελεος με την προσωπολατρεια δηλαδη...να πατε να υποστηριξετε οποια ομαδα θα ειναι ο Δελλας προπονητης απο δω και περα ,γιατι απ οτι φενετε δεν ειστε ΑΕΚ αλλα Δελλας fc .
Τάβλι ξέρει ;
Ποδοβόλευ, τέννις ;
αν δεν ξερει ποδοβολευ δεν κανει για τον πριγκιπα :p
Ο,τι καλύτερο έχει ακουστεί μέχρι τώρα, σίγουρα όμως όχι καλύτερος του Μπιέλσα.
Προπονητής που μένει 4 χρόνια στη Μπιλμπάο και 5 στη Σεβίλη δεν είναι τυχαίος.
Πολύ καλή λύση είναι
Πολύ σωστό σκεπτικό. Ο Τσιάρτας τον είχε;
Οχι τη χρονιά που ανέλαβε τη Σεβίλλη έφυγε ο Τσιάρτας για ΑΕΚ
Πολυ καλος προπονητης...δειτε λιγο το βιογραφικο του..ψαξτε τον λιγο στο ιντερνετ και θα καταλαβετε...ελεος καποιοι θα μας βγαλουν το δελλα καλητερο του καπαρος...θα τρελαθουμε τελειως με τους αμπαλους εδω μεσα...
διάβασα το βιογραφικό του στο wiki. Οι τελευταίες 3 δουλείες του είναι:
Τον Φεβρουάριο του 2013 απολύθηκε απο την Μαγιόρκα γιατί ήταν προτελευταία. Πήγε στην Λεβάντε με την οποία τερμάτισε στην 10η θέση (δεν είναι κακή θέση για την Λεβάντε αυτή). Του ανανέωσαν το συμβόλαιο αλλά παραιτήθηκε για να πάει στην Γρανάδα.
Η απόφαση να φύγει απο την Γρανάδα δεν ήταν κοινή. Τον στείλανε γιατί τον Ιανουάριο ήταν στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελευταία θέση.
Αυτός άφησε ελεύθερο τον Μπουονανότε στη Γρανάδα?
Καλος φαινεται
πάνω στα νιάτα του!