Η λύση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Τραϊανό Δέλλα επισημοποιήθηκε πριν από λίγο και με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.
Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ρε κ ο Μανωλας 4 εφαγε το Σαββατο απο τον γαυρο...
ουν τα πρωτα χρονια του Κοκκαλη...απο Διαμαντοπουλο σε Πολυχρονιου...και τωρα δεν υπαρχει κ ο Θωμας !!
ανωλας και ιστοριες για αγριους...
δεν υπαρχουν αυτα που διαβαζουμε...θυμιζ
φερτε ρε τον Λουτσεσκου...στα ποδια σας ειναι!!!!Χιμενεθ,Μ
βλεπω κατω απο 10.000 κοσμο την κυριακη,δυστυχως..
ΦΙΛΕ panosk21 κανεις αλλαγη καποιο δεξι η αριστερο χαφ-εξτρεμ οπως θες πες το η οπως λεει "το βιβλιο του ποδοσφαιρου"βγαζεις το δεξι η αριστερο μπακ και ο κεντρικος μπακ παιζει και δεξι μπακ για να κερδισεις καποια αλλη θεση μπροστα.Κι οταν εχεις σκοπο να ρισκαρεις στην εδρα του μεγαλου αντιπαλου σου,βλεπεις τις δυναμεις σου,του αντιπαλου,με λιγα λογια εχεις διαβασει το ματς,κι αν κρινεις οτι σε παιρνει..βουρ.Ο ΔΕΛΛΑΣ δεν ειναι οτι ρισκαρε απλα αυτοκτονησε,τους χαρισε το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ματς,τους εκανε υπερμεγαλους και μαγκες!!ΑΠΕΙΡΟΣ..
Se ena parallhlo sympan,o dellas dn vgazei simoes kai xanoume 1-0.kai sta sxolia vrizoun ton Della GT dn phre risko.
Λεω και το αλλο...μια στο εκατομμυριο του εβγαινε το ρισκο,κερδιζαμε και σημερα ηταν ΘΕΟΣ!!!! Ο Δελλας πιστευω πιο πολυ απο το ρισκο πληρωσε τις δηλωσεις που εκανε μετα τον αγωνα.Ειπε,πηρα ρισκο γιατι ειτε χασεις 1-0 είτε 4-0,το ιδιο ειναι 3 βαθμους χανεις...Οταν εισαι ΑΕΚ και παιζεις με τον μισητο αντιπαλο δεν ειναι το ιδιο να χανεις 4-0 από 1-0...αλλο τι λεει η λογική,εδω ειναι Ελλάδα.Οπως και το αλλο που ειπε,οτι ειναι ευχαριστημενος απο την προσπαθεια των παιχτων.Εισαι ΑΕΚ τρως 4 απο τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γαβρο και εισαι ευχαριστημενος?Οχι ρε φιλε...σε τιμαμε για την προσφορα σου στην ομαδα σαν παιχτης αλλα σαν προπονητης,καλό ταξίδι!!!!
σε ενα παραλληλο συμπαν, ο δελλας βγαζει τον τζανετοπουλο και βαζει τον νανο. ή βγαζει τον μανταλο και δεν τον γυριζει στη θεση του σιμοες (χανοντας ετσι ουσιαστικα δυο παικτες: σιμοες εξω, μανταλος αμυντικο χαφ) για να βαλει αλλο δεκαρι (μπουνανοτε)
σε ενα παραλληλο συμπαν ενας προπονητης στον τριτο χρονο του, εμπιστευεται ολο το ροστερ του και δεν το κρινει επαρκες για τους στοχους που του θετουν, ενω δεν ειναι.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
σε ενα παραλληλο ειλικρινες συμπαν ο δελλας παραδεχεται οτι το προτυπο του ειναι ο ρεχαγκελ και το κλειστο κλαμπ παικτων (εστω και μετριων) και δεν θελει αλλαγες που αλλαζουνε την χημεια.
τελος, σε κανενα συμπαν δεν δηλωνεις ικανοποιημενος απο "τα παιδια" οταν εισαι ΑΕΚ και τρως 4 γκολ απο οποιονδηποτε αντιπαλο. και οταν εχεις κανει τοσο χοντρο λαθος, και το ξερεις εκ του αποτελεσματος, αναφερεςι και τη δικη σου ευθυνη, δεν σου φταιει μονο ο νανος ("οι παικτες που μπηκαν δεν βοηθησαν")
δεν υπαρχει κανενα συμπαν (παρα μονο το συμπαν του δελλα) που ενας επιθετικος τυπου αραβιδη, ενας τρομοκρατης με ασταθη αποδοση και κυριως χαρακτηρα και ενα χαμογελο που ουτε καν σκοτωνει θεωρουνται ικανα φορ για οποιαδηποτε ομαδα (ακομα και της σουπερ λιγδας) που δεν θελει απλα να αποφυγει τον υποβιβασμο.
ολοι οσοι μας λενε για τα λιγα προπονητικα λαθη του που αδικα τον απομακρυναν, δεν μας λενε εστω ΜΙΑ προπονητικη αρετη του. το οτι καποιος ειναι καλο παιδι, γνησιος ΑΕΚτζης και δημοφιλης σε ολους τους ελληνες δεν ειναι τα μονα προσοντα που χρειαζονται για να γινει προπονητης, και μαλιστα στην ΑΕΚ...
δεν μπορω να ακουω το ονομα Μανωλας...
ο μονος λογος για να αλλαξω ομαδα ειναι να γυρισει αυτο το καθαρμα ο ανηψιος του..
κ αυτος υπαιτιος ειναι που πηγε στο γαυρο το ανηψακι του..
οσο για το Δέλλα για παντα στην ΑΕΚΑΡΑ
Τώρα για να μαστε σοβαροί! Βλέποντας τώρα το στιλάκι του κωστάκι και ενθυμούμενος και το στιλάκι του όταν τον είχαμε πιστεύεις ότι θα λογάριαζε το θείο του ή τον πατέρα του σε όποια απόφαση ήθελε να πάρει? Και στην τελική τι φταίει ο Στέλιος αν ο γιός του αδερφού του είναι κο λο παίδι και γενίτσαρος? Κι όποιος συνυπογράφει στο δεν μπορώ να ακούω το όνομα Μανωλάς πρεπει το πολύ 20 χρονών να είναι. Για τους παλιότερους που έβλεπαν για 17 χρόνια τη φανέλα με το νούμερο 4 ιδρωμένη και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ματωμένη σε ΚΑΘΕ παιχνίδι χρειάζονται 100 κωστάκιδες για να βγεί απο το μυαλό μας και την καρδιά μας το όνομα Μανωλάς. Κι επειδή φαντάζομαι οι περισσότεροι δεν έχετε ακούσει απο κοντά το Στελάρα να μιλάει στους μικρούς για το τι είναι ΑΕΚ, πιστέψτε με θα βουρκώνατε κι εσείς όπως έκανα κι εγώ στα 45 μου.
Στελάρα Στελάρα σκίστους την κωλ..ρα..
Ίσα ίσα θα έλεγα, καλύτερα που πήγε στον Ολυμπιακό ο Κωστάκης. Εγώ στην ΑΕΚ θέλω-όσο γίνεται να παίζουν παίκτες που εκτός από ποδοσφαιρική αξία να έχουν και ποδοσφαιρικό ήθος. Βλέπε Νικολαΐδη. Εντάξει δεν βγαίνουν κάθε μέρα τέτοια διαμάντια....Παίκτες που να μην είναι αλητήριοι τουλάχιστον.
Όλο αυτόν τον καιρό εμείς οι ειδικοί λέγαμε ότι με Δέλλα δεν πάμε πουθενά και γιατί τον κρατάμε και τι μέσον έχει........κτλ κτλ. Τώρα κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Τράϊ παραιτείται καλώς ή κακώς (δεν θα μπω σε ανάλυση) και αρχίσαμε το....μοιρολόι: ''Τον έφαγαν άδικα, τον αδίκησαν, τον παραίτησαν, φταίει ο Ντούσαν, μεγάλε Τράϊ και άλλα τόσα...
Τελικά τι θέλει ο Αεκτζής φίλαθλος;;; Ήξερα ότι δεν είμαστε καλά, αλλά ότι δεν πάμε καθόλου καλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αρχίζει και με ...προβληματίζει ιδιαιτέρως!
Γερμανέ 1966 το θέμα ότι οι περισσότεροι"ΑΕΚτζήδες"που λένε πολλά αρνητικά και πλακώνουν στο κότσινα χεράκια όποιον λέει κάτι καλό για τον οποιοδήποτε και το οτιδήποτε μέσα στην ομάδα δεν σε παραξενεύει και δεν σε βάζει σε πονηρές σκέψεις πως μάλλον είναι αρουραίοι-αλλόθρησκοι εγώ είμαι 200% σίγουρος ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Και εμένα ρε φίλε πραγματικά με προβληματίζει αυτή η μετάλλαξη του ΑΕΚτζη!
μπορεί να τα έκανε μαντάρα, αλλά ποιο το νόημα να φύγει τώρα;
ας τελείωνε τη χρονιά και τον κρίναμε συνολικά απο την πορεία του για μια πλήρη σεζόν στη Super League
Άντε στη Σεβίλλη που την αγαπάς περισσότερο
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ο Τραϊανός μπορεί να μην έχει την εμπειρία να σπρώξει μία ομάδα στον πρωταθλητισμό , να διαλέξει σωστά το ροστερ (αν και επιφυλάσσομαι για το μπάτζετ που του διατέθηκε) όμως δεν παύει να έχει στηρίξει αυτή την ομάδα και σαν παίκτης και σαν προπονητής όταν άλλοι γύριζαν την πλάτη τους. Για όλ' αυτά , για τα σκατά που έφαγες μαζί μας στην Γ και Β εθνική, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ .... και όταν με το καλό αποκτήσεις την εμπειρία που πρέπει εμείς εδώ είμαστε. Σεβασμό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λοιπόν σ αυτόν τον άνθρωπο αδέρφια και όχι λόγια μειωτικά. Έκανε ότι μπορούσε ....
Θέλω να εκφράσω μέσα απο τν καρδιά μου ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Τραιανό που έμεινε στα δύσκολα μας έφερε έκει που ανήκουμε και έφτιαξε ομάδα αν και ακόμα έπειρος.Ανδρας όμως και ΚΥΡΙΟΣ σε όλα του.Είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι Τραιανού και ΑΕΚ θα διασταυρωθούν ξανά. Να είσαι καλά Τραιανέ και καλή σου επιτυχία όπου και αν πας. Για τα υπόλοιπα προχωράμε μπροστά δυνατά και γερά.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Ποιός σας εόπε ότι μεγάλος παίκτης σημαίνει απαραίτητα και καλός προπονητής..??
κι ο Παπαιωάννου ήταν παιχτούρα πολύ μεγαλύτερη,κι ο Κούδας κι ο Δομάζος ....ε προπονητές προσπάθησαν και δεν έγιναν ποτέ..!!Και δεν ξεκίνησαν τη θητεία τους και από μια ομάδα πρωταγωνίστρια..!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΥΡΙΕ ΔΕΛΛΑ .Ή ΑΕΚ χρειάζεται προπονητή και ΠΑΙΚΤΕΣ,που δεν έχει σήμερα ΤΙΤΛΩΝ..!!
Ας μη γίνει το εξιλαστήριο θύμα ο Δέλλας,κι ας μη ρίξουμε τις τσιγκουνιές και τα λάθη της διοίκησης ΜΟΝΟ σε αυτόν..!! Εξάλλου ΜΑΖΙ διοίκηση και προπονητής μας διαβεβαίωναν ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΕΣ...!!
ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΠΙΚΡΑ......Πλήρες ναι αλλά για τι ,για το ερχόμαστε να ρουφάμε τεσσάρες..??
Εντάξει πάμε γερά να πάρουμε τον Ηρακλή που ήταν 4-5 χρόνια εξαφανισμένος στη Γ' και Β'.
Eισαι τοσο αμπαλος. Ο Δελλας ειναο προπονητης και μαλιστα πολυ καλος. Η ομαδα επαιζε ποδοσφαιρο που εφερνε την σφραγιδα του και την χειροκροτησαμε πολλες πολλες φορες.
Αν ειναι να έρθει καποιος ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ καλύτερος του Τραιανου τότε καλως γίνεται αυτή η αλλαγή. Ομως αυτο φαινόταν απο καιρο και θα έπρεπε να είχαν γινει τα κουμάντα. Δηλαδή πρωτα έπρεπε να βρεθεί αυτός που πρεπει να έρθει και με τα να φύγει αυτός που πρεπει να φύγει. Και για τον επόμενο θα πρεπει να αξιολογηθεί η ομαδα και να προκαθοριςτουν οι στόχοι Οπως και να εχει ο Δέλλας προσπάθησε τα μέγιστα και τον ευχαριστω για οτι καλό κατάφερε.
Ο ΔΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ
Να πάρουμε και υπηρεσιακό στόπερ τον Κωστάκη! Τι όχι;
Φοβάμαι ότι ο Μανωλάς θα είναι μόνιμος και οχι υπηρεσιακός. Και επειδή παρακολουθώ από κοντά την κάτω 20, ο άνθρωπος απλά δεν κάνει...Μεγάλος παίκτης, μέτριος προπονητής.
Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών σε όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον ο Δέλλας φεύγει σαν κύριος και σαν φίλος. Παρεμπιπτόντως είναι η πρώτη φορά στην παραγοντική ζωή του Μελ στην ΑΕΚ (έχει υπάρξει τέτοια και στον Ιωνικό για όσους δεν θυμούνται) που θα αναγκαστεί να αντικαταστήσει προπονητή...Για να δούμε λοιπόν.
ο Τραϊανός Δέλλας είναι μια σύγχρονη ποδοσφαιρική προσωπικότητα, από αυτές που έγραψαν ιστορία. Σεβασμός και εκτίμηση. Σαν προπονητής δεν έχει δείξει ακόμα κάτι, είναι στο ξεκίνημά του, αλλά στο μέλλον είμαι βέβαιος ότι θα κάνει σπουδαία πράγματα.
δηλαδη τωρα εφυγε αυτος που επρεπε και ερχεται αυτος που πρεπει????ΤΡΑΙΝΕ και σαν παιχτης και σαν προπονητης ησουν εισαι και θα εισαι μεγαλο κεφαλαιο για την ομαδα.καλη συνεχεια και να εχεις την υγεια σου,μια μερα να σε δουμε και παλι μαζι μας μεσα στον ναο μας εκει που θελουν δεν θελουν θα σου παρεχουν ολα τα εφοδια να σαι καλα ΚΟΛΟΣΣΕ!!!
ΤΡΑΙΑΝΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ!!!
Χτύπα ξύλο ρε
ΟΣΑ ΛΑΘΗ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ!
ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ!!
ΠΟΛΥ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΚΟΛΛΟΣΟΣ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ!!
Ο Τράι σιγουρα εκανε και αυτος τα λαθη του, αλλα δεν του αξιζε τετοιο τελος.... Τραι ολοι οι ΑΕΚτζηδες σε αγαπαμε και δεν θα ξεχασουμε ποτε οτι εβαλες τα χερια στη φωτια , στην χειροτερη στιγμη της ιστοριας της ομαδας χωρις να σκεφτεις το προσωπικο σου συμφερον...
Και ίσως είναι ο μόνος Πόε έβαλε τα χέρια στη φωτιά... Όλοι οι υπόλοιποι εκ του ασφαλούς μπήκαν και καμαρώνουν... Κρίμα...
Ο Θείος πρώτος προπονητής έστω και για μία μέρα? Αναγούλα....
Κολλητος του Νινιαδη εισαι?
Δεν έχεις άδικο... Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται όσο και μα θέλεις..
Αίσχος. Ο Χιμένεθ θα δώσει όραμα? Ο Δέλλας επρεπε να μείνει ως τον Ιούνιο κ να κριθεί μετά τα πλέι-οφς. Είναι το τρίτο υγιές κομμάτι ( μετα από Λύμπε-ζήκο) που φεύγει. Κ επειδή ξέρω τι γίνεται κ στην Ακαδημία, καταλαβαίνω ποιοι επηρεαζουν τον Μελισσανίδη να πάρει αποφάσεις. Κρίμα. Αυτή δεν είναι η φιλοσοφία της ΑΕΚ...
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΔΕΛΛΑ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ PLAY OFF??
Ενα μεγαλο ευχαριστώ αξιζει στον Τραι και καλή συνέχεια ότι και αν κάνει.
Καλη συνέχεια και ευχαριστούμε.
Ο χρόνος θα δείξει αν καλώς ή κακώς τελείωσαν τον Δελλα. Δεν υπάρχουν πρόσωπα, μόνο ΑΕΚ. Ελπίζω να έρθει καλύτερος προπονητής και καλύτεροι παίκτες.
Σ ευχαριστουμε Τραι για τα 3 σχεδον χρονια!!! Μπουρδολογιες περι Χιμενεθ μην ακουσω...ειπαμε παμε γι αλλα...μπροστα...οχι πισω παλι...
Επίσης, να τονιστεί πως ο Δέλλας ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ! Δηλαδή, ενώ θα μπορούσε να διεκδικήσει τεράστιες αποζημιώσεις επέλεξε οικειοθελώς να φύγει σαν φίλος, δίχως να βλάψει την ΑΕΚ
σώπα ρε φίλε που έπρεπε να πάρει αποζημίωση..
εμείς αποζημιωθήκαμε για ψυχική οδύνη?
Άμα σε διώξουν από την δουλειά σου μην ζητήσεις αποζημίωση μεγάλε! Εσύ είσαι λαρτζ και γελαστός...
δεν ήταν δουλειά αυτό για τον Τράι έξυπνε..
η ΑΕΚ του έδωσε την δυνατότητα να κάτσει στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας χωρίς να έχει καμμία εμπειρία..
οπότε το να ζητούσε αποζημίωση θα ήταν άτοπο δεν το καταλαβαίνεις..
και ειδικά απέναντι στον κόσμο της ομάδας που εξακολουθεί να τον αγαπάει για όσα προσέφερε σαν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίκτης..
Αμα ηταν κανας γελοιος θα σου ελεγα εγω αν επαιρνε αποζημιωση,για τον ανθρωπο δελλα κανενας μας δν μπορει να πει τιποτα,οσα του σουρουμε ειναι μονο για τις πραξεις του ως προπονητης
giati re seira? apozhmiwthikes apo ton guerreiro? autos gt phre apozhmiwsh dhladh? me ton udrota tou kathenos den paizei kanenas Sgios.
Τι αποζημιωση να παρει ρς φιλε....ψιχουλα επερνε!!
Αρχίζω, ευχαριστώντας τον Δέλλα. Τον ευχαριστώ, επειδή ανέβασε την ομάδα στην Α΄ Εθνική και μας έβγαλε από τον εφιάλτη μας, όσο ποιο γρήγορα μπορούσε. Δυστυχώς, δεν ήταν εύκολο να πάρει εμπειρία από τις μικρές κατηγορίες.
Πιστέψτε με, πως ήταν η καλύτερη λύση. Ο Δέλλας, προβλημάτιζε με τις επιλογές του στα ντέρμπι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κυρίως αλλά και γενικά να μην χρησιμοποιεί που και που παίχτες που ο κόσμος ήθελε. Όσο, δεν τους χρησιμοποιούσε και η ομάδα δεν πήγαινε καλά, αρκετή μερίδα οπαδών πίστευε πως το πρόβλημα ήταν που δεν χρησιμοποιούσε κάποιους παίχτες που ήθελαν οι ίδιοι.
Καλύτερα που έφυγε νωρίς, γιατί αν συνέχιζε κάποιες στραβές ακόμα μέχρι το τέλος και η ΑΕΚ, δεν κατάφερνε ούτε τα πλέι οφ, θα είχε μισηθεί από πολλούς. Αυτό θα ήταν το χειρότερο να μισηθεί ένας από τους καλύτερους παίχτες που πέρασε από την ΑΕΚ, που είναι και ΑΕΚτζής.
Επίσης, σκεφτήκατε ποτέ το πως μπορεί να σκέφτεται η διοίκηση; Μία ιδέα που μου ήρθε είναι πως η διοίκηση δεν ήταν 100% σίγουρη, πως ο Δέλλας θα πετύχει. Αποτέλεσμα ήταν να μην είναι σίγουρη για το αν θα πρέπει να αγοράσει παίχτες με συμβόλαιο 1.000.000+ αν ο Δέλλας δεν τους χρησιμοποιεί πολύ ή απλά αν αποτύχει με αυτούς.
Με λίγα λόγια δεν πίστευαν πως ο Δέλλας ήταν ένας ολοκληρωμένος προπονητής ακόμα. Γι αυτό ευελπιστώ ο επόμενος προπονητής να είναι κάποιος τον οποίο θα πιστεύουν, πως έχει τις ικανότητες πραγματικά.
Δεν με πειράζει αν θα είναι ο Χιμένεθ (να πω απλά, πως ο Μίτσελ είναι κάποιος που μου αρέσει αλλά είναι στην Μαρσέιγ δυστυχώς και θα τον ήθελα πάρα πολύ) ή οποιοσδήποτε. Με νοιάζει, πως αυτός ο προπονητής θα ξέρει να βρίσκει λύσεις πάντα. Να προσπαθεί τα πάντα.
Κάποιος που να μπορεί να δει τους παίχτες και να πει "αυτοί οι 11 θα κοντράρουν τον γαύρο όσο δεν πάει". Όπως ο Τούντορ που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, όπως ο Σίλβα τους οποίους είπαμε πως ήρθανε αργά και και και..αλλά κατάφεραν να δείξουν ποιοι είναι.
Από κει και πέρα ο νέος προπονητής να έρθει να δείξει τι μπορεί να κάνει μέχρι τον Γενάρη και αν δείξει πως το κατέχει αλλά θέλει τον Γενάρη τον Αντεμπαγιόρ -ας πούμε- και δεν του τον πάρει η διοίκηση τότε αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα στραφούμε εναντίον αν δεν καταφέρουμε να βγούμε στις πρώτες 3 θέσεις.
Να σημειώσω κάποια πράγματα με τα παραπάνω:
- Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο και για την φόρμα που έχει ο Ολυμπιακός -ο οποίος ίσως φέτος να μην χρειάζεται τόσο πολύ την διαιτησία- και με την διαιτησία που το παλεύει σε κάθε αγωνιστική να μας σφάζει, τουλάχιστον να βγούμε στην πρώτη 3άδα -αν γίνετε 2οι- και στα πλέι οφ να βγούμε στην πρώτη θέση.
- Θυμάστε τι λέγαμε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα; "Ποιος Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ; Αυτοί που Ιούλιο μήνα και ακόμα δεν έχουν κάνει μεταγραφές, κτλ. Ο ΠΑΟ θα είναι αντίπαλος μας φέτος για το πρωτάθλημα". Κυρίως ο Ολυμπιακός, έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές. Αλλά Σίλβα και Τούντορ έχουν μάθει την φιλοσοφία τους στους παίχτες και για μένα είναι οι 2 καλύτερες ομάδες αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα.
Θα έγραφα ακόμα ποιο πολλά αλλά ακόμα κι αυτό δύσκολα θα το διαβάσει κάποιος, οπότε δυστυχώς δεν θα σας μάθω περισσότερο μπάλα **σαρκασμός**.
Το εξιλαστήριο θύμα βρέθηκε και διώχθηκε λοιπόν... Άρα σύμφωνα με τον Μελισσανίδη, από αύριο η ομάδα θα παίζει μπαλάρα και θα τρώει για κολατσιο όλους τους αντιπάλους ρίχνοτας πεντάρες, γιατί ο ίδιος έριξε εκκατομύρια και έφερε παικταράδες στην ομάδα που ο Δέλλας δεν μπορούσε να αναδείξει.... Εβρε γέλια....
μετα το ραντεβου με τον Ελληνονικη Πολυσερβο παραιτηθηκε ε? χμμμ...
Μεγάλη μ@@κια κάνατε που τον διώξατε! Η ομάδα θα αρχίσει να ρολάρει και θα το δείτε μέσα στο Νοέμβρη.
Ας μεινει ο Μανωλας!
Ουτος η αλλος 4η θα βγουμε!
Αντε απο αυριο προπονητολογια!
-και ο μεγαλος ΣΤΕΛΑΡΑΣ...τεσσερα δεν εφαγε απο τον γαυρο το σαββατο....?....
ποτε θα εχουμε ενα καλο δειγμα......με δυο προπονητες....(ειδικα αν αργησει να βρεθει ο νεος.......).......
-γιατι αυτος πηρε προαγωγη και ο αλλος απολυση,,.....
υγ.....
με δεδομενες απο παλια τις "σχεσεις λατρειας"...που εχει ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ...με τον μπαεβιτς...και μεχρι να ερθει νεος κοουτς........ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
θα ειναι ενα καλο κρας τεστ ..κατα ποσο αφηνει ο μπαεβιτς ...τον εκαστοτε κοουτς να δουλεψει απερισπαστος.....ο
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.
ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΛΑΣ.
ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ, ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ.
ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΕΚ
Η προσωπολατρεία πρώτα απ όλα έχει φάει τον Μελισσανίδη. Επίσης εγώ που ήθελα να μείνει ο Δέλλας, δε θα χα κανένα πρόβλημα αν ερχόταν ένας πραγματικά καλός προπονητής. Αλλά όταν διαβάζω για Χιμένεθ, θα τους κραζω. Τα κατάφεραν να βρουν κάποιον που επίσης δε θα χει απαιτήσεις για σοβαρές μεταγραφές.
,, αποζημίωση πρέπει να πάρει η αεκ από το κακό και τις τεσσάρες που έφαγε
Φίλε οι Αεκτζήδες την ΑΕΚ την γραφουν με ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΡΑΙΑΝΕ! ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ! ΑΛΛΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ μάγκες δεν φταίει το ρόστερ και εξηγούμαι ΜΠΑΡΟΧΑ μέσα στους 3 καλύτερους τερματοφύλακες της λίγδας
ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ -ΑΡΘΡΟ μακράν καλύτερο δίδυμο από μποτία -σιόβα ΝΤΙΝΤΑΚ μέσα στα 3 καλύτερα αριστερά μπακ ΔΕΞΙΑ έχουμε λίγο θέμα αλλά με μπακάκη δυνάτο δεν μασάμε 2 αμυντικά χαφ ότι καλύτερο 10... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μάνταλος μαζί με φορτούνη οι καλύτεροι στην Ελλάδα ΒΑΡΓΚΑΣ μέσα στους 3 καλύτερους! ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??
Α!ΚΑΙ 2 πραγματικά ανερχόμενα ταλέντα ΑΡΑΒΙΔΗΣ- ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ με λίγη προσοχή θα αφήσουν εποχή!
ο αραβιδης ειναι 30 ρε μεγαλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
???????????
θα μας τρελλανετε ορισμενοι.
15ΧΡΟΝΙΑ παιζει μπαλα και μπαλα δεν εμαθε,τωρα θα μαθει?και θα αφησει και εποχη?????????????
οταν λες ανερχομενα??
δεν τους πηραν τα χρονια,αλλα ταλεντα δεν λεγονται αδερφε...παιχτες που χρειαζονται βελτιωση λεγονται...
ok! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΧΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ !ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ/ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΠΛΑΤΕΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΣΗ!!
Χαχαχαχα πλάκα κάνεις ρε φίλε?Πότε να προσεχθουν?Στα 30?
Λίγο μυαλό και σεβασμός δεν βλάπτει ήταν φυσικό επακόλουθο, αφού
α. δεν μπορείς Οκτώβρη μήνα να διώξεις 10 ποδοσφαιριστές και να πάρεις άλλους
β. δεν μπορείς αυτή την στιγμή να παραδεχτείς σαν διοίκηση τον λάθος σχεδιασμό μπατζετ-μεταγραφές (κρεμάς τους ποδοσφαιριστές που έχεις, και τους χρειάζεσαι τώρα όλους μέχρι την μεταγραφικη περίοδο αλλιώς βαράνε διάλυση και τα αποδυτήρια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όποτε σοφή απόφαση και οι εύθηνες. (αφού ως γνωστόν η αλλαγή προπονητή είναι η εύκολη λύση φταίει δεν φταίει)
Υπομονή και ελπίδα για 4-5 μεταγραφές επιπέδου τσαμπιονς λιγκ τύπου πχ γκαμαρα παπασταθοπουλου ιμπραιμοβιτς και τίποτα λιγότερο .
ο Σέρβος???????????
Απο το καλο στο καλυτερο παμε παντως..........πιένες, πιένες..........!!!!...Ετσι θα κανετε την ΑΕΚ.....μεγαλη...?........εεε τωρα ησυχασα, ναουμε..!!!!
O ΔΕΛΛΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ,ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΕΣΗ--------ΑΝ ΕΧΑΝΕ ΜΕ 2-0 ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ . ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ,ΦΕΥΓΕΙ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ,ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ . ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ---------ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ,ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΥΤΑ ,ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΪ-ΟΦ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΚΟΡΕΣΜΟΣ ------Ο ΜΕΛ .ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ----
Λυπαμαι που στολεω αλλα δυσκολα θα βρει ομαδα
Δελλα σου ευχομαι οτι καλυτερο ειλικρινα και ενα ευχαριστω για τα δυο χρονια στα χωραφια που γυρναγατε κατοπιν εντολης του Τιγρη για να παρει την ομαδα τζαμπα./...τωρα θα συνεχισει με τον πανακριβο Μανωλα και μιας και δεν θα βρισκει πιο φθηνο απο δαυτον θα παραμεινει στο τελος μαυτον.///....κανε πλακα να βγει αυτο το σεναριο...χαχαχα
Φίλε κατά κει το πάνε. ....
Τραϊ αν σε στηριζανε πραγματικα θα αφηνες εποχη..απλα κριμα...γιατι με συμβολαια ενος ετους με μοναδικη αγορα παιχτη τον ανδρεοπουλο με μεταγραφες βιτσιων (τζιμπουρ) και εντυπωσιασμου (μπουοναντοτε ενω εχεις 2 10ρια) με το μαχαιρι στο λαιμο αν ζητησεις κατι παραπανω με το να πεφτουν ολα πανω σου στις στραβες και με μια ομαδα γυμνη σε 5 θεσεις (τερμα,στοπερ,δεξι και αριστερο εξτρεμ και φορ) δεν ειναι στιριξη...κριμα που φευγει οτι καλυτερο εχει η αεκ (δελλας λυμπε ζηκος)...φερτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποτυχημενεθ λογικα θα μεινουμε κατηγορια...
Βγηκε ο ιδιος και ειπε "ειμαι συμφωνος με το να μη γινει αλλη μεταγραφη"! Ευθυνη του...
μαθετε να ξεχωριζετε το τι λεγετε για τον κοσμο και τι ισχυει..αν δεν ηθελε φορ δεν ειχε πει ναι ο δελλας γιατι να πει ο μιλοβανοβιτς οτι θα κανουμε τα παντα για να φερουμε τον ιμπισεβιτς..αν δεν ηθελε λαφερτι γιατι του καναμε 2 προτασεις (αστειες μεν αλλα του καναμε) την τελευταια μερα;μηπως γιατι ηθελε φορ...μιας που ετσι κι αλλιως του φερανε με το ετσι θελω τον τζιμπουρ..και αν τον στηριζαν δεν θα εψαχναν προπονητη το καλοκαιρι..απλα τον κρατησαν γιατι μπορουσαν να του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιβαλλουν πραγματα..και να ευθυνη του επρεπε να πει ετσι δεν μενω...
Τραιανε σ ευχαριστουμε και καλή συνέχεια. Δυστυχώς επειδη εσυ φορας παντελονια, δε νομίζω να μάθουμε τι πραγματικα ειπώθηκε σήμερα και γιατί τελικά αποφασίστηκε διαζύγιο.
ελπιζω να βρεθει γρηγορα προπονητης γιατι οι παιχτες και κυριως οι ξενοι θα ξενερωσουν οσο δεν παει με τον υπηρεσιακο
Απίστευτο, πραγματικά. Ο ΠΕΠ της Α.Ε.Κ.άρας μας έφυγε (ή τον "έφυγαν") για να έρθει κανένας απίστευτος λαικιστής α λα Χιμένεθ! Κρίμα, πολύ κρίμα, γιατί είχαμε χρυσάφι στα χέρια μας. Υπομονή δεν είχαμε...
Επίσης θα πρέπει να μας προβληματίζει που φεύγουν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και είναι σημαίες (Λύμπε, Δέλλας, Ζήκος). Το πρότζεκτ που μας έδωσε και πάλι αισιοδοξία διαλύεται για να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχουμε αυλικούς...
Τα 2,5 πιο δύσκολα χρόνια τα περάσαμε με το Δέλλα στην άκρη του πάγκου. Ονειρευτήκαμε ενώ ζούσαμε στιγμές μεγάλης δοκιμασίας. Αυτό το καλοκαίρι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε, και κακά τα ψέμματα, όπως μας τα υποσχέθηκαν! Ο Δέλλας πλήρωσε, με αφορμή τη λάθος διαχείρηση του πιο σημαντικού ίσως αγώνα, το μάρμαρο για ότι πήγε λάθος! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον Τραϊανό και καλή συνέχεια στην καριέρα του! Τίποτε άλλο από εδώ!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΡΑΙΑΝΕ....ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ..... ΔΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.......ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
Ποιον εννοείς Παοκτση;
Ελπίζω όχι τον Μπορμπόκη γιατί είσαι πολύ φάουλ.
παιδια αν και με δε μου άρεσε το σύστημα και η νοοτροπία δέλλα δεν ξέρω αν έπρεπε να φύγει. αν το δει κανείς ψυχρά ο βάτραχος κατάφερε να διώξει ζήκο και δέλλα
Ευχαριστούμε Τράι... για όλα!! για τις χαρές αλλά και τις λύπες που ελπίζω να σηματοδοτήσουν μια νέα καλύτερη εποχή και να αποκτήσουν άλλη αξία!! Καλή τύχη όπου και αν πάς, και είμαι σίγουρος ότι θα σε ξανακαμαρώσουμε στο πάγκο της ΑΕΚ όταν θα είσαι έτοιμος για μεγάλα πράγματα!!!
Μπραβο θειο.αντε κ στη Ρομα με τον ανιψιο
Σωστή απόφαση. Πανω από όλα η ομάδα, αυτό το ελεγε πρώτος ο Δελλας. Ευχαριστούμε Τράι - σε αγαπάμε, καλη επιτυχια σε οτι κανεις.
σου ευχομαι καλη συνεχεια για το υπολοιπο της προπονητικης σου καριερας.Η ΑΕΚ κοιταζει μπροστα με το νεο προπονητη πλεον.ενα ομως ειναι σιγουρο,οι δικαιολογιες σιγα σιγα τελειωνουν,παρτε κανα παιχτη της προκοπης γιατι κ το μουρινιο να παρουμε παλι δυσκολα θα ναι!
Επομενη μερα , αγοραζεις την Νικη Βολου , στελνεις εκει τον Τραϊανό μαζι με ολα τα πουλεν του και κανει -νουν το Αγροτικο του ....
Ααα!! μην ξεχασεις και τον Πριγκιπα .....!!!
το υστερογραφο σου ....σατανικο......
α το αυτη η στανη αυτο το γαλα βγαζει..)......
αγεβιτς...την πρωτη χρονια-ρεχαγκελ στην εθνικη ....κ.α)....
-παντως φιλε αν και ειμαι της αποψης..οτι "δυστυχως "αν αλλαξεις προπονητες σε μπασκετ - ποδοσφαιρο ....οι ομαδες αυτες δεν θα πανε χειροτερα....(βαση εικονας και αποτελεσματων εως τωρα μιλαω...).....
.. πιστευω οτι δεν ειναι σωστο να αλλαζεις προπονητη μεσουσης της περιοδου......
-αφηνεις να ολοκληρωσει το εργο του και τον κρινεις χωρις να εχει αλλοθι οτι δεν του εδωσες χρονο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να δειξει αυτα που σχεδιαζε......
-τελος παντων ...ειναι αληθεια πως οταν εισαι η κανονικη ΑΕΚ....ηττα σε ντερμπι με 4 γκολ ..αν το αφησεις να περασει ετσι ..γινεσαι "πανελευσινιακος"
υγ...
σε οσα αδερφια λενε οτι δεν εδωσαν τα καλυτερα υλικα στον ΔΕΛΛΑ....οποτε γιατι του ζητανε ευθυνες.......(κατ
εχω να πω οτι ο ΚΑΛΟΣ...προπονητης φαινεται απο αυτο ακριβως...να δειξει εργο με οποια υλικα του δωσουν ...οχι μονο με πυρηνικα.....
-παραδειγμα....(μπ
Ο μεγαλύτερος μυρωδιάς που έχει περάσει από τον πάγκο της αεκ τρία χρόνια πόνεσαν τα μάτια μας μπάλα δεν είδαμε όλοι πίσω και στην επίθεση ο θεός να βάλει το χέρι του ας πάει σε μία σχολή προπονητών να μάθει πως γίνεται η ανάπτυξη μετά τη σέντρα και ας αναλάβει στις ακαδημίες της αεκ
Σε ευχαριστούμε Τραίανε. Λάθη έκανες, αλλά αυτό που πληρώνεις είναι που δεν απαίτησες μεταγραφές το καλοκαίρι. Διότι η διοίκηση μπορεί να έταζε πρωταθλήματα αλλά εσύ έπρεπε να βγάλεις το φίδι από την τρύπα με κρισάντους μοναδικό φορ. Αποδιοπομπαίος τράγος για τα τεράστια επικοινωνιακά λάθη της 2ετίας, την απογοήτευση με το γήπεδο και τα εγκλήματα στον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου και ελπίζω να σε ξαναδούμε, έστω και σε άλλο πόστο.
Σε ευχαριστουμε Δελλα για ολη συτην την προσπαθεια σου..... Σε μια μεγαλη ομαδα οπως η ΑΕΚ δεν εκανες... Υπαρχουν πολλες μικρες ομαδες για να πας να μαθεις την προπονητικη........ Η ΑΕΚ ειναι μια μεγαλη ομαδα που δεν ειναι για μαθητευουμενους προπονητες.............
Σε ευχαριστουμε Δελλα για ολη συτην την προσπαθεια σου..... Σε μια μεγαλη ομαδα οπως η ΑΕΚ δεν εκανες... Υπαρχουν πολλες μικρες ομαδες για να πας να μαθεις την προπονητικη........ Η ΑΕΚ ειναι μια μεγαλη ομαδα που δεν ειναι για μαθητευουμενους προπονητες.............
Πολύ άδικη η όλη συμπεριφορά της Διοίκησης απέναντί σου. Εγώ σαν μεγαλύτερος σε ηλικία και έχοντας χαρεί μπαλάρα και τίτλους από την ομάδα που αγαπώ, έχω μάθει να ευχαριστώ και να εκτιμώ τις μεγάλες προσωπικότητες που πέρασαν απο εδώ ολα αυτά τα χρόνια...σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην νέα καριέρα σου και μακάρι να ξαναβρεθείς στο δρόμο μας και να αποδείξεις σε όλους ότι κάνανε ΛΑΘΟΣ που δε σε εμπιστεύθηκαν....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΟΛΟΣΣΕ!
Σωστός σε όλα georgetaz
Ατσα και προπονητής ο Στελλάρας στην ομάδα της καρδιάς του.
Τραιανε μην μασας. Εμεις σε εκτιμαμε, δουλεψες πολυ, ανελαβες την ΑΕΚ οταν ηταν στο απολυτο μηδεν, και μας ανεβασες ξανα εκει που ανηκουμε. Σου ευχομαι να πετυχεις οπου κι αν πας, και εαν ερθει η ωρα να επιστρεψεις να μας ριξεις χυλοπιτα για να στανιαρουμε..
Χαχαχα,παραιτήθηκε λέει. Μπράβο σας...Τον φάγατε κ τον βάλατε να παραιτηθεί. Με αυτή τη νοοτροπία δεν πάμε πουθενά. Μου θυμίζει καταστάσεις από τα παλιά όλο αυτό..Κ ποιον Μανωλα τώρα ρε,πλάκα μας κάνουν?
Γιατι τον εβαλαν να παραιτηθει για να μην παρει αποζημιωση.Μπραβο του σαν ανθρωπος ειναι και ηταν παντα ωραιος,αλλα οι δικοι μας στην διοικηση καλα θα κανουν να βγαλουν τα καβουρια πλεον γιατι επομενος στοχος μας θα ειναι αυτοι τελειωσαν τα ψεματα
Απλα ντροπη σε αυτους που διοικουν και λεγονται Αεκτσηδες. Κρυβονται πισω απο το δακτυλο τους. Δεν αρμοζει σε μεγαλη ομαδα
Δεν πειραζει !!! η ΑΕΚ δεν θα πεθανει επειδη εφυγε ο Δελλας !!!!
Η ΑΕΚ θα πέθαινε αν έμενε ο Δέλλας , τώρα που έφυγε , η ΑΕΚ θα ζήσει.
Δεν ειμαι ουτε θα γινω δικηγορος του δελλα και κατα τη γνωμη μου εχει ευθυνες ουτε βαζω προσωπα πανω απο την ΑΕΚ. αλλα αν φυγει ο δελλας τοτε να φυγει κι ο πολλυσερβος ελληνονικης κι ο μιλοβανοβιτς γιατι εχουν τουλαχιστον την ιδια ευθυνη με τον δελλα.(Θα μαθουμε ποτε γιατι η επιμονη για τον μπουονανοτε αφου ειχαμε 2 10αρια και δεν αμφιβαλω για την αξια του παικτη.Μου κανει εντυπωση η επιμονη για καποιες επιλογες αποκτησης παικτων και ΜΗ αποκτησης παικτων).
Τραιανέ σε ευχαριστώ για όσα πρόσφερες και κυρίως για το ήθος σου και τη λεβεντιά σου... Είς το επανειδίν!
Τράι θα σε αγαπάμε πάντα σαν παίκτη γιατί σαν προπονητής δεν κάνεις..
μακάρι να μάθεις και να επιστρέψεις κάποια στιγμή!
Σε ευχαριστουμε που ησουν εκει οταν ολοι οι αλλοι "ΑΕΚΑΡΕΣ" ειχαν κρυφτει. Θα σε θυμομαστε σαν αυτον που μπηκε μπροστα στα δυσκολα, ενα ΚΟΛΟΣΣΟ. Με τα λαθη σου και με τα ολα σου, σε ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας Τραιανε. Μακαρι να εχεις ο,τι καλυτερο.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον δελλα για αυτα που προσφεραι και καλη τυχη .
Δυστηχως με το υλικο που εχουμε αργα η γρηγορα θα ερχοταν αυτη η καταληξη.
Κρίμα.Δεν βλέπω λογική σε αυτή την κίνηση.Ελπίζω αυτός που θα έρθει να είναι καλύτερος.Πάντως κατά την ταπεινή μου άποψη έπρεπε να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν και να κριθεί ανάλογα με το αποτέλεσμα και όχι από ένα κακό σκορ ανεξαρτήτως το πόσο μας πόνεσε.
Αγαπητε Τραιανε σε ευχαριστω μεσ' απ' την καρδια μου , για τον καλο αγωνα που εδωσες , ολα αυτα τα πετρινα χρονια , ΕΥΓΕ ΣΟΥ !!! Δεν θα σου πω αντιο , ενα στο επανιδειν θα πω , σφιγγωντας αδελφικα και ΑΕΚτζηδικα το χερι σου !!!
μακαρι να ερθει ο Χιμενεθ και να στρωσει την ομαδα και γενικα την κατασταση που επικρατει..παντα τον γουσταρα σαν προπονητη...αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζε στον Δελλα τετοια μεταχειριση
Τον Φερερ να παρετε ρε παιδια.Αν αρνηθει αμεσως διδυμο Κωστενογλου Αναστασιαδη να εχουμε τουλαχιστον τον Θεο και την Παναγια μαζι μας,ετσι πως τα κανατε θα χρειαστουνε
ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ
ΟΡΕΑ ΛΟΓΗΚΗ ΜΕ ΜΑΝΟΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΟΝΤΕ
ΠΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙ ΙΠΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΣΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΨΙΟΤΟΥ
An se legane Bajevic den tha efeugwa gt polu apla tha ftegane oi paiktes kai tha kanane metagrafes ton gennari..twra pou se lene Della ennoeite oti ftes esu...ti na pw?KALH SUNEXEIA SE OTI KANEI GINE MEGALOS KAI MIA GURISEIS POTE STHN ELLADA GIATI TA TRWEI TA PAIDIA THS..EUXARISTOUME GIA OLLA TRAIANE.!!!
Ευχαριστουμε Τραι ......καλη συνεχεια στην καριερα σου κατι που ειναι για μενα σιγουρο ......
Αντιο δεν σου λεω γιατι ........ξερεις εσυ .....
Στο καλο δελλα μακαρι να γυρισεις καλυτερος σε μερικα χρονια και να θυμασε ποτε προσωπα που συμπαθεις πανω απο την ΑΕΚ,η ΑΕΚ πανω απ ολα οι αγαπες σε φαγανε,μακαρι αυτο να σου γινει ενα μαθημα για το μελλον
Ποιες αγαπες ρε μεγαλε??? Θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη. Το οτι δεν εχουμε επιθετικο εδω και κατι μηνες λεει κατι σε κανεναν? Το οτι μαζι με τον Δελλα συμφωνησε και ο Μπαγεβιτς για το ροστερ στην αρχη και τωρα δεν τον ακουμπαει κανενας σας λεει τιποτα?
ειπα εγω να μεινει κανενας μπαγεβιτς?Απο τοτε που πατησε το ποδι του στην ΑΕΚ το φωναζω να ξεκουμπιστει,αλλα πλατελλας τζανετοπουλος παιζουν λογω αγαπης δελλα φιλε αυτο το βλεπει και ο πιο τυφλος,φαγαμε τον κολοβετσιο για να παιζει ο καραφλος σαλιγκαρος οπου απο την τουμπα και μετα ειναι ολο καιπιο τραγικος
και Αραβίδης φίλε μην το ξεχνάς!
αν ηθελε να επερνε λαφερτι....και στοπερ...αυτα τα δε μου κανει και οτι δε θελει στοπερ για να βγει ο τζανετοπουλος ειναι λαθοι του...
Ας πάνε τουλάχιστον για Μίτσελ ή κάτι τέτοιου βεληνεκούς, για κανένα λόγο Χιμένεθ.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ???
Παντως η Μαρσειγ θα μας πλήρωνε για να μας δωσει το παλτό "Μιτσελ"
Στο καλό Τραϊανός και καλή σταδιοδρομία.. Όταν ξαναγυρίσεις, γιατί θα ξαναγυρίσεις να έχεις απαιτήσεις αντάξιες της ΑΕΚ!
Kαλή τύχη Τραϊανέ. Πήγαινε να ψηθείς σε κάποιες μικρότερες ομάδες χωρίς την πίεση που έχει η ΑΕΚ
Και σε λίγα χρόνια.. τα ξαναλέμε. Ο καιρός θα δείξει αν τελικά θα εξελιχθείς στον προπονητή που έλπιζαν οι ΑΕΚτζήδες
ο τζαμπας ζει, δεν το απελυσαν του ειπανε να παραιτηθει, αλλο ενα δειγμα του εξαιρετικου χαρακτηρα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ.
Καλη τυχη εις το επανιδείν!
Κάποια στιγμή , όταν οι συνθήκες θα το απαιτήσουν, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν Τραϊανέ . Σε ευχαριστούμε για όλα Αεκτζή Κολοσσέ .
Αρκει μαζι με τον δελλα να εφυγε και το "παλιο" σκεπτικο της διοικησης ! το να παρουν έναν νέο προπονητη και να του επιβαλουν τα ιδια δεν εχει νοημα !!!
Μακαρι ο νεος να εχει την πρηλη διαχειρηση !!!
Το καλύτερο για όλες τις πλευρές...ξαναβρήκα ελπίδα ότι θα σώσουμε κάτι φέτος.......σε ευχαριστούμε Τραιανε!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε γερά...στήριξη στην ομάδα όλοι εσείς που είστε κοντά!!!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ! Αντεπιθεση τωρα μεχρι τον Μαιο
Θα έχουμε κλάματα αύριο. Φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα εννοώ...
ΔΕΛΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ!
Μακάρι να γυρίσεις πιο ώριμος από ποτέ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΡΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η Α Ε Κ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ