Θεαματική είναι η βελτίωση που παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Λαμάρ Όντομ, ο οποίος νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, αφότου βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και αλκοόλ.
Μάλιστα, ο πρώην σταρ του ΝΒΑ πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σάνραϊζ» και θα συνεχίσει τη νοσηλεία του σε κλινική του Λος Αντζελες, που είναι κοντά στην κατοικία του.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαιώθηκε πως οι τελευταίες καρδιολογικές εξετάσεις του Όντομ έδειξαν ότι η καρδιακή του λειτουργία παρουσίασε σημαντική βελτίωση και οι γιατροί του έδωσαν την άδεια να μεταβεί στο Λος Αντζελες.
Ο 35χρονος Αμερικανός την περασμένη εβδομάδα είχε βρεθεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου σε ημιθανή κατάσταση μετά από χρήση ναρκωτικών και χαπιών.
Ο Όντομ έχει βγει από το κώμα από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, αναπνέει μόνος του και επικοινωνεί με το περιβάλλον, έστω και με μικρές προτάσεις και νοήματα, ωστόσο συνεχίζει να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση λόγω της δυσλειτουργίας των νεφρών του. Κατά τη νοσηλεία του στο Λας Βέγκας δέχθηκε την επίσκεψη πολλών αστέρων του ΝΒΑ, μεταξύ αυτών και του παλιού συμπαίκτη του στους Λέικερς, Κόμπε Μπράιαντ.
Ο Οντομ είναι εκτός ΝΒΑ από το τέλος της προπερασμένης σεζόν, προσπαθώντας να ξαναβρεί τον εαυτό του μετά το χωρισμό του με την Κλόε Καρντάσιαν και τον εθισμό του στα ναρκωτικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!