Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Το φάουλ γκολ του μποντια γιατί δεν παιζει?
Πρεπει να μπερδευτηκε ο Διαιτητης.. Αντι για ποντο υπερ του Μποτια στη μονομαχια του με τον Ντιντακ μετρησε γκολ!
Nai twra na doume k meta pou tha xathoun kiali bathoi k apo omadoules tis siras ti tha leme toulaxiston autoi pou dikiologoun ta adikiologita px off sait k m@l@kies gia agrious ase pou i omada diskoleftike afantasta me veroia ,pas, kai oso ta pas itan akomi me deka,atromito 1-0 me to zori autoi einai i eikona pedia kai opoios avsbiviti alpa einai anmpalos.
Πιστεύω ότι το σκόρ θα ήταν διαφορετικό αν η αντιμετώπισή μας ήταν δίκαιη απο τη διαιτησία. Το ένα γκόλ είναι αποτέλεσμα του άλλου, η ροή του αγώνα εξαρτάτε απο το αποτέλεσμα, κάποιες φάσεις δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχαν κάποιες άλλες. π.χ αν δεν πιανόταν για γκόλ το φάου το Μποτία δεν ξέρουμε πως θα ήταν οι φάσεις μετά απο αυτό. Επίσης αν δείτε σε στιγμιότυπα οι παίχτες του οσφπ έχουν το θάρρος και τον αέρα που τους έδωσε ο διαιτητής να τραβάνε φανέλα με μεγάλη ευκολία ενώ απο την άλλη έχεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίχτες της ΑΕΚ που φοβούνται να ακουμπήσουν παίχτες του οσφπ μην δοθεί το οτιδήποτε με το παραμικρό, δηλαδή ένα σορό μικρά και μεγάλα εμπόδια κρίνουν τη συμπεριφορά των 22 παιχτών μέσα στο γήπεδο. Με λίγα λόγια δεν ξέρω ούτε πιο θα ήταν το σκόρ ούτε στην τελική αν θα χάναμε ή θα φέρναμε ισοπαλία ή ακόμα αν κερδίζαμε σε περίπτωση που μας παίζανε 50-50.
Ναι ΟΚ δεν έχουμε παίχτες μεγάλου μεγέθους, όπως δεν έχει καμία ελληνική ομάδα. Είναι θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει και να κράξουμε αν χρειαστεί, αλλά όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο ματς δεν πρέπει να μιλάμε λαμβάνοντας υπ όψιν το αν έχουμε παίχτες ή όχι γιατί στην τελική δεν κρίθηκε απο αυτούς το αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα του συγκεκρημένου ματς το έκρινε - διαμόρφωσε ο διαιτητής και για αυτό πρέπει να μιλάμε.
Είναι Κυριακή 09:25 ... ξέρεις κανείς να μου πει αν έστριψε ο ΑΝΤΑΜ στο δεύτερο γκολ ή ακόμη το προσπαθεί !!!! Τα ίδια έκανε και στη Βέροια το παλικάρι ... Απέναντι στον Ιντέγιε ο οποίος είναι πολύ αργός , αλλά πιο γρήγορος ( !!!!!! ) από τον ΑΝΤΑΜ . Η στροφή του Ιντέγιε είναι σε αργή κίνηση , αλλά ο ΑΝΤΑΜ την είδε στο βίντεο . Και η Λάρισα έκανε γήπεδο αλλά έπεσε κατηγορία .. Εμείς θα σωθούμε όμως όπως μας βλέπω μέχρι τώρα . Αν είναι να παλεύουμε κάθε χρόνο με Χαστέρα Τρίπολης και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Χαλκηδονοατρόμητους βράστα και άστα ή μάλλον χέσε μέσα !!!
Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ,ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΜΕ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ,ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΕΙ 6-7 ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΡΑΒΙΔΗΣ,ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ,ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ,ΜΠΑΡΟΧΑ,ΒΑΡΓΚΑΣ,ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ 46ΧΡ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚΑΡΑ Ο ΑΡΑΒΑΣ,Ο ΤΑΔΕ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΑΕΚΤΖΗΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΕΨΑΝΕ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ,ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.
ΟΧΙ ΡΕ ΑΕΚ365 ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΤΥΦΛΑ ΜΜΕ!!!ΔΕ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΜΠΟΤΙΑ....ΘΑ ΔΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 3-4 ΓΚΟΛ!!!ΔΙΚΑΙΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2-0 ΤΟΝ ΚΟΡΔΕΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΛΑ ΕΒΑΛΕ ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ!!
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΟΥΤΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟ...ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΓΚΟΛ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΕΛΛΑΣ???ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΝΑΝΟΤΕ ΟΣΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ??? ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ....ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ!!ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΑΓΕ...ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ!!!
Δεν γίνεται να τρώμε τέτοιο γκολ,μια βδομάδα φωνάζω θα έχουμε πρόβλημα στα στημένα.
Και βλέπω να είναι σε man to man ο Ντίντακ με το Μποτία και ο Αραβίδης με το Κασάμι!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!Τσάμπα γκολ!!! Δεν γίνεται να χάνουμε από αυτή την ομάδα!!!!!!
Τυφλος εισαι?ΦΑΟΥΛ του κανει πως να μην φαμε γκολ κυριολεκτικα τον τραβαει τοσο που παει πισω και τον βγαζει απο τη φαση τη σημασια εχει ποιος παιχτης ειναι?
Και για αυτο ο Δελλας φταιει επισης για τα 2 οφσαιτ εγκληματα και για τα 2 φαουλ που δεν εδωσε στη περιοχη τους.
Απλα φαγαμε 4α (το πεναλτυ δεν ηταν εχει διωξει μπαλα πρωτα) και η λογικη των "ουγκ" λεει "ε 4 εφαγες τι μιλας" ελα ντε 4-5 οφσαιντ που φευγουν μονοι τους φαουλ πανω στη περιοχη 1ο γκολ φαουλ τιποτα ολα καλα ο Δελλας φταιει
Ναι, αυτό μας έφταιγε....Μαζέψτε τα ασυμάζευτα και ετοιμάσετε αύριο τις δικαιολογίες γιατί ξαναχάσαμε και μάλιστα με τεσσάρα........
Ναι ναι επιθετικό φάουλ και κουραφέξαλα.Τέτοια τραβήγματα γίνονται σωρηδών στα κόρνερ.Αφήστε μας βραδιάτικα.
Βρωμιαρηδες μια ζωή τα ίδια. Γκολ-επιθετικο φάουλ,οφσαιντ από αμυντικό, και για να μας αφήσει να κάνουμε επίθεση πρέπει να κάνουμε αίτηση.
Ρε παιδιά ακόμα και στο τοπικό πρωτάθλημα βάζεις το σέντερ μπακ σου να πιάσει το αντίπαλο σέντερ μπακ?
Τι δουλειά είχε ο Ντίντακ με το Μποτία?ο Λαμπρόπουλος ποιόν είχε χρεωθεί????
Τραγική αντίδραση Μπαρόχα.Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να ψαχτεί η θέση.
Ο Μποτια ειναι εντελως ελευθερος καθως ΚΑΙ με τα δυο χερια τραβαει απο τους ωμους τον Ντιντακ και τον βγαζει εκτος φασης..ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΦΑΟΥΛ.
στον μια κιτρινη στον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σιοβα,Μαζουακου και Ντουρμαζ δεν εδωσε...Μιλαμε οτι ως τωρα εχουμε ξεκαθαρη αλλοιωση...
Οφσαιντ 2 στον Αραβιδη..Μη καταλογισμος του φαουλ στον Μανταλο εξω απο την περιοχη..μη καταλογισμος στο φαουλ στον Πλατελλα εξω απο την περιοχη.Απο ενα σημειο που ο Μπαρμοσα το ειχε καρφωσει στην Βεροια σημερα δεν μας δωθηκαν 2 τετοιες ευκαιριες..Τουλαχι
σαν τον βουτσά
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ... Απαγορεύεται να δέχεσαι γκολ από εκεί.- Βασικός κανόνας - νόμος του ποδοσφαίρου, που μαθαίνεται στα 4χρονα.
μόνο εγώ το βλέπω για επιθετικό φάουλ?
Καθαρό επιθετικό φάουλ του Μποτία