Η ζωντανή ενημέρωση του aek365 για το ραντεβού:
Στις 19.00 είναι προγραμματισμένο να αρχίσει η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με την Ρένα Δούρου για την «Αγιά Σοφιά». Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, στη Λεωφόρο Συγγρού και ήδη έχουν φτάσει εκεί ο Βαγγέλης Ασλανίδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Αλέξης Αλεξίου και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος.
18.49: Έφτασαν και οι συνεργάτες του Δημήτρη Ανδριόπουλου, Μ. Αναστασόπουλος και Π. Παναγιωτίδης, κρατώντας αρκετούς φακέλους με έγγραφα.
18.51: Μόιλις αφίχθη στα γραφεία της Περιφέρειας και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
19.08: Η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με αυτούς της Περιφέρειας βρίσκεται σε εξέλιξη...
20.14: Έχει συμπληρωθεί περισσότερη από μια ώρα με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ και την Ρένα Δούρου στο τραπέζι των συζητήσεων.
20.59: Σε λίγο συμπληρώνονται δύο ώρες από την έναρξη της συνάντησης.
21.16: Oολοκληρώθηκε η συνάντση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
πως γινεται να εχει βγει ανακοινωση χωρις να εχουν τελειωσει;;
Το θελω μονο εκει....
διφορουμενη η ανακοινωση που εβγαλε η Δουρου....αναμενονται κι αλλα επεισοδια απο οτι φαινεται.
Νικάμε ???
ΝΑΙ...! ΣΤΟ 82' ΜΕ ΠΛΑΣΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥ.....ΑΛΕΞΙΟΥ..!.............
Ελπίζω να μην είναι επόπτης ο Βασιλόπουλος και το δωσει οφσαιτ αδελφέ χαχαχα FORZA AEKARA
φημες λενε οτι εισεβαλε γυμνος και τρελαμενος ψηλος,μελαχρινος αντρας ζωσμενος με εκρηκτικα στον αγωνιστικο χωρο και με πανο "οχι Γηπεδο στη ΝΦ" σε μια προσπαθεια να διακοψει την συναντηση!!
κατα ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες με μια μονο λοξη ματια του Τιγρη,εκανε κακακια του και εξαϋλωθηκε στο πυρ το εξωτερον!!
Τι λένε ακομα;Αντε ρε ΑΕΚΑΡΑ μου!!!!
Νομιζω πως τοση αγωνια δεν εχουν ουτε οι καθολικοι οταν εκλεγουν νεο παπα...! Αντε με ενα καλο νεο ρε ΑΕΚαρα...!!
Fingers crossed - καντηλάκι αναμμένο - βουντού σε ετοιμότητα
Όλοι στο Ναό...
Βασιλοπουλε, αν σκαλώσει το θέμα πουθενά, θα σε πάω αίμα!
Προσωπικα ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξος για τη σημερινη συναντηση αλλα κρατω και μικρο καλαθι γιατι ποτε δεν ξερεις με δαυτους! Μακαρι να πανε ολα καλα!
Τα 20 εκ.€ έχουν πάρει κλειδάριθμο και η περιφέρεια είναι αναγκασμένη να τα δώσει. Εκτιμώ πως η θέση της περιφέρειας, σήμερα , θα είναι υπέρ του έργου ΑΛΛΑ να βρεθεί πρώτα μια φόρμουλα συνεννόησης με το δήμο. Τα χρήματα, άλλωστε , θα δωθούν στη δεύτερη φάση του έργου.
AΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
αν βγει κατι κακο σημερα θα ξενερωσω απιστευτα
ΤΙΓΡΗ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ .
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ , ΔΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ , ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!
yparxei kai allou xoros file gia to gipedo ............ Se alles perioxes ....
Να μη σε τρομάξω αλλά το θέμα του χώρου έχει λυθεί. Και με νόμο και με στε. Βρες τίποτα άλλο...
Ηρθαν τα αγρια να διωξουν ...τα ημερα....
Ηρθαν τα αγρια να διωξουν ...τα ημερα....
Ηρθαν τα αγρια να διωξουν ...τα ημερα....
φιλε μου εκτασεις υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα οχι μονο στην Αθηνα.εκταση δικη μας ομως,της ΑΕΚ και που δεν θα παρει πολυ χρονο για να παραχωρηθει στην Ερασιτεχνικη δεν υπαρχει πουθενα!!επισης μια τετοια εκταση θα απαιτησει να κτισθουν τριγυρω εμπορικα κεντρα κατι που ανεβαζει τρελα το κοστος και τον κινδυνο προσφυγων....αρα ξεχνα το οπως το ξεχασε και ο Ντεμης που προσπαθουσε 4 χρονια για να καταληξουμε και παλι για "Γηπεδο στη Νεα Φιλαδελφεια" !!
Δεν υπάρχει τίποτα και πουθενά, γήπεδο μόνο εκεί που υπήρχε. Γήπεδο στα μέρη των παππούδων μας...
Τίποτα άλλο δεν υπάρχει και όποιος πιστεύει κάτι άλλο είναι εχθρός και μόνο εχθρός...
Άντε καλορίζικο ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ.
Που ειναι ο δημαρχος να κουβαλησει τα νερα?
Αντε να δουμε