Ανοικτός στο ενδεχόμενο να αφήσει μία ημέρα την Μπάγερν Μονάχου, για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Πρέμιερσιπ, άφησε με δηλώσεις του ο Τόμας Μίλερ.
«Δεν πρέπει όλοι μας να ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μας. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως τα χρήματα φυσικά και παίζουν ρόλο στην απόφαση κάθε ποδοσφαιριστή και φυσικά, οι μισθοί που δίνονται στην Αγγλία είναι κάτι παραπάνω από δελεαστικοί για κάθε παίκτη. Θα ήμουν υποκριτής αν το αρνιόμουν», υποστηρίζει ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και στην συνέχεια προσθέτει:
«Γνωρίζω πως αρκετές Γερμανικές ομάδες δεν είναι χαρούμενες με τα χρήματα που σπαταλούν οι Άγγλοι, όμως πιστεύω πως αυτό είναι, τελικά, καλό για όλες τις ομάδες, το να επενδύουν χρήματα στο ποδόσφαιρο».
Όλα αυτά έρχονται μετά την τελευταία αποκάλυψη του προέδρου της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίνγκε, περί αρνητικής απάντησης των Βαυαρών σε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον 26χρονο επιθετικό.
Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Μίλερ με την ομάδα του Μονάχου, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
