Οι παικτες του Ολυμπιακου δούλεψαν επάνω στην τακτική, μέσω διτέρματος. Ο Σιλβα έριξε το βάρος στην επιθετική ανάπτυξη, αλλά και την αμυντική λειτουργία, με τους ποδοσφαιριστές να «παίζουν» διπλό για αρκετή ώρα, επαναλαμβάνοντας τις ασκήσεις, ειδικότερα επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Ιντέγιε. Κάτι που σημαίνει που εξακολουθεί να είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του στο ματς της Τούμπας να δυσκολεύει, όπως σας τονίσαμε και χθες. Κανονικά γυμνάστηκε ο Τσόρι, όπως και ο Ντα Κόστα. Το ίδιο συνέβη εκ νέου και με τους Φουστέρ, Γούτα και Μπεν, ενώ ατομικό έκανε και ο Μπουχαλάκης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!