Με το σφύριγμα της λήξης, ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με σκοπό να κατευθυνθούν προς της μεριά που βρίσκονταν οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της εισβολής των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

αυτη η ομαδα εχει χρονια ψυχολογικα προβληματα που εχουν μπολιασει τη νοοτροπια οσων ασχολουνται με τον ΠΑΟΚ.οσα λεφτα και να χαλασει ο Σαββιδης και να λενε διαφοροι οτι επενδυει,ρισκαρει και και και....η νοοτροπια παικτων,παραγοντων και οπαδων ερχεται να διαλυσει οτι καλο παει να γινει.πολλα τα παραδειγματα ανα το χρονο,τελευταιο και πιο προσφατο περυσι που εχασαν μονοι τους το πρωταθλημα χυνοντας την καρδαρα με το γαλα στον β΄γυρο .
Μια ζωή ΖΩΑ - ΖΩΑ - ΖΩΑ !!! Ακούγονται κάποιοι που λένε :" δεν είναι δυνατόν ρε " , " οι αλήτες " κλπ. Είναι οι ίδιοι που όταν αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο , πετούσαν πέτρες στα κόρνερ της ΑΕΚ , αυτοί έλεγαν : " τι νομίζετε ρε , εδώ είναι Τούμπα " . ΖΩΑ - ΖΩΑ - ΖΩΑ . Φωνάζουν : πουτ... α Αθήνα , και ΒΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Γι΄αυτό και πάλι : ΖΩΑ - ΖΩΑ - ΖΩΑ !!!