Η «εκστρατεία» της ΑΕΚ και της «Δικέφαλος 1924», σχετικά με την ενημέρωση όλων των αρμόδιων φορέων και των πολιτών του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ξεκινάει το προσεχές Σάββατο. Ο γενικός διεθυντής της Δικέφαλος, Νίκος Στράτος, θα συναντήσει το μεσημέρι μέλη από το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής, ανεξαρτήτου παράταξης, για να γίνει μία πρώτη ενημέρωση επί της απόφασης του συμβουλίου της Επικρατείας. Σκοπός του Νίκου Στράτου είναι να ενημερώσει για τα βασικά σημεία της απόφασης του ΣτΕ, προκειμένου να σταματήσει το παιχνίδι εντυπώσεων και η… επιλεκτική ενημέρωση από τον Βασιλόπουλο. Θα μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πως όλα τα μέλη του Δ.Σ. της πόλης θα όφειλαν να είναι ενήμερα για την απόφαση του ΣτΕ, ωστόσο επειδή κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει και ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, προσπαθεί να κάνει… παιχνίδι εντυπώσεων μόνος του, η ΑΕΚ παίρνει την πρωτοβουλία να ενημερώσει διεξοδικά και να λύσει κάθε απορία, αποδεικνύοντας πως το έργο της «Αγιά Σοφιάς» είναι καθ’όλα νόμιμο. Η ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει πως τα επιχειρήματα που θα θέσει στο… τραπέζι, έχουν τη «σφραγίδα» του ΣτΕ και δεν υπάρχει κανένα κενό στο πλαίσιο του νόμου για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.
Επίσης, ένα ακόμα στοιχείο στο οποίο θα σταθεί η ΑΕΚ και θα προσπαθήσει να το επικοινωνήσει με κάθε τρόπο, αφού είναι θέμα ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους, είναι οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν και στο γήπεδο και στην υπόλοιπη περιοχή και θα έχουν σαν αποτέλεσμα η πόλη να «ανθίσει» και πάλι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κυριε Βασιλοπουλε παρετηθητε απο Δημαρχος που αυτην την θεση την οφειλετε στον συριζα που παρετηθηκατε.... Κυριε Βασιλοπουλε με ποιο δικαιωμα?? Θελετε να καταστρεψετε το μαγαλο ονειρο ολον τον Αεκτσηδω που εδω και πολλα χρονια περιμεναν να γινει.... Δεν εχετε κανενα δικαιωμα να καταστρεψετε το μεγαλο ονειρο ολον τον Αεκτσηδων......... Γηπεδο στην νεα φαλαδελφεια.........
Κυριε Βασιλοπουλε παρετηθητε απο Δημαρχος που αυτην την θεση την οφειλετε στον συριζα που παρετηθηκατε.... Κυριε Βασιλοπουλε με ποιο δικαιωμα?? Θελετε να καταστρεψετε το μαγαλο ονειρο ολον τον Αεκτσηδω που εδω και πολλα χρονια περιμεναν να γινει.... Δεν εχετε κανενα δικαιωμα να καταστρεψετε το μεγαλο ονειρο ολον τον Αεκτσηδων......... Γηπεδο στην νεα φαλαδελφεια.........
Κάθε Κυριακή μέχρι να χτιστεί το γηπεδο, να πηγαινουν όλοι οι ΑΕΚτζηδες στην ΝΦ για 2-3 ώρες μιλάω για χιλιάδες! Όλοι όσοι μπορούν και να γεμίζει η πόλη με τα κιτρινόμαυρα ρούχα που θα φοράμε. Κασκολ, φανέλες, καπέλα και ότι άλλο θα φόραγε κάνεις για έναν αγώνα της ΑΕΚ. Μετά θα αγοράζουμε ότι χρειαζόμαστε από όλα τα μαγαζάκια γύρο από το οικόπεδο και 1-2 χιλιόμετρα από το οικόπεδο. Προσέξετε όμως. Δεν μπορει να γινονται φασαρίες, ούτε θα μιλάμε για πολιτικά ούτε για το γηπεδο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Απλός θα πηγαινουμε και θα γεμίζουμε τους δρόμους από πεζούς που φοράνε κιτρινόμαυρα και θα ψουνίζομαι ωραία και όμορφα. Πάρκινγκ θα χρησιμοποιήσουμε το οικόπεδο που έχουμε. Με αυτόν τον τρόπο αν γίνουν χωρίς φασαρίες θα υπενθυμίσουμε στον κόσμο πως ήτανε τα πράγματα και πως μπορει να ξαναγίνουν με το γηπεδο της ΑΕΚ στην ΝΦ. Φανταστείτε το στο μυαλό σας αυτην την πράξει και τη μπορει να κατορθώσει. εσβησες τον κάθε ΑΒ κλπ κλπ.
Ωραίο σαν ιδέα,αλλά όπως καταλαβαίνεις ακατόρθωτο. Πάντως το φαντάζομαι και θα είχε χαβαλέ 30.000 κιτρινόμαυροι χωρίς αγώνα στο δρόμο.
αν μπορούσαμε να το καταφέρουμε αυτό να γίνετε κάθε Κυριακή... θα ήτανε το κάτι άλω, και μετά θα παρακαλούσαν να γινει και το γηπεδο μας! ;-)
Ναι αυτη τη δουλεια θα κανουμε για εναν κομπλεξικο θα μαζευομαστε 30.000....Αντε συμορφοθειτε μη κανουμε τους ΞΥΛΟκοπους μεσα στο αλσος,παρατραβηξε το κομπλεξ σας κυριε αβ
να ενημερωθούν δηλαδή οι γαυροβάζελοι για την αναγκαιότητα ενός έργου στο οποίο είναι κάθετα αντίθετοι..
μάλιστα..
Tο προβλημα δεν ειναι η νομιμοτητα του γηπεδου αυτο το ξερουν.
Το θεμα ειναι .... απλο. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
Πες τα,και ΕΓΩ αυτο γραφω,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!!!!!!!Φανταστητε τι εχει να γινει με της υπογειοποιησεις και τους γυρω δρομους!
Αν και έχω ένα θέμα με τον συγκεκριμένο Κύριο από τα παλιά η ενημέρωση είναι σωστή κίνηση αλλα δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα από αυτό που υφίσταται τώρα.
Για παράδειγμα εγώ δεν θυμάμαι να πήγαν οι καταστηματάρχες των μαγαζιών της περιοχής να τα πουν ένα χεράκι στην Δημαρχάρα,ούτε κάτοικοι να διαμαρτυρηθούν για την στάση του στο όλο θέμα καθώς και στην παραμέληση του άλσους και στις σκουπιδιάρες.Αυτό εμενα κάτι μου λέει που κατά μεγάλη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πιθανότητα το ίδιο σκέφτεται και ο AB.
Δεν είμαι νομικός για να γνωρίζω αν μπορούμε αυτό το λαμόγιο να το ταράξουμε στις μηνύσεις και να τον πάμε δικαστικός.
Αυτό πάντως που ξέρω είναι ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια πράξεις χρειάζονται.
δεν εχεις αδικο για το πρωτο...ομως σκεψου οτι σε αυτη την προχωρημενη ηλικια παραμενει ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ και μαλιστα πολλες φορες κανοντας χαμαλιστικη ΔΟΥΛΕΙΆ που κανουν κοριτσακια 17-18 ετων παιρνοντας 100αδες τηλεφωνα σε κατοχους διαρκειας και μετοχων για μια απλη ενημερωση.
ον.....
Προσωπικα του βγαζω το καπελλο!!!.....πλε
Μήτσο δεν είμαι η θεία δικη να καταδικάζει ούτε δήμιος να παίρνει κεφάλια κι ούτε πρόκειται να γίνω,όταν όμως κάποιος ήταν σκαρφαλωμένος στην καμπούρα της ΑΕΚ χρόνια και παρών στο "φαγοπότι" τότε έχω θέμα μαζί του.
Φιλε μου η χαμαλίστικη δουλειά δεν έχει όνομα και ηλικίες ούτε είναι ντροπή (είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις) κι αν στην προκειμένη περίπτωση ο Στράτος την κάνει τον τιμά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το πλέον που γράφεις με καλύπτει μέχρι ενός ορίου.
Και κάτι άλλο άσχετο η Nova-Go είναι μονο για τους εντός Ελλάδας.
Καλό βραδάκι και με την ΑΕΚ στην καρδιά.
νασαι καλα "Αυστριακός" !!!
"η ΑΕΚ παίρνει την πρωτοβουλία να ενημερώσει διεξοδικά και να λύσει κάθε απορία, αποδεικνύοντας πως το έργο της «Αγιά Σοφιάς» είναι καθ’όλα νόμιμο".
Αυτό δεν το κατάλαβα ... ισχυρίζεται κανείς ότι είναι παράνομο;; Αν ναι ας το αποδείξει αυτός , αλλά μέχρι τότε ας του τραβήξουν όσες μηνύσεις μπορούν για δυσφήμιση.
Μα γιατι ρε παιδια σε τετοια σοβαροτατα αρθρα για την ΑΕΚΑΡΑ μας απουσιαζουν απο το φορουμ...
ουυυυ ????
Οι ΦΟΝΙΚΕς κυλοττες, οι Ζεσοήτζερεμεδια, οι Λερναιες υδρες , οι enossis_2121, ο τακουλις ο σκεπαστος....ο stig, o μπουμπουνιερας, ο εξαφανισμενος τσακονακος..
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.....πουουουου
Το θεμα του γηπεδου πραγματικα μας εχει ΚΟΥΡΑΣΕΙ....υπομονη υπομονη αλλα ο αεκτζης δεν αντεχει αλλο!!!
Η ενημέρωση ως κίνηση δεν είναι κακή, δεν αρκεί όμως από μόνη της.... Θα έπρεπε να διερευνήσει το νομικό επιτελείο της διοίκησης εάν υπάρχει η προοπτική υποβολής αγωγής για διαφυγόντα κέρδη είτε στον δημαρχάκο, είτε και στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που ψηφίζουν τις προτάσεις του δημαρχάκου..Διότι για όσους γνωρίζουν, ο έκαστος δήμαρχος είναι εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων του δημοτικού του συμβουλίου...Αν λοιπόν ξέρει π.χ. ο τάδε δημοτικός σύμβουλος πως θα φάει μία... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καραμπινάτη αγωγή για διαφυγόντα κέρδη, δεν ξέρω με τι ευκολία θα συνεχίζει να ψηφίζει ναι σε εισηγήσεις του Βασιλόπουλου....
Χάθηκε να στείλουμε τον Παυλή ???? ….
που ενεπλάκη και με τις εκλογές …..
που είναι νέος άνθρωπος με φρέσκα μυαλά ……
που είναι εντελώς αμόλυντος …..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Για τον γύψο στις τσέπες υπάρχουν πολλές και κατά τεκμήριο σωστές δικαιολογίες … υπάρχει όμως και ελπίδα.
Για τον γύψο στα μυαλά δεν υπάρχουν ούτε δικαιολογίες ούτε και ελπίδα ……
Ασε μας ρε Νικο Στρατο κι εσυ....αντε κοιταξτε εκει περα να μειωσετε το χρονο της παρατασης της ΜΠΕ και να παρετε αμεσα την αδεια ανεγερσης...τωρα θυμηθηκατε να ενημερωσετε τον κοσμο αντι να το κανετε αμεσως μετα την ψηφιση του νομου εδω κι ενα χρονο!!αν ειχατε ασκησει σωστα πιεση στο Υπουργειο και δεν αφηνατε τον ΑΒ να μας τρεναρει,θα ειχαμε παρει την αδεια απο περυσι τον Οκτωβρη 1-2 μηνες μετα την καταθεση των σχετικων εγγραφων και την ψηφιση του νομου!!κι αστον μετα να τρεχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ΣτΕ....ουτε να σταματησει την κατασκευη θα μπορουσε ουτε να το γκρεμισει ακομα και αν το ΣτΕ εβγαζε αρνητικη αποφαση.
Αφού ξεκιναει εκστρατεια ο Νικοστράτος, ησύχασα.
Δηλ. ο "αντίπαλος" τραινάρει το γήπεδο με πράξεις και εμείς απαντούμε με ενημερώσεις.
Μάλιστα.
...Έρχεται και η διοίκηση...
Καιρός ήταν να χρησιμοποιηθεί η απόφαση - υπερόπλο του ΣτΕ. Ο χαρακτηρισμός δεν είναι καθόλου υπερβολικός όπως γράφω εδώ και λίγο καιρό, και όποιος έχει διαβάσει την απόφαση μπορεί να τοεπιβεβαιώσει.
com/a-401813/ta-basika-shmeia-tou-skeptikou-th-apofash-tou-ste.htm
Όποιοι θέλουν μπορούν να διαβάσουν τα βασικά σημεία της απόφασης του ΣτΕ εδώ για να έχουν ιδίαν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αντίληψη:
http://www.aek365.