Σε ρόλο οικοδεσπότη, ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε με σεβασμό για την Εφές, τονίζοντας τη σημασία να καθιερώσει η ΑΕΚ ένα opening season game. Ο κόουτς της Βασίλισσας δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Ίβκοβιτς. Μας κάνουν μεγάλη τιμή. Είναι καλό να θυμάται ο κόσμος τις επιτυχίες ενός συλλόγου. Γίνεται όμως και ένα παιχνίδι και ελπίζω να προσφέρουμε και θέαμα. Είναι αρχή ακόμη. Έχουμε ευχές και στόχους. Έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι η Εφές και θα παλέψει για το Final 4 και το πρωτάθλημα. Είναι δυνατό παιχνίδι, αλλά δεν έχει σημασία το σκορ. Θα θέλαμε κάθε σεζόν να έχουμε ένα τέτοιο event, αυτό γίνεται στην Ευρώπη, ξεκινά και τώρα στην Ελλάδα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
