Η εφημερίδα ΩΡΑ σε δημοσίευμά της αναφέρει πως ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Τάσος Σιδηρόπουλος, είδε σε βίντεο το μαρκάρισμα του Κάτσε στον Σιμόες και παραδέχτηκε πως ήταν πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.
Ο Σιδηρόπουλος δεν έδειξε την άσπρη βούλα γιατί θεώρησε εκείνη τη στιγμή πως δεν υπάρχει επαφή μεταξύ των δυο ποδοσφαιριστών ενώ δεν έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σιμόες επειδή, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, δεν ήταν σίγουρος αν ο παίκτης της ΑΕΚ έκανε θέατρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εδώ ο ίδιος ο διαιτητής παραδέχτηκε ότι ήταν πέναλτυ, όταν κάποιοι αεκτζήδες εδώ μέσα, μετά το τέλος του αγώνα υποστήριζαν ότι δεν ήταν (π.χ. ο 69.....69)
Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ.ΚΛ@ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ,ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ...ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ.
KAI AYTOS VALTOS TOY SYSTHMATOS HTAN KAI EINAI KAI STIS PRAKSEIS KAI STIS METEPEITA DHLWSEIS GIA KSEKARFWMA.
KAI OPOIOS KATALAVE, KATALAVE...
Δεν ήταν πολύ σίγουρος. Αποφάσισε να σφυρίξει έδρα. Απλά πράγματα.
Και η ΑΕΚαρα συνεχίζει να τον πίνει αξωαγωνιστικά, να δούμε πόσο ακόμα.
σιδηροπουλε,αντε,γα....
βαλε και μία με διπλη απο μένα για να χορτασει ο κοραξ.
Δεν σχολίασα τον αγώνα σε άλλο δημοσίευμα και θα το κάνω τώρα:
1. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλυτέρα
2. Η ΑΕΚ έπρεπε να νικήσει (δεδομένης της λάθος απόφασης και της χρονικής στιγμής)
3. Δεν γίνετε στο ποδόσφαιρο όλο να αμφισβητούνται οι φάσεις και όλο μετά τον αγώνα να παραδέχονται τα λάθη, να μπει τεχνική γραμματεία, video, replay, chip στη μπάλα και δεν ξέρω κ εγώ άλλο τι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να είναι 100% σωστές οι αποφάσεις, έλεος πια, το ένα είναι πέναλτι δεν το δίνει, το άλλο είναι γκόλ με χέρι δεν το βλέπει, το άλλο πέρασε τη γραμμή αλλά δεν το κατάλαβε. Ε δεν γίνεται έτσι..
Αυτό είναι κ η ομορφιά του ποδοσφαίρου κατά τη γνώμη μου. Εάν μπει η τεχνολογία, θα σκοτώσει το άθλημα..
ΝΑΙ,ΟΠΩΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ.ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΑ ΡΙΠΛΕΥ.
Δε παει να σκοτωσει κ τον φαταουλ; Στο μουντιαλ δηλαδη που εφαρμοστηκε η τεχνολογια τι σκοτωσε την αξιοπιστια του διαιτητη μηπως;
Ακομα μας δουλευει το βρωμοκορακο κ μερικοι εδω μεσα ακομα τσιμπανε !! Τι να πω !! Κοιμαστε με τα παπουτσια .
μήπως παιδιά λέω μήπως πρέπει να βγάλουν έναν νέο κανόνα που να βλέπει ο διαιτητής την επίμαχη φάση σε ρεπλαι όπως στο μπάσκετ
Τωρα το καταλαβεs...Καληνυχτα
Γι αυτο ειναι ο διαιτητής στο παιχνίδι για να δει την δυσκολη φαση....
Γι αυτο εχει την σφυριχτρα, και γι αυτο πληρώνεται.
Και εχει και αλλους δυο βοηθους, και εναν 4 απ εξω..
Δεν λεω πως εκανες πονηρια...
Αλλα δεν μπορεις να λες δεν του εβγαλα καρτα γιατι δεν ειμουν σιγουρος....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και γιατι δεν σταματας το παιχνιδι να δεις?
Σε καθε φαουλ μεχρι να βαλεις τον αφρο στο πρασινο 4 λεπτα περνουσαν...
Και τωρα στην ποιο δυσκολη φαση του παιχνιδιού,δεν εισουν σιγουρος?
Και ξαναλεω δεν εκανες πονηρια...
Περισοτερο ανικανο σε βρήκα για τετοιο ματς...
Και τελος πάντων η καραμελα στο ποδοσφαιρο με το ανθρωπινο λαθος με ξεπερναει...
Οχι υπάρχουν ΚΑΝΟΝΕΣ και πρεπει να τηρούνται...
Και στο κατω κατω εμεις δεν εχουνε εντολες να πεφτουνε για πεναλντι...
Επρεπε να το υποδείξεις, για να διεκδικήσω οτι μου πρεπει...Ετσι εχει το παιχνιδι και ας ειμουν κακιστος..
Και δεν ξερω αν θα το εβαζα, αλλα ειναι πεναλντι μαρς....
Εμεις παμε παρακατω.. Αλώστε στην Ελλάδα αυτα ειναι ψηλά γράμματα..Ακου κανονες....!!
Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ
Για όσους δεν βλέπατε Τούμπα χρόνια τώρα,έπαιξε ΣΤΑ ΙΣΙΑ,έκανε όμως ένα λάθος,του έφυγε μια δύσκολη φάση.
Το αν αυτή η φάση τη στιγμή που έγινε καθόρισε το αποτέλεσμα ίσως λέμε,πάλι σηκώνει κουβέντα.
Εμείς ας δούμε τα χάλια μας,λίγο ή έδρα, λίγο η αμφιβολία ,λίγο η χρονική στιγμή και δεν τόλμησε να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το δώσει..!!
Ενώ η μαλακ.......του Σοιλέδη ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙ...!!Δε νομίζω ότι πρέπει να ξαναπαίξει αυτός ο παίκτης στην ΑΕΚ όχι μόνο για τη φάση αυτή αλλά και για τη γενική του παρουσία που ο Ροντρίγκεζ τον έκανε ΓΙΟ-ΓΙΟ...!!!
Ο Ροντρίγκεζ έπαιζε στην άλλη πλευρά, μάλλον τον Μακ εννοείς.
NAI NAI
O Γκάλο ήταν από εκεί,μπερδεύτηκα απ'την τσατίλα μου,και τα 2 μπακ τα ακραία μας ήταν μια ομορφιά.
σωστός ΣΕ ΌΛΑ!!! Μόνο ο Ροντρίγκεζ, ....ο Μακ , ο Κωνσταντινίδης , ο Πέλκας. Το πέναλτι το έκανε γιατι δεν είχε καθαρό μυαλό και τα είχε φτύσει από τις συνεχείς σακούλες που μάζευε από τους παιχταράδες του ΠΑΟΚ για 60 συνεχή λεπτά. Ας κάτσει λοιπόν πάγκο και να δουλέψει για να βελτιωθεί γιατί αλλιώς δεν κανει για την ΑΕΚ!
στο ποδόσφαιρο μετράνε τα γκολ και πραγματικά καλή ομάδα είναι αυτή που τα βάζει. με αυτή την έννοια ο ΠΑΟΚ προχθες δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο και η μέτρια ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα η οποία όμως δεν ήταν μέτρια αλλά κακή γιατί στο ποδόσφαιρο επίσης μετράνε τα μεγάλα λάθη στην άμυνα.
Όσο για τη δήλωση Μελισσανίδη εμένα μου φαίνεται ότι ξέρει τι κάνει: για να πέσει η χούντα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρειάζονται συμμαχίες σε όλα τα επίπεδα και ο Μελ είναι σαν να είπε στο Σιδηρόπουλο: δεν σε καίω προχώρα και εγώ είμαι εδώ..
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΡΕΑΛ Ο ΠΑΟΚ.ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.
Hταν σιγουρος οτι δεν ηταν πεναλτι αλλα δεν ηταν σιγουρος αν ο Σιμοες εκανε θεατρο...Σιδηροπουλε μαθαινω οτι η θεση του αντιπροεδρου στον Εδεσσαικο,εχει χηρεψει....Δεν ανεβαινεις κατα Εδεσσα μερια;Μονο για εκει κανεις...
Όλοι οι διαιτητές έχουν δικαίωμα στο λάθος (και μπράβο του που το παραδέχτηκε) και όλες οι ομάδες είναι δυνατό να αδικούνται από τέτοια λάθη. Το περίεργο όμως είναι ότι ΜΙΑ ομάδα φαίνεται εδώ και χρόνια να μην επηρεάζεται από... τέτοιες συμπτώσεις (το αντίθετο, ευνοείται!
δύσκολη φάση... δεν νομίζω οτι υπήρχε δόλος. Στην κανονική λήψη δεν μου φάνηκε οτι ήταν πέναλτι. Μόνο έχοντας δει όλα τα replay και απο τις άλλες λήψεις μπορούσες να είσαι βέβαιος.
Μπράβο και στον Μελισσανίδη για τη δήλωση του και στον Σιδηρόπουλο που παραδεχτηκε το λάθος του. Αυτό που μετραει είναι να μασάμε σίδερα στη Βεροια και να βάλουμε 4 γκολ, είναι δυσκολη έδρα( θυμηθειτε ένα 3-0 που έφαγε ο βάζελος πρόπερσι), πάμε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατα.
0-1 τι τεσσερα γκολ,ακομα μυαλο δν βαλαμε?
ειναι αντρικιο και τιμιο να παραδεχεσαι τα λαθη σου
Τι πάει να πει ότι δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω ??? Δηλαδή αν ο μΠΑΟΚ έπαιξε μπαλάρα και μάλιστα χρειάστηκε και την εύνοια του διαιτητή στο πέναλτι , εμείς που όπως λες ήμασταν τραγικοί , και αν υπήρχε ισονομία μπορεί να φεύγαμε και με την νίκη , γιατί δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω ???? Ας τολμήσει να μην δώσει το καθαρό πέναλτι στον τραγικό γαύρο στην Τούμπα και θα δεις τι θα γίνει. Ρε αδέρφια όχι " τόσο αντικειμενικότητα ¨ Επιτέλους ανοίξτε τα μάτια σας, γιατί να είμαστε πάντα και γ@... νοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και δαρμένοι ???
Αδέρφια έτσι είναι τοπ ποδόσφαιρο.Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω,εγώ θέλω να μπαίνει η ομάδα και να μασάει σίδερα. 'Αλλη φορά μπορεί να ευνοήσει εμάς μια διαιτησία. Η πρόθεση μετράει πιο πολύ. Και να νικούσαμε προχθές, πάλι μεγάλη ομάδα δεν γίναμε.
ανακριβειες...αν δεν ηταν σιγουρος οτι ηταν θεατρο πως λεει οτι θεωρησε πως δεν υπηρξε επαφη εκεινη τη στιγμη?
αν δεν υπηρξε επαφη οπως λεει , τοτε ηταν θεατρο κ επρεπε να κιτρινησει τον Σιμοες..
απλα φοβηθηκε οτι το παιχνιδι δεν θα τελειωνε ποτε αν το εδινε..και τωρα εχει κ τις πλατες του μελισσανιδη που λεει -ακουσον ακουσον- οτι ειχαμε μια εξαιρετικη διαιτησια ..μια διαιτησια που δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εδωσε ξεκαθαρο πεναλντι κ εκοψε και με οφσαιντ τον Αραβιδη στο πρωτο ημιχρονο οταν φευγανε 2 παιχτες της ΑΕΚ μονοι τους...
ατακες του στυλ ''ησουν για 5 γκολ και μην ζητας πεναλντι '' ειναι ισαξιες της ατακας ''φτιαξτε ομαδα να νικατε την διαιτησια''
ας εβαζαν τα 5 γκολ αν ειχανε την ικανοτητα...
Ακριβώς αφου δεν έδωσε πέναλντι,επρεπε να βγάλει κιτρινη κάρτα για θέατρο, θεωρώ ότι με την δήλωση του ο Μελλισανίδης κάτι αλλο εννοεί!
Οπως και να έχει ενω όλοι εχουμε παραδεχτεί ότι είμασταν τραγικοί για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, θα μπορούσαμε όμως να φύγουμε με 1βαθμό και βασικά θα κόβαμε βαθμούς και απο τον Παοκ, καθαρή αλλοίωση! Αυτο που θέλουμε είναι ισονομία για αλλους αλλα δυστηχώς αν καθίσεις και δείς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα περισσοτερα παιχνίδια ειναι μελετημένα π.χ στο παιχνίδι με τα Γιαννενα που κερδίσαμε καθαρά ενας αλλος οπαδος θα σου πει πως με πέναλντι και με 9 παίχτες και στο τέλος θα πας να παίξεις τον Θρήνο με διαφορά χ πόντων με καθαρή διαιτισία αφου όλα θα έχουν γίνει σε αλλα ματς βράσε όρυζα
Να σου πούμε και μπράβο;
Μετά την απομάκρυνση απο το ταμίο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται....
Η ιστορία έγραψε 2-1