Την αποφασιστικότητα του για απόλυτη εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου σκοπεύει να δείξει ο υφυπουργός Αθλητισμού.
Όπως έγινε γνωστό, ο Σταύρος Κοντονής συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για τις 17:00 το απόγευμα στο γραφείο του και εκεί θα βρίσκονται ο επικεφαλής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.
Ο Κοντονής θα καταστήσει σαφές στις τρεις ελληνικές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πως δεν θα διστάσει να επιβάλει βαρύτατες κυρώσεις, ακόμα και αποβολή των ομάδων από την Ευρώπη, σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν συμμορφωθεί με το νέο νομοσχέδιο, στο θέμα των τακτικών δικαστών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Σωστός ο Υπουργός!!!
Αν και είμαι αντίθετος με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο συγκεκριμένος Υφυπουργός Αθλητισμού φοράει παντελόνια...
Η ΕΠΟ είναι ιδιωτικη εταιρεια η του κράτους; Ξέρη κανείς;
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ..................ΤΟ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ Ο ΒΡΕΤΖΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?? ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΤΑΟΥΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑ??