Στη διάρκεια του Παναιτωλικός-Βέροια, οπαδός του Παναιτωλικού πέταξε αντικείμενο στον Γιαννούλη της Βέροιας με τη ΠΑΕ να ενημερώνει πως έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του οπαδού από την αστυνομία.
Επιπλέον, η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει πως αν τιμωρηθεί από τη SuperLeague για το αντικείμενο, τότε θα κινηθεί νομικά εναντίον του οπαδού.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει σαφή και πάγια θέση σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον στο οποίο πρέπει να διεξάγονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες. Το πολιτισμένο κλίμα, ο σεβασμός στους συμμετέχοντες στην ποδοσφαιρική γιορτή, η παροχή φιλοξενίας στον αντίπαλο, η ασφάλεια των αγωνιζόμενων και των θεατών, είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ. Οι πόρτες του γηπέδου μας είναι ανοικτές σε ΟΛΟΥΣ, αρκεί να σέβονται τις παραπάνω αρχές, όπως κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας. Οποιοσδήποτε με τη συμπεριφορά του διαταράσσει αυτό το κλίμα, στρέφεται ευθέως κατά του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Παρά τις επανειλημμένες ανακοινώσεις μας για τα μέτρα πρόληψης της βίας και ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων που ισχύουν πλέον (Ηλεκτρονικό – ονομαστικό εισιτήριο, σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες κ.α.), δυστυχώς στον αγώνα με τη Βέροια «φίλαθλος» πέταξε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο κατά αντιπάλου ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Η Ελληνική Αστυνομία που διαχειρίζεται το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας, ανακοίνωσε τον εντοπισμό του και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του. Για τη συμπεριφορά αυτή ο Παναιτωλικός έχει κληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή. Σε περίπτωση τιμωρίας του, θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου «φιλάθλου» διεκδικώντας αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί (χρηματικό πρόστιμο ή άλλη ποινή), επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα “να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα” κατά της ομάδας μας και του ποδοσφαίρου.
Ο συγκεκριμένος «φίλαθλος» και κάθε άλλος που εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με τρόπο που προσβάλει τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο Σύλλογός μας, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Η ομάδας μας θέλει κοντά της ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους να την ενισχύσουν με το χειροκρότημα, τη φωνή, τον ενθουσιασμό, τον παλμό, την αγάπη τους, δημιουργώντας μια ισχυρή αλλά πολιτισμένη έδρα. Μακριά από τον Παναιτωλικό οι εκφραστές της βίας, της γκρίνιας, της μιζέριας. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα συνεχίσει την προσπάθεια για ένα ποδόσφαιρο απαλλαγμένο από τέτοια φαινόμενα, που θα προσφέρει τη χαρά του θεάματος, σε ασφαλές, πολιτισμένο και γιορτινό περιβάλλον. Υποχρέωση όλων μας είναι να διαμορφώσουμε και να διαφυλάξουμε αυτές τις συνθήκες".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μπράβο. Επιτέλους, ευθύνες στους φυσικούς υπαίτιους. Αποβολή από το γήπεδο 1χρόνο( αν το ξανακάνει, απαγόρευση εισόδουγια πα΄ντα) και μερικές μέρες φυλακή. Η ποινή δεν χρειάζεται να είναι εξοντωτική αλλά άμεση.
Εύγε σε μια απ' τις πιο υγιείς ομάδες (αν όχι την κορυφαία)! Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα αυτό... (τι λες τίγρη;)
Blepe agori mou aggliko protathlima kalytera.an exeis klaous mprosta sou pereires korakia kai super ligdes xirokrota tous esy..ola trigyro allazoun kai ola ta idia menoun
Το έχεις καταλάβει λάθος. Δεν θα μας πείτε εσείς τι θα βλέπουμε. Ο Παναιτωλικός έκανε το αυτονόητο που θα πει, δεν θα πάρει πόδι όλη αυτή η αλητεία; Δυο τρεις κινήσεις και τέρμα τα δίφραγκα να ησυχάσουμε!