Μάταια περίμεναν τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να εμφανιστεί στις 12:00 της Πέμπτης (24/9) ενώπιόν τους ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τον οποίο είχαν καλέσει σε ακρόαση, ώστε να δώσει διευκρινήσεις για το αν ασκεί διοίκηση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, έπειτα από την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του έχει επιβληθεί από τον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».
Αντ’ αυτού, εμφανίστηκαν ο δικηγόρος του προέδρου του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος και ο δικηγόρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Θόδωρος Γιαννίκος, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησαν αναβολή της ακρόασης, προκειμένου ο Βαγγέλης Μαρινάκης να παραστεί σε άλλη ημερομηνία.
Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι η Επιτροπή θα κάνει δεκτό το αίτημα αναβολής, ωστόσο ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί ούτε οι λόγοι του αιτήματος, ούτε η νέα ημερομηνία κατά την οποία θα εμφανιστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
TO DOYLEMA SYNEXIZETAI KAI KAPOIOI KOIMOYNTAI TON YPNO TOY DIKAIOY...
Ο τυπος εχει ξεφτυλησει νομους, κρατος, δικαιοσυνη, κυβερηση... Σας κανει πλακα ο χοντρος!!!
οριστε!!ζητησε αναβολη ο ανθρωπος!!πως κανετε ετσι ???
αφου ειχε να παει στο αστυνομικο τμημα να παρουσιαστει!!και μετα να φαει δυο γουρουνοπουλα με τον Καραπ@π@ρ@ !!!!!!!!!