Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να μην αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και ο Πάου Γκασόλ απέδωσε τα εύσημα στον διεθνή γκαρντ σημειώνοντας πως ο Σπανούλης έχει σημαδέψει το διεθνές μπάσκετ και την Ευρωλίγκα.
Σε δηλώσεις του ο ηγέτης της Εθνικής Ισπανίας, Πάου Γκασόλ, τόνισε: “Έχει σημαδέψει το διεθνές μπάσκετ και την Ευρωλίγκα. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα του. Θεώρησε ότι έφθασε η στιγμή για να αποσυρθεί. Για όλους θα έρθει αυτή η ώρα. Του εύχομαι να συνεχίζει να παίζει μπάσκετ όσο θέλει και μπορεί”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ο Gasol μαλλον εννοεί με το "σημαδέψει",τα τούβλα που πετάει ο Σπανουλης και εχει χτίσει πολυκατοικία...