Στο Μπακού κόντρα στη Καμπάλα, ο Ρόμπερτ Μακ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει και δεν δίστασε να παραδεχτεί πως τα θαλάσσωσε.
Σε μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Σλοβάκος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, έγραψε για το 0-0 με τη Καμπάλα: “Πήραμε ένα βαθμό, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε τρεις. Ήταν μια δύσκολη μονομαχία, οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν σωστά. Λυπάμαι που δεν σκόραρα, είχα τρεις ευκαιρίες, η τελευταία στο 94’ του αγώνα. Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν ήταν γραφτό να σκοράρω. Ελπίζω να το κάνω στο επόμενο παιχνίδι και να αναιρέσω αυτό στο οποίο τα θαλάσσωσα”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
