Το... υπάρχον καθεστώς στην ΕΠΟ αιφνιδίασε σήμερα αποφασίζοντας κατά πληροφορίες να παύσει από τα καθήκοντά του τον Γιάννη Τσαχειλίδη και να τοποθετήσει στη θέση του τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη, έπειτα από τρεις αγωνιστικές στις οποίες δεν υπήρξαν παράπονα, παρά μόνο οι μουρμούρες των... γνωστών κύκλων του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ(!), για ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρξε μόνο ένα λάθος κι αυτό σε βάρος της Ένωσης.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη εξόργισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με την ΠΑΕ να εκδίδει πολύ σκληρή ανακοίνωση, στην οποία κάνει στα ίσα λόγο για «υπόκοσμο που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο» και για «πρόεδρο – μαριονέτα» στην ΕΠΟ, θέτοντας παράλληλα ένα πολύ ξεκάθαρο ερώτημα: «σε ποιες εντολές και από ποια κέντρα δεν πειθάρχησε ο κ. Τσαχειλίδης με αποτέλεσμα να καρατομηθεί άμεσα».
Η ανακοίνωση:
Πληροφορούμαστε ότι η σε συνεχείς αμαρτίες περιπεσούσα ΕΠΟ ετοιμάζεται για ένα ακόμα ποδοσφαιρικό πραξικόπημα και ότι μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει αποφασίσει την καθ’ υπόδειξη αντικατάσταση του Γιάννη Τσαχειλίδη από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη.
Επειδή δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, γιατί πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι απευθυνόμαστε σε υπαλλήλους με την πλήρη έννοια της λέξης, ξεκαθαρίζουμε προς τον πρόεδρο – μαριονέτα της ΕΠΟ ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πρόκειται να δεχτεί μία ακόμα μεθόδευση από τον υπόκοσμο που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε την τοποθέτηση του εντολοδόχου Φραγκίσκου Σωμαρακάκη στη θέση του υπεύθυνου για τον ορισμό των διαιτητών.
Καλούμε τον κ. Γκιρτζίκη να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο σε ποιες εντολές και από ποια κέντρα δεν πειθάρχησε ο κ. Τσαχειλίδης με αποτέλεσμα να καρατομηθεί άμεσα.
Κύριοι της ΕΠΟ, επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά: είναι προτιμότερο να εγκαταλείψετε άμεσα το ελληνικό ποδόσφαιρο παρά να επιμείνετε να εκτελείτε εντολές. Δεν έχετε πλέον, ούτε την ανοχή μας. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

σας πειραξε τοσο πολυ που γυρισαμε το σκορ ή που τολμησε διαιτητης και σφυριξε πεναλτι μεσα στο καραισκακι..?κατι εχει αλλαξει φετος προς το καλο και πατε να τα κανετε παλι σαν τα μουτρα σας..
Γτ δεν μας λενε για ποιον αγωνα κ ποιος εδωσε την εντολη να ορισουν συγκεκριμενο διαιτητη? Πολυ βρωμα θα υπαρχει οσο ειναι ο χοντρος και τα τσιρακια του ακομη!
ρωτας τα αυτονοητα και ζητας τα ασυζητητα!!για το δικο μας αγωνα ζητησαν να μας καψουν κι αυτο κανεις της ΕΠΟ/ΚΕΔ δε θα το πει επισημα.
Καλησπέρα σας φίλοι ,
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με την σκληρή τιμωρία που θα επέλθει στην Α.Ε.Κ.ρα μας για την συγκεκριμένη ανακοίνωση ( η οποία πάντως λέει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι αλλά αυτό επειδή όπως είναι λογικό ενοχλεί , τιμωρείται ) , αυτό που θέλω να ρωτήσω λοιπόν όποιον ξέρει αν μπορεί ας μου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απαντήσει και το 365 , η τιμωρία υπάρχει δυνατότητα να είναι αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών ή μόνο χρηματικό πρόστιμο ???
Διότι αν υπάρχει δυνατότητα αφαίρεσης βαθμών ή κεκλεισμένων των θυρών αυτή η ανακοίνωση είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για την κατακόκκινη Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου !!!
Όποιος γνωρίζει και μπορεί ας μου πει !!!
μην ανησυχειτε!!! δε θα υπαρξει καμμια τιμωρια!!
ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΓΡΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ....ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!
(ειδατε το κοτσινο εργαλειο-μανταλο πως αμα θελει τι ωραια το παιζει το 50-50......αρα ο τιγρης ΕΚΑΝΕ ΗΔΗ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....και τα ωραια δεν εχουν ερθει ακομη μωρη κυλότες..)
και οχι απλα 50-50 αλλα με πολλα θαυμαστικα αφου δε μας εδωσε παπουτσελειο πεναλτι!!ευτυχως που ειδε ο εποπτας οτι ηταν εκτος περιοχης γιατι αν το εδινε τελικα θα φωναζαν οι γαυροφυλλαδες με το δικιο τους
ΟΝΤΩς !!!! ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΚΘΕΣΕΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΚΟΡΑΚΑΣ ΧΑΧΑΑΑ ...........ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ !
Μηδεν ανοχη.. μηδεν. Κανε επαναστατικες κινησεις.. τωρα ειναι η ωρα!
ΥΓ ( Αυτος ο αντετοκουμπο δεν ντρεπεται λιγο για το μπασκετ που επαιξε σημερα.. λιγο δεν ντρεπεται..?)
ας σοβαρευτουμε λιγο με την Εθνικη μπασκετ...δε φταιει που χασαμε ο παικτης που εκανε το τελευταιο σουτ ιδιως οταν εχει 12 π. και 17 ριμπαουντ!!Ολη η ομαδα αφου ανεκαμψε απο το αρχικο προβαδισμα των Ισπανων,δεν επαιξε καλα.Ειδικα στα τελευταια λεπτα δεν ειχε καθαρο μυαλο και γρηγορες αντιδρασεις.ακομα και στην τελευταια φαση με 2.7'' αντι ο ψηλος που πηρε το ριμπαουντ να την πεταξει μακρια σε συμπαικτη του την εδωσε διπλα του.Δικαια χασαμε.ετσι ειναι ο αθλητισμος.να μαθουμε και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να χανουμε για να κερδισουμε την επομενη φορα τους Ισπανους.
Το ματς το εχασε ο σπανουλης ο οποιος ητανε για ακομα μια φορα απαραδεκτος!
Ο κατσικαρης φταιει που τον ειχε μεσα και ενω εβλεπε οτι σερνοτανε δεν εβαλε τον σλουκα μεσα.
Η απατη που λεγετε σπανουλης εχει καψει πολλες φορες την εθνικη.
Θέλω να πιστεύω πως έιναι τρολλ αυτό.. γιατί ο Γιαννάκης ήταν μια ομάδα μόνος του!!!
Κάτι Σπανούλιδες και Καλάθηδες εκεί που χρειάζεσαι δεν υπάρχουν..
Oσο καλα επαιξε ο Γιαννακης δεν επαιξε ολη η υπολοιπη εθνικη μαζι
Μαλλον δεν το ειδες το παιχνιδι. Ο Αντετοκουμπο ηταν ο καλυτερος παικτης μας σημερα!!!
Οσο για την εγκληματικη οργανωση,συνεχιζει να αλωνιζει. Ο Τιγρης να δουμε ποτε θα τους δαγκωσει.
Εν τουτο νικα ελα πες την αληθεια σε χει σενιαρει ο γιανναρος κ εχεις προβληματα στο καθισιο...αν δεν ηταν ο αντετοκουμπο σημερα θα ειχαμε φυγει με 15 αρα στο κεφαλι!!!
φιλε ΕΝΩΣΙΤΗ, δεν χρειαζομαστε συγκεκαλυμενα ρατσιστικα σχολια, ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.
(προφανως δεν αναφερομαι σε σενα)
Για ξαναεξετασε την περιπτωση να εβλεπες αλλο ματς. Παιζει πολυ το ενδεχομενο.
ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ σε πειραξε εσενα ???
έέέέέ/////
τους αλλους δεν τους ειδες ???
ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ...ΜΗΠΩΩΩΩΣΣΣ....έ
τι με περασες σε φιλαρακι, κανενα ξυρισμενο σκινχεντ και με ρωτας για το χρωμα του...? Ψαξε αλλου για τετοια μυαλα, οχι σε εμενα.
ος..) Απο τα παιδικα του λαθη σημερα χασαμε το παιχνιδι, και επειδη δεν αναφερθηκα σε αλλους αυτο δεν σημαινει οτι οι αλλοι σκισανε..
Εσυ αντιθετα δειχνεις απο το αλλο ακρο να τον εξυμνεις..(γιανναρ
ο αντετοκουμπο ηταν ο καλυτερος της εθνικης...
Δεν ειναι κακο να μην εισαι μπασκετικος, απλα να εχεις λιγη αυτογνωσια!
12 πόντους και 17 ριμπάουντς και ασταμάτητο τρέξιμο και σου έφταιγε ο Αντετοκούμπο σήμερα?Ο μόνος που στάθηκε στο ύψος του με Καλάθη και Κουφό.Οι υπόλοιποι το γνωστό κόμπλεξ που βγάζουν με την Ισπανία κάθε φορά...
Κάτι σου έχει κάνει κάποιος σκούρος εσένα, δεν εξηγείται αλλιώς! 12π και 17ρ είχε, αλλά μάλλον εσύ τον προτιμούσες "δίπλα" σου...
Πλάκα κάνεις για τον Γιάννη? Μια χαρά έπαιξε,τι άλλο να έκανε, στα 2,7 απο το κέντρο, δεν μπαίνει κι εύκολα! Στο θέμα μας πάντως, τι θα γίνει με τη σαπίλα? Δεν φτάνουν μόνο οι ανακοινώσεις, θέλει πιο δραστικές κινήσεις.
Λοιπόν, δείτε και την εκδοχή μου. Ο Τσαχειλίδης είναι γνωστό ότι είναι γαύρος, όμως είναι απο τους πιό ακέραιους. Η ΕΠΟ τον έβαλε εκεί. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να βάλουν κάποιον σαν τον Ζωγράφο θα το είχαν βάλει εκεί απο την αρχή!! Αυτό σημαίνει ότι τα κόζα ήδη έχουν αλλάξει!!! Φάνηκε αυτό απο το ματς με τα Γιάννενα που παίχτηκε 50-50 ενώ αν μπορούσαν θα μας έσφαζαν. Τι συνέβη λοιπόν τώρα και βάζουν άλλον να ορίζει διαιτητές;;; Απλά θέλουν να δείξουν στους θορυβημένους γαύρους οπαδούς ότι και καλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ελέγχουν ακόμα πλήρως το σύστημα. Δεν θα αλλάξει κάτι. Όσο για την ανακοίνωση της ΑΕΚ που είναι μάλιστα και εντυπωσιακά σκληρή έγινε για να φανεί ότι δεν μασάει πλέον ως ΠΑΕ και ότι είναι πλέον ανερχόμενη δύναμη. Εγώ την εκλαμβάνω περισσότερο ως δείγμα ισχύος παρά ως γκρίνια για τα τεκταινόμενα.
Αν έχω δίκιο θα φανεί αυτό στους επόμενους αγώνες που εκτιμώ ότι θέλουν δεν θέλουν απο δω και πέρα θα την παίζουν 50-50!!!.
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΗ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΑΥΤΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΗ ΜΙΣΤΕΡ ΦΑΤΑΟΥΛ
Ο τσαχειλιδης μας αδειαζειστην ανακοινωση του....ελπιζω να μην πεσαμε σε καμια παγιδα και γινουμε ρομπα
Του ζήτησαν την παραίτηση.. απλά πράγματα.
παγίδα?πραγματικά στα λένε και τα γραφεις?τι λεω τωρα...
Το γράφω κάθε φορά πως επικοινωνιακά έχουμε σοβαρό θέμα...Αν έπεσαν σε τέτοια γκάφα είναι για γέλια !
Έλεος ρε παιδιά ..... τι παγίδα και αστεία, δε διαβάζετε το ύφος της ανακοίνωσης ....πόσο ακραία σκληρή είναι και με προσωπικούς χαρακτηρισμούς.... λέτε στη διοίκηση να μη γνωρίζουν τι συμβαίνει και να βγάζουν τέτοια ανακοίνωση για πλάκα και με κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας .... κατά 99 % θα τιμωρηθούμε γι αυτή την ανακοίνωση και το ξέρουν στη διοικηση, άρα υπήρξε στόχευση και σοβαρος λόγος να βγει....
ε αντάλλαγμα την τοποθέτησή του ως υπεύθυνου των παρατηρητών ας πούμε και με αναπροσαρμογή μισθού......
Κι όσο για την ανακοίνωση Τσαχειλίδη ποιός μας λέει ότι δεν απειλήθηκε ή εκβιάστηκε για να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ "δηλώσει παραίτηση".......μ
υπάρχει ξαναλέω σημαντικός λόγος που βγήκε αυτή η ανακοίνωση και θα αποδειχθεί στη συνέχεια.
Για να φτάσουν ως εδώ σίγουρα τους "κρατάνε" με ΚΑΤΙ....
Που ακριβως μας αδειασε ? οτι σε θεματα ηθικης παιρνω το καπελλακι μου και φευγω ? πλακα μας κανεις ? αυτοι δεν εχουν ηθικη. Απλα καλυπτει την θεσουλα του γιατι ξερει τι τον περιμενει
Να και η (Προ)Ειδοποίηση!
Και μάλιστα εξωαγωνιστική...
Ας κάτσουμε όλοι αναπαυτικά στην καρέκλα μας (στου ΟΑΚΑ εννοώ) και ας απολαύσουμε..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όποιος εχει μυαλό κατάλαβε και ξέρει τι να περιμένει..
Όποιος σας γ@@@@ είναι ΑΕΚ!
Υπάρχουν πράματα που λέγονται και δεν γίνονται ....και αλλά που γίνονται και δεν λέγονται.....
αναλεω ότι κινδυνεύει να έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ νεκρούς......και ότι παίζει πολύ σοβαρά να μην τελειώσει.....το ποτήρι ξεχειλησε και η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη σταγόνα πλέον γι αυτό το ποτηρι.
Εμείς πάντως προειδοποιησαμε...
Υγ. Το ματς στην Τούμπα προσφέρεται να ξεκινήσουν να βγαίνουν μαχαίρια.
Υγ1.Ξαναλεω ότι φέτος θα είναι το πιο χτικιαρικο πρωτάθλημα.......ξ
+1924
Α και κάτι ακόμα......ελπίζω αν δούμε τίποτα μαχαίρια να μας στερουν βαθμούς.......να μην αρχίσουμε να βρίζουμε τον Δελλα και τον .....Πλατελλα......το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι η εσωστρέφεια......οποίος θέλει να αυτομαστιγωθει......ας βρει άλλον τρόπο......υψηλές κριτικές σε ματς με διαιτητές .....που θέλουν να χάσεις.......πρέπει να είσαι πολύ Καραγκιόζης για να κανείς.......
Κάτι άσχετο. Πήγα στο Καραισκάκη το Σαββάτο με κάτι φιλαράκια μου γαύρους και κατάλαβα το μεγαλείο του λαού μας. Εκεί φώναζαν μόνο τα μισά άτομα απο την 7 ενώ την Κυριακή που ήρθα ΟΑΚΑ φώναζε όλο το γήπεδο.
ρε αδερφέ, αλήθεια τώρα, πως άντεξες???? Στο Καραισκάκη μια φορά έχω πάει, Ολυμπιακός- Ανόρθωση 1-0, τοτε που προκρίθηκε η Ανόρθωση. Εννοείται ημουν στους οπαδούς της Ανόρθωσης... Από τις μεγαλύτερες καυ***ς μέχρι τώρα!
Τωρα με αυτη την ανακοινωση τους κανατε τα μουτρα κρεας!!
Αυτοι δεν καταλαβαινουν με ανακοινωσεις.
Σταματήστε ρε την κλάψα..
pame morh mpagern
χαχαχα...
1ον. Το σταματήστε ρε την κλάψα πάει γι μερικούς εδώ στα σχόλια..
2ον. Ναι.. πάμε μωρή Μπάγερν.
pame morh mpagern
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ..... ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ... ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΣΠΑΘΑ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ Η' ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟ ... ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ...
Μερικές σκέψεις για το θέμα:
1) Η ΑΕΚ εδώ και 3 αγωνιστικές δεν έχει αδικηθεί από τη διαιτησία. Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό βέβαια, γιατί ίσως δεν υπάρχει λόγος να αδικηθεί από τώρα. Απλά το καταγράφω.
2) Όπως πολύ σωστά λέγεται και από άλλους εδώ μέσα, όλοι αυτοί είναι μια παρέα... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Α είναι καλύτερος από το Β ή το αντίστροφο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3) Η επίθεση στον Μάνταλο από τη μεριά του λιμανιού ήταν ενορχηστρωμένη και χωρίς σοβαρή αφορμή. Είναι προφανές πως κάτι ετοιμάζουν. Τώρα αν είναι μόνο η αλλαγή του διαιτητοπατέρα δεν ξέρω. Παλιά πάντως, κάτι τέτοια τα μαθαίναμε από τα ...ψιλά των site/εφημερίδων και αφού είχαν συμβεί.
4) Θετικό θεωρώ το γεγονός πως ...λαγοί και μακεδονομάχοι όχι μόνο κρατάνε αποστάσεις αλλά σιγά σιγά τους βλέπω απέναντι μας! Αν όχι επίσημα (ακόμα), τουλάχιστον σε επίπεδο σχολίων από εδώ και από εκεί. Ήταν από τις σημαίες που είχα βάλει από παλιά ως σήμα πως κάτι αλλάζει. Αν η τάση αυτή επιβεβαιωθεί τότε σίγουρα πάμε καλά παρασκηνιακά.
5) Αντίθετα κακό θεωρώ τις ανακοινώσεις. Το βούρκο τον καθαρίζεις στο παρασκήνιο. Συνήθως φωνάζει αυτός που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα ακόμα. Για αυτό χάρηκα Κυριακή, Δευτέρα με τις ανακοινώσεις - non paper των διορισμένων για αυτό και λυπάμαι απόψε.
6) Μετά από όλα τα παραπάνω, πιθανότερη εκδοχή είναι πως όλοι πια νιώθουν πως ...έσφιξαν τα γάλατα και απλά φοβούνται να μπουν στη μέση. Οι υπάλληλοι φοβούνται και το αφεντικό (προφανώς) αλλά και τη δύναμη των απέναντι. Η οργάνωση όταν εντοπίζει υπάλληλο που δε κάνει καλά τη "δουλειά" του, σπεύδει να τον αλλάξει ελπίζοντας ο διάδοχος να αποδειχθεί λιγότερο ...κότα.
Θα δούμε πολλά επεισόδια ακόμα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ελπίζω τα πράγματα σιγά σιγά να ξεκαθαρίσουν, πιο πολύ όμως, ελπίζω τελικά να δούμε κάτι να αλλάζει γιατί η κατάσταση αυτή δεν παλεύεται άλλο. Καταλύτης και απόλυτος δείκτης για το που πάει το πράγμα είναι φυσικά το θέμα του γηπέδου...
Συσπείρωση και όχι στην εσωστρέφεια είναι το μόνο που χρειάζεται από εμάς τους απλούς οπαδούς. Τα δύο πρώτα εντός παιχνίδια πήγαν καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε μόνο έτσι. ή και καλύτερα. βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι κύριοι, παίζονται υπερβολικά πολλά πράγματα για το μέλλον μας αυτή την εποχή. Είναι τουλάχιστον εγκληματικό να τρωγόμαστε μεταξύ μας για αστείες δικαιολογίες...
Τα έγραφα και χθες, λύσσαξαν οι λιμανίσιοι και ειδικά οι γαβαθιώτες-καραπαπάρες στα fb !!!
Πρόκειται για ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΟΛΚΗΣ, όχι μόνο γιατί ξέρουμε τι εστί ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗΣ (παρακαλείται το 365 να αναδείξει το ένδοξο παρελθόν του) όσο κυρίως γιατί φαίνεται πια η ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ εντολή: ΑΔΙΚΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ! Είναι εμετικό πλέον, να φαίνεται τόσο ξεκάθαρα ότι το πρόβλημά τους δεν είναι η δική τους "μεταχείριση" από τη διαιτησία, αλλά το ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σφυρίζουν 50-50 την ΑΕΚ!! Πρέπει να είναι.... πρωτοφανές φαινόμενο στα παγκόσμια χρονικά του ποδοσφαίρου ο αντίπαλος ομάδας να λέει ότι ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ στο ματς (δηλαδή ο ΠΑΣ και οι άνθρωποί του) και να διαμαρτύρονται οι βόθροι του λιμανιού !!
Η διοίκηση δεν πρέπει να μείνει στις ανακοινώσεις, σε περίπτωση που δει ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη πρέπει να φτάσει ακόμα και στην ακραία λύση να πάρει αυτή τη στιγμή την ομάδα και να φύγει από το πρωτάθλημα για να μην τους νομιμοποιήσουμε με την περαιτέρω συμμετοχή μας. Σε διαφορετική περίπτωση είναι αναπόφευκτο ο κόσμος μας -που είναι ήδη εξοργισμένος από αυτά που συμβαίνουν και αηδιασμένος από την εικοσαετή χούντα- να "πάρει την κατάσταση στα χέρια του" μελλοντικά και να επιστρέψουμε σε καταστάσεις του παρελθόντος.
Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ.
Υ.Γ. και φυσικά για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ χειρουργείο χωρίς αναισθητικό συμβεί στην Τούμπα δε θα ευθύνεται κανένας παοκ και σαββίδης..
Γιωργη, ειναι φυσιολογικο να λυσσαξουν.. τοσα χρονια ειναι συνηθισμένοι αλλιώς.. οι κανονικες διαιτησιες τους χαλανε και θα σχιστουν να κρατησουν τα κεκτημενα..ας εχουμε υπομονη και να μην επηρεαζόμαστε απο φημες και ανακοινωσεις.. Η ΠΑΕ μια χαρα το δουλευει και κανει γνωστο προς καθε κατευθυνση οτι αυτα που ηξεραν να τα ξεχασουν.. Το ποιον θα βαλουν αρχιδιαιτητη μικρη σημασια εχει.. Ολοι μια σκατοπαρεα ειναι και ολοι το ιδιο υπάλληλοι ειναι.. Το μονο αφεντικο που εχουν ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το χρημα και τον φοβο..μη νομιζεις οτι ο τσαχειλιδης ηταν κατι διαφορετικο απο τον ζωγραφο η οτι ο σωμαρακακης θα ειναι κατι διαφορετικο.. σε μια βρωμικη και βουτηγμενη στη παρανομια και στη ρεμουλα ομοσπονδια σημασια δεν εχει ποιον θα διορισουν αλλα το ποσο σε υπολογιζουν η μάλλον το ποσο σε φοβουνται.. Ακομη ειναι νωρις για συμπερασματα.. Κατσε πρωτα να δουμε ποιος θα αλλαξει πρωτα ο τσαχειλιδης η ο γκιρτζικης..
kitrinos_21,καλως επεστρεψες !!!!
και ο ...αναισθησιολογος...??? θα μεινει χωρις δουλειά?
Το αστείο είναι ότι σύμφωνα με τα καραπαπαροπέιπερ ο Τσαχειλίδης είχε προπηλακιστεί πρόπερσι με ηθικό αυτουργό τον Μελ. Και τώρα οι γκρανκάσες της εποσφμ τον καρατομούν επειδή δεν τους άρεσε η διαιτησία του Μάνταλου!!! Απίστευτο κι όμως .....πειραιώτικο!
Εντάξει, η ανακοίνωση δείχνει ότι οι κεραίες μας είναι ανοιχτές και καταλαβαίνουμε τι παίζεται στο παρασκήνιο, αλλά η ουσία είναι ότι ποτέ δεν κατόρθωσε κάποιος να προστατευτεί από τα στημένα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κοράκια μέσω ανακοινώσεων.
Θα ρωτήσει κανείς, "και πώς να προστατευτείς;"
Με αυτά τα λαμόγια που έχουν στην πλάτη τους κατηγορίες από όλο τον ποινικό κώδικα, το αφεντικό τους είναι έξω με περιοριστικούς όρους και εγγύηση και παρόλα αυτά συνεχίζουν απτόητοι τις βρωμιές τους, ειλικρινά δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος.
+++++1924
Εδώ παραγκούπολη!
Το ότι ξημεροβραδιάζονται με την ΑΕΚ πάντως τους κάνει καλό στον εγκέφαλο πιστεύω
αυτα τα νεα σημερα αφιερωμενα στουσ αεκτζηδεσ που λενε η αεκ ειναι ιδεα ειμαστε διαφορετικη και αλλα(οχι οτι διαφωνω αλλα οχι και μα.....ασ)σε αυτουσ που ηθελαν και παιχταρα επιθετικο.και γω ηθελα αλλα ξεχνουν την ταμπακιερα!!Σε πρωταθλημα καθαρο και 50-50 εδω και τον μεσι να παρεισ δεν κανεισ τιποτα!!και οσοι εχουν παιξει μπαλα ξερουν οτι ενασ διαιτητησ οσο και καλη ομαδα να χεισ αμα θελεικαθοριζει το αποτελεσμα.Αν καταλαβατε πριν μπει στην ΑΕΚ ο τιγρησ αγορασε τον οπαπ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τυχαιο!!!!!!!!Ηθελε καποια οπλα να χει δεν ειναι βλακασ να το φασ ο τιγρησ.Για μενα φετοσ 2 ειναι οι καλυτερεσ μεταγραφεσ.Να καθαρισει το παρασκηνιο και να μπει σε αυτο σασ αρεσει δεν σασ αρεσει δυστυχωσ ο χοντροσ μονο ετσι τον αντιμετωπιζεισ .
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛΑΦΟΖΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΟΤΑΝ Ο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΑΣΧΟΛΙΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΙΝΤΕΡΜΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ Α ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ......... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ....... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ
Δεν τους αρέσει το 50 50 .Ποτέ δεν τους αρεσε από το 96 και μετά!Σιχαμένοι μια ζωή βόθροι του λιμανιού!
Καταλάβατε τώρα γιατί δεν ρίξαμε χρήμα για μεταγραφές (πέρα από το να είμαστε αυτάρκεις); Γιατί θα τον βρίζατε το Μελ που δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα κ μας έβαλε κ μέσα!
αυτα τα νεα σημερα ειναι αφιερωμενα στουσ φιλουσ αεκτζηδεσ οτι εμεισ ειμαστε αεκ διαφορετικη ιδεα και αλλα τετοια(οχι οτι διαφωνω αλλα εχει διαφορα να ειμαι και μ..........σ) και σε αυτουσ που θελαν και επιθετικο.Και εγω θελω αλλα με 50-50 και τον μεσι να φερεισ δεν κανεισ τιποτα και μη μου πειτε να παρουμε παιχταραδεσ να κερδιζουμε και τουσ διαιτητεσ.Οποιοσ εχει παιξει μπαλα ξερει ποσο μπορει να καθορισει ενασ διαιτητησ το αποτελεσμα. Για μενα οι καλυτερεσ μεταγραφεσ για φετοσ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι 2. γηπεδο και να καθαρισεισ το βρωμικο παρασκηνιο
Να ειμαστε μια γροθια και δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα! ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ!
Δεν θα το αφησει η ε.π.ο να περασει ετσι θα φαμε τιμωρια
Ρε πιτσιρικάδες όλοι, μη τρώτε σανό. Η ΑΕΚ δουλεύει πολύ καλά το παρασκήνιο και αυτό θα φανεί τα επόμενα χρόνια. Μη περιμένετε απότομες αλλαγές, όλα θα γίνουν.
Η μόνη διαφορά που έχουμε πλέον με το γαύρο, είναι ότι τα δικά μας πέτρινα χρόνια τα αφήσαμε πίσω, ενώ τα δικά τους πέτρινα χρόνια είναι μπροστά.
Μπα... Μύδια φίλτατε. Ιδού η Ρόδος... Επίδειξη ισχύος είναι αυτό. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος και τίποτα δεν μου λέει ότι θα είναι και η τελευταία. Ένας 46ρης πιτσιρίκος.
Χμμ.. αναρωτιέμαι θα παε θα κληθεί σε απολογία με μεγαλή πιθανότητα μεγάλου χρηματικού προστίμου για δυσφήμιση του προιόντος?
Χμμ.. αναρωτιέμαι θα παε θα κληθεί σε απολογία με μεγαλή πιθανότητα μεγάλου χρηματικού προστίμου για δυσφήμιση του προιόντος?
Δεν αντέχεται το 50-50. Μόλις είδαμε οτι υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να παίξει η διαιτησία λιγο διαφορετικά απο όσο έχουμε συνηθίσει, βάζουμε τον μπαμπά να μαλώσει τα αλλα παιδάκια που μας πειράζουν. Κλασικά κακομαθημένα πλουσιόπαιδα.
αρχισαντα οργανα να παιζουνε για σενα !
επειδή τους έχω πάρει με κακό μάτι εκεί στην ΕΠΟ στη χειρότερη τι τιμωρία μπορεί να φάει η ΑΕΚ? μόνο χρηματικό πρόστιμο η κάτι άλλο?
ΥΓ1 σωστή ανακοίνωση αλλά βλέπω να είναι μόνη της η ΑΕΚ....ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ σιγά σιγά απομακρύνονται για το δίκαιο της ΕΠΟ...
Ξεβρακωστε τους!
Αλήτες-αχυράνθρωποι σας πονάει ο ανταγωνισμός, φυσικό και επόμενο είναι αφού καkομάθατε τόσα χρόνια, αλλά ο χρόνος σας τελειώνει!!! Και επειδή πολλά έχουν δει τα ματάκια μας κανονίστε στην Τούμπα να δούμε 50-50 διαιτησία και να νικήσει ο καλύτερος... Ερώτηση η αθλιότητα της Super Ligdas δέχθηκε αποκλειστηκότητα για NOVA για να προστετεύεται το "προϊόν" όπως είχε πει ο νυν Δήμαρχος Τρούμπας αλλά όχι από ΟΠΑΠ... Τώρα καρατόμηση του Τσαχειλίδη επειδή ο διορισμένος νιώθει στρημωγμένος,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχθές απόλυση δημοσιογράφου... Τι άλλο έχει το μενού για να εξασφαλιέτε ρε ΑΛΉΤΕΣ και τα 20 μύρια της επόμενης χρονιάς??? tik-tok-TIK-TOK όπως λέει και ο Mhtsos Κατούνα
Oλο μες την οργη ειμαστε και καλα και απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα ( στο παρασκηνιο ) ειμαστε , κυριοι της ΠΑΕ δεν ξερω τι θα κανετε αλλα ο κοσμος εχει βαρεθει τα λογια και τις ανακοινωσουλες που θυμιζουν στατους στο facebook, καντε ΠΡΑΞΕΙΣ , προστατευστε την ομαδα .
τρεις αγωνιστικές μας σφυρίζουν 50-50 αυτό δεν είναι πράξη αν όχι μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι είναι πράξη .
Δυο. Στη Ξάνθη μας έριξαν. Αλλά και πάλι επιτυχία είναι.
Κάνουμε το αυτονόητο. Ελπίζω αυτό να είναι αρκετό. Σωστή κατά τη γνώμη μου ανακοίνωση και με την δέουσα ένταση (ούτε φλώρικη ούτε κραυγές). Καλή συνέχεια στον αγώνα, σε αυτό όλοι οι ΑΕΚτζήδες και όλοι οι φίλαθλοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο γενικά πρέπει να είναι ενωμένοι, γιατί αυτοί οι μαφιόζοι βιάζουνε τα όνειρα μας και κλέβουνε τη χαρά μας 20 ολόκληρα χρόνια!
Δυστυχώς οι τρομοκράτες του ποδοσφαίρου μονο με τρομοκρατία καταλαβαίνουν.
Tέλος η ανοχή, τα σας και τα μας, κομμένο το κυριλίκι αρκετά,βγάλτε τους ΤΩΡΑ σηκωτούς μέσα από τα λαγούμια τους μπας και δούμε άσπρη μέρα.
Tα λόγια και οι ανακοινώσεις να γίνουν επιτέλους έργα, ΤΩΡΑ.
Η λέξη υπομονή μας τελείωσε την καπηλευτήκατε 20 φεύγα χρόνια.
Τώρα θα δούμε ποιοι είναι εκείνοι που θέλουν να καθαρίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ποιοι όχι. Όλες οι "καθαρές" ομάδες θα πρέπει να συμπράξουν ή να στηρίξουν αυτή την ανακοίνωση αλλιώς δείχνουν ενοχή.
Αυτοι τους διοριζουν, αυτοι τους διωχνουν... εχουν χασει τ'αβγα & τα πασχαλια οι "υπαλληλοι" του πρεσβη του Πακισταν χαχαχαχα... ε ρε γλεντια... τι "τσαπου" σας περιμενει...
Ολυμπιλαγος Συνδεσμος Φιλαθλων Πακισταν... ετσι καταντησατε gay...
Μπράβο και πάλι μπράβο για την άμεση αντίδραση.Έτσι θέλουν τα ..ουνια..σκίστε τους τον πάτο..
...ουνια απο το γουρούνια ? γράφτο βρε ολόκληρο. :-)
τς τς τς,μη...πιπέριιιιι !!!
οι συνεργοί τους τα βαζελομπαόκια τηρούν σιγή ιχθύος..
για να ξυπνάμε σιγά σιγά..
Και; Τι θα τους κάνεις; Τι μούρη κρέας;
και τι θες να γινει ? να παει ο Ασλανιδης να σπασει τα γραφεια της ΕΠΟ και ο Δημητριαδης να απαγαγει τον χοντρο για να μην δινει εντοςλες ??? ή να τους σκισουν τα χαρτια οταν πανε να υπογραψουν την αντικατασταση του Τσαχειλιδη ??ας ειμαστε σοβαροι.δεν πεφτει ετσι απλα η παραγκα.ιδιως τωρα που δεν υπαρχει κυβερνηση και υπουργος να στραφεις που και παλι θα μιλανε γι αυτοδιοικητο του ποδοσφαιρου,μονο απο τον εισαγγελεα περιμενεις να στειλει τον Γκριτζικη σπιτι του για την υποθεση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τις καρτες υγειας για να αλλαξει κατι στην ΕΠΟ.και με το μπιρι μπιρι να λογικεψεις τις ομαδες της Λιγκας να κατεβουν απο το αρμα μπας και παιχτει ποδοσφαιρο της προκοπης.
Θα φανεί σύντομα..
1.
ρωτής πρόεδρος) και Χρήστος Γενναίος ένα από τα δυο μέλη.
[ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΡ. ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗ
30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
View Comments... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
OXριστόφορος Ζωγράφος κατέλαβε την θεση του πειφερειάρχη Αττικής νησων Αιγαιου Κρητης Κυκλάδων και Δωδεκανήσων με αποφαση που πηρε η ΚΕΔ .Η θεση αυτή ηταν κενη εδώ και ένα μηνα μετα την προώθηση και ενταξη στην επιτροπη διαιτησιας του Φραγκίσκου Σωμαρακάκη .
Ο Ζωγράφος εχει χρονο να ασχοληθει με την οργάνωση και να προχωρησει το εργο της ΚΕΔ αφου ο προκάτοχος του ειχε ξεκινήσει να συγκεντρωνει όλα τα στοιχεια που αφορουν τις ΕΔ κάθε ενωσης και ηταν παρον και στις εξετάσεις σε σχολες που εγιναν κατά τη διάρκεια της συντομης θητείας του.]
2.
4-2-2005 : {- H διαιτησία του Φραγκίσκου Σωμαρακάκη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό δεν άρεσε καθόλου σε διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, τον οποίο μάλιστα θεωρούν υπεύθυνο για τον αποκλεισμό. Παράγοντες των «κυανόλευκων» κάνουν λόγο για έγκλημα και μάλιστα προανήγγειλαν τη δημιουργία DVD το οποίο θα περιέχει 30 φάσεις τελευταίων αγώνων όπου αδικήθηκε ο Ηρακλής. Αυτό θα διανεμηθεί σε MME και σε φιλάθλους.
Στον Ηρακλή, όμως, καλούνται να λύσουν και τα διοικητικά προβλήματα, μιας και χθες παραιτήθηκε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή.}
3.
[ 28 Ιουν 2015, 09:45 Eπιμέλεια: Γιώργος Χαλκιαδάκης
Οι αλλαγές προσώπων στη ΚΕΔ τελικά ήρθαν… πολύ νωρίτερα ακόμα και από τη… πρόβλεψη της στήλης ρε παιδιά!
Η Πέμπτη(25/6) περιλάμβανε τα νέα δεδομένα στα ονόματα των μελών στη Κεντρική Επιτροπή.
Όπως μάθαμε, το πνεύμα… κυριάρχησε εκείνο που ήθελε πλέον να υπάρχει ομαλή σχέση και συνεργασία μεταξύ μελών και υπευθύνου της Διεύθυνσης και Ανάπτυξης της ΚΕΔ! Του Κύρου Βασάρα δηλαδή! Πάντως σε ποσοστό.. άγγιξαν τις ριζικές ανακατατάξεις. Γιάννης Τσαχειλίδης(αναπλη
Επίσης η ‘’Σφυρίχτρα’’… σφύριξε σωστά στο σενάριο για Κρητικό όνομα ως μέλος της νέας ΚΕΔ. Ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης με καταγωγή το Ηράκλειο και συγκεκριμένα τη Γέργερη, είναι μέλος πλέον της ΚΕΔ! Θεωρούμε ότι η ερχόμενη σεζόν, θα αποτελέσει ένα μεγάλο στοίχημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια από πάσα κατεύθυνση.]
4.
3-10-2014 [ Εδώ και λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα είναι ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Καραμελίδη, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι η σύνθεση της ΚΕΔ θα άλλαζε σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Όπως προέκυψε από το Δ.Σ της ΕΠΟ την Παρασκευή (3/10), τα νέα πρόσωπα στην Επιτροπή είναι οι Χριστόφορος Ζωγράφος, Γιώργος Αμυγδαλής και Δημήτρης Μπέγκος, οι οποίοι παίρνουν τις θέσεις των Δημήτρη Καλύβα, Δημήτρη Γκρούτση και Φραγκίσκου Σωμαρακάκη.]
5. 25-6-2015 [Γιατί να μας υποτιμούν και να νομίζουν όλοι ότι οι φίλαθλοι πάσχουν από αλτσχάιμερ
Οι επιλογές της ΕΠΟ τελικά είναι… ξαναζεσταμένο φαγητό. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες του Γιάννη Τσαχειλίδη και του Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, όσο με το γεγονός ότι προϋπήρξαν στην ΚΕΔ και επανέρχονται (έστω και αν ο δεύτερος έμεινε… επισήμως, διότι επί 2,5 χρόνια βοηθούσε χωρίς να είναι μέλος, στην επιτροπή μόλις δύο μήνες). Καινούργιο πρόσωπο είναι μόνο ο Χρήστος Γενναίος, ο οποίος ήταν περιφερειάρχης και ως εν ενεργεία διεθνής βοηθός ήταν στην ομάδα του Κύρου Βασάρα, ο οποίος με κάθε επισημότητα επανήλθε ως υπεύθυνος εκπαίδευσης.
Η αλήθεια είναι πως όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν καμία όρεξη ν’ ασχοληθούν με την ΚΕΔ και ειδικά με τους ορισμούς στην Σούπερ Λίγκα. Αν είναι για Β’,Γ’ Εθνική το βλέπουν, αλλά για τα… ψηλά ισχύει το «όταν πλακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια», γι’ αυτό… μακριά.
Γι’ αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και αρνήσεις σε κάποιες κρούσεις που έγιναν από πλευράς ΕΠΟ. Και, αυτοί που πρώτοι δεν είχαν καμία όρεξη ν’ ανακατευτούν με ορισμούς με την υπάρχουσα κατάσταση είναι οι Βασάρας και Ντάλας. Στο παρελθόν πέντε μήνες άντεξε ο ένας και τρεις ο άλλος στο τρελοκομείο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.
. Θέμα Κάκου στην ουσία δεν υπήρξε ποτέ. Δεν είχε και δεν έχει ερείσματα στην ΕΠΟ, ενώ υπάρχουν και άλλα ανοιχτά ζητήματα.
Ο Γιάννης Τσαχειλίδης είχε φορτιστεί ιδιαίτερα μετά την επίθεση που είχε δεχθεί στην παραλιακή μέσα στο αυτοκίνητό του και δεν έβλεπε την ώρα να φύγει από την ΚΕΔ. Τώρα επανέρχεται σε πολύ πιο πολωμένο κλίμα και υπό συνθήκες που θα πρέπει να αποδεικνύει διαρκώς ότι δεν είναι διασταύρωση ελέφαντα και ρινόκερου.
Τσαχειλίδης Ιωάννης ένωσης Πειραιά που ψήφισε τον γλεντζέ Σαρρής.
Ο πατέρας του ο αείμνηστος Μανόλης ήταν πολλά χρόνιας γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού και μετά πήγε στον Ιωνικό του Κανελλάκη Αν ήταν άλλος στη θέση του Γιάννη Τσαχειλίδη δεν θα μπορούσε να γίνει διαιτητής λόγω της συγγένειας αυτής
Και εδώ τολμώ να κάνω μια πρόβλεψη Ο ισχυρός άνδρας της ΚΕΔ είναι
ο Τσαχειλίδης Και αυτό θα το καταλάβουμε πολύ γρήγορα.
Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στο ιστορικό του κ. Τσαχειλίδη
Γιάννης Τσαχειλίδης γεν. 11/9/1968 και είναι εκτελωνιστής στο επάγγελμα. Είναι έγγαμος, έχει ύψος 1.78
Εκτός πινάκων τέθηκε ο διαιτητής Τσαχειλίδης με αποφαση της ΚΕΔ
Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας τέθηκε εκτός πινάκων αξιολογημένων διαιτητών του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ο διαιτητής Τσαχειλίδης (Πειραιά) για την απόδοσή του στον αγώνα Ατρόμητος-Ξάνθη.
Ο διαιτητής έδωσε τρία πέναλτι και ο Βραζιλιάνος τρία "γκολ"
Ο διαιτητής Τσαχειλίδης ήταν ο ένας μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ και με δύο λανθασμένες υποδείξεις πέναλτι βοήθησε την Ξάνθη να ανατρέψει το σκορ. Ο άλλος ήταν ο Λουτσιάνο που μόνος του κατάφερε να «ισοφαρίσει» τα λάθη του διαιτητή
Στην πραγματικότητα το ματς δεν ήταν ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Ξάνθη, αλλά μεταξύ του Λουτσιάνο και των λαθών του Τσαχειλίδη. Ο μεν πρώτος έβαλε δύο γκολ, ενώ είχε και μία ασίστ, ο δε Βραζιλιάνος πήρε την υπόθεση προσωπικά και είπε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά μπόρεσε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να ανατρέψει το σκορ και ισοφάρισε ένα ματς που φαινόταν χαμέν
ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:
Στις λανθασμένες υποδείξεις για πέναλτι του Τσαχειλίδη που αδίκησε εμφανώς τον Ατρόμητο και έδωσε την ευκαιρία στην Ξάνθη να ανατρέψει το ματς, στο οποίο ο Ατρόμητος έδειχνε να είναι πιο παθιασμένος.
Μετά από αυτό το συμβάν ο κ. Τσαχειλίδης δεν έπρεπε να είχε καμία σχέση με την διαιτησία και όμως ο επαναστάτης πρόεδρος της ΕΠΟ ο γιατρός από την Χίο τον έβαλε προσωρινά εκεί μέχρι να του δώσει όλα τα αξιώματα. Αφού στην Ελλάδα την χώρα των θαυμάτων όλοι το ζούμε. Πάνε ψηλά μόνο αυτοί που γνωρίζουν ανθρώπους με δύναμη
«Εγιναν εγκλήματα στο γήπεδο. Αποδείξαμε ότι έχουμε μεγάλη ομάδα ανατρέποντας αυτό το σκορ. Λυπάμαι που ο διαιτητής αυτός έχει σήμα ΦΙΦΑ. Τίναξε το ματς στον αέρα, αλλά αποδείξαμε ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα στον Ατρόμητο», έλεγε μετά το ματς ο πρόεδρος του Ατρόμητου , Γιώργος Σπανός.
Με μια μικρή όμως διαφορά. Τώρα που είναι μέλος της ΚΕΔ με τις ευλογίες των δυνατών έχει ο κ. Σπανός πάθει αμνησία αν και είναι τόσο νέος]
[
Σας εχει παει το σκατο στην καλτσα...
Τι αλλο θα κάνετε?
Δεν φοραει κανεις σας παντελονια..
Ειστε ο βόθρος του ποδοσφαιρου...
Ερχεται το τελος και έχετε οργιάσει..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το τελος λεμε Καρ@@@λες....
Υπερηφανεια και μονο στο Μπασκετ...
Ελλαδα σε ευχαριστούμε...
Επειδή δεν πάει άλλο..ζητώ από Μπουανότε,Βάργκας και Μάνταλο μέσα στο τηγάνι μην δείξουν έλεος,μόνο αγάπη!!!!!
Υ.Γ. ΗΓΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αν έκαναν κακά τους από τώρα..να τους δώσουμε ταλκ και μωρομάντιλα για να μην συγκαούν!!
- 6 βαθμούς και αποκλεισμό 5 αγωνιστικές της έδρας για δυσφήμιση της ΕΠΟ και του αθλήματος !!!
Λοιπον ο Γιαννης Τσαχειλιδης ειναι ο γιος του Μανωλη Τσαχειλιδη προεδρου του Ιωνικου Νικαιας.Τη διετια 2012-2014 ειχε την ευθυνη για τον ορισμο των διαιτητων στην Γ Εθνικη (Νοτιο ομιλο).Στις 25/01/14 καθως επεβαινε στο αυτοκινητο δεχθηκε επιθεση με σπρει απο ατομο που επεβαινε σε μηχανη αλλα καταφερε να διαφυγει για την επιθεση ο φαταουλ κατανομοσε τον Δημητρη Μελλισανιδη.Φετος ο Τσαχειλιδης ανελαβε αναπληρωτης προεδρος της ΚΕΔ αντικαθιστωντας τον μεχρι προτεινος προεδρο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χριστοφορο Ζωγραφο. Σιγουρα αυτη ιστορια κρυβει πολλα και ενδιαφεροντα γεγονοτα.Ελπιζω η Δικαιοσυνη να μερημνησει.Ενα ενα πλεον τα κομματια του παζλ συμπληρωνται μεχρι το οριστικο Τ Ε Λ Ο Σ της Εγκληματικης Οργανωσης.
Δεν καταλαβαίνετε τώρα; Θα κληθεί η παε σε απολογία γιατί προσέβαλε τους αγνούς ανθρώπους.
Τελικά δεν παλεύεται με τίποτα το 50-50 ρε χοντρέ ε;;;;;
Σε ένα ματς που ανάθεμα κι αν το έχουν δει οι προπαγανδιστές των «λιμανίσιων μέσων», στο άκουσμα και μόμο 1 πέναλτι και 2 αποβολές πέσαν να τον φάνε τον Τσαχειλίδη...
Τελικά έχει δίκιο ένας φίλος πιο κάτω. Δεν τελειώνει αυτό το πρωτάθλημα
ME TIS ANAKOINWSEIS POTE KANEIS DEN APOXWRHSE. AYTOYS DEN TOYS IDRWNEI TO AYTI.
8ELOYME NA AKOYSOYME ENERGEIES OYSIAS APO THN PAE AEK GIA TO PWS DEN PROKEITAI NA TO DEXTOYN AYTO KAI OTI DEN EXOYN PLEON THN ANOXH MAS.
DHLADH? TI PROTI8ESTE NA KANETE PERA APO TIS DHLWSEIS POU TIS GRAFEI H EGKLHMATIKH EKEI POU DEN PIANEI H MELANH?
Ξέρετε εσείς τώρα λαμόγια της ΕΠΟ καλέστε μας σε απολογία για κρίσεις που προσβάλουν το άθλημα !!
Τολμήστε ρε ξεφτυλισμένοι υπάλληλοι!!
Μια άριστη διαιτησία από τον διαιτητή Μάνταλο, για την οποία δεν πρόσαψαν το παραμικρό οι άνθρωποι του ΠΑΣ, ενόχλησε κάποιους Κύκλους.... Το καταλάβαμε καλά αυτό την επόμενη του αγώνα, όταν διαβάσαμε τα πρωτοσέλιδα των ερυθρόδερμων εφημερίδων.
Τόσα χρόνια έχουμε βαρεθεί.. Τα ίδια παντελακη μου τα ίδια Παντελή μου...
καλη η ανακοινωση ...το θεμα ομως ειναι τι θα κανουμε απο εδω και περα...αν δεν σπασουμε αυγα ομελετα δεν γινεται...η μποχα στο ποδοσφαιρο δεν ξεβρωμαει ευκολα...
Έτσι, ανελέητο σφυροκόπημα!!
Δεν θα τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα.