Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ώρα για πρόκριση

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει τον «κακό της δαίμονα», την Ισπανία στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ 2015 (19:30, ΑΝΤ1, ΟΤΕ SPORT 4)


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το απόγευμα στις 19:30 η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει την Ισπανία με στόχο την πρόκριση σε ημιτελικά Ευρωμπάσκετ για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια.

Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη μετά το “5 στα 5” στη πρώτη φάση και τη νίκη επί του Βελγίου στους “16” πηγαίνει χωρίς προβλήματα στον μεγάλο προημιτελικό και όλα δείχνουν πως για πρώτη φορά όλα θα εξαρτηθούν από τη δική της απόδοση.

Απέναντι θα βρεθούν οι Ισπανοί που έχουν πληγώσει πολλές φορές την ελληνική ομάδα στο παρελθόν. Πάντως, η εφετινή εθνική ομάδα της Ισπανίας δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της στη πρώτη φάση ενώ ταλαιπωρείται και από προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, δεν παίζουν οι Μαρκ Γκασόλ, Ναβάρο, Καλντερόν, Ρούμπιο και Ιμπάκα με τον Πάου Γκασόλ να πονάει, αλλά να παίζει, τον Γιούλ να έχει ενοχλήσεις, τον Ρίμπας να ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και τον Ρούντι να είναι αμφίβολος.

Σημειώνεται πως οι Ισπανοί είναι σε ημιτελικά διοργάνωσης από το 1999 και στο βάθρο δεν ανέβηκαν μόνο το 2005.

Με νίκη, η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στις 22:00 το νικητή του ζευγαριού Γαλλία-Λετονία στον ημιτελικό.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ