Οι διοργανωτές του Ντιναμό Σάσαρι-ΑΕΚ άλλαξαν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Δευτέρας (14/09).
Ως εκ τούτου, άλλαξε και η ώρα διεξαγωγής της τρίτης κατά σειρά αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 (αντί για τις 19:30), καθώς κρίθηκε ότι θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο. Η αναμέτρηση θα γίνει στο EXPO CENTER του Μιλάνου.
Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η αποστολή της «Βασίλισσας» θα αναχωρήσει στις 13:50 (Δευτέρα 14/09), από την Όλμπια της Σαρδηνίας, αεροπορικώς προκειμένου να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας. Μετά τον αγώνα θα διανυκτερεύσει στο Μιλάνο και την Τρίτη (15/09) θα επιστρέψει στην Ελλάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ξερουμε αν θα υπαρχει τηλεοπτικη καλυψη ,εστω απο καποιο καναλι της ιταλιας?