Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δωρεά του Λεβ στους πρόσφυγες

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας βοήθησε στην προσπάθεια ανακούφισης του δράματος των προσφύγων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το ποσό των 25.000 ευρώ δώρισε στη φιλανθρωπική οργάνωση “Χρυσή Πυραμίδα”, ο Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος θέλησε να βοηθήσει στην ανακούφιση του δράματος των προσφύγων.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, τόνισε: “Είναι καθήκον μας, να βοηθήσουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Ο πολιτισμός αποδοχής μας, πρέπει να είναι κι αυτός πρωταθλητής κόσμου σαν την εθνική μας ομάδα. Πρέπει να καλωσορίσουμε τους πρόσφυγες με τον ίδιο τρόπο που καλοσωρίσαμε τους φιλάθλους που ήρθαν στη Γερμανία για το Μουντιάλ του 2006”.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ