Στο πλευρό του Ντράγκαν Σάκοτα και των παικτών του θα βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στην Ρώμη για επαγγελματικούς λόγους. Η αρχική πληροφόρηση έκανε λόγο για παρουσία του μεγαλομετόχου στο τρίτο και τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ, τη Δευτέρα, στο Μιλάνο, ωστόσο η δίψα του να δει την ομάδα που δημιουργεί είναι τεράστια και τον οδηγεί στις θέσεις του PalaSerradimigni, όπου στις 21:30, ώρα Ελλάδας, η Σάσαρι υποδέχεται τη Βασίλισσα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ!!!ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!