Με δύο νέα πρόσωπα συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΚ σε σχέση με την παρουσία της στο Καρπενήσι. Στην Ιταλία βρίσκονται ο Ζήσης Σαρικόπουλος και ο Γιώργος Τσαλμπούρης, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από οστικά οιδήματα τις προηγούμενες ημέρες.
Στο πλευρό της ομάδας εξακολουθεί να βρίσκεται και ο Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει να ενισχύει στις προπονήσεις, ενώ δεν ταξίδεψε με την ομάδα ο Έντιν Άτιτς.
Αναλυτικά την αποστολή της Βασίλισσας συνθέτουν οι εξής αθλητές: Κρίς Ουόρεν, Ντάνιελ Όρτον, Μάρκ Αντόνιο Κάρτερ, Δημήτρης Κατσίβελης, Νώντας Παπαντωνίου, Δημήτρης Μωραΐτης, Νίκος Καμαριανός, Ντούσαν Σάκοτα, Νίκος Παύλος, Μαλίκ Χέρστον, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Ζήσης Σαρικόπουλος, Γιώργος Τσαλμπούρης και Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Περασαν 4 μηνες απο τοτε που ειδαμε για τελευταια φορα την βασιλισσα να τσακιζει με 42 ποντους αν θυμαμαι καλα τα μισητα σκουληκια .Αντε να ελθει η 29 σεπτεμβριου να παμε στο φιλικο στο οακα να την ξαναδουμε.ΑΕΚ γερα βασιλισσα ξανα!!!