ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016
6ος Προκριματικός Όμιλος
ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Εθνικό Στάδιο της Ρουμανίας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλεξέι Κουλμπάκοφ
«Άσφαιρες» έμειναν Ρουμανία και Ελλάδα στο NationalArena. Μία τελική σε ολόκληρο το ματς η Εθνική μας που άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο. Τα πολλά λάθη και η αδυναμία δημιουργίας φάσεων σημάδεψαν την Ελλάδα σε ακόμα μία αναμέτρηση.
Εννιά τελικές είχε η Ρουμανία, έναντι μηδέν της Ελλάδας. Και άλλα έξι κόρνερ με την Εθνική να μην έχει ούτε ένα κερδισμένο. Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και στο 17’ ο Μπουντέσκου λίγο έλειψε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το λάθος του Σάμαρη και να ανοίξει το σκορ. Γκρίνια και... ανταλλαγή γαλλικών ανάμεσα στους Διεθνείς μας με τον Καρνέζη να φωνάζει σε όποιον έβλεπε μπροστά του. Η Εθνική μας είχε πρόβλημα στην δημιουργία παιχνιδιού και πολλά προβλήματα στο κέντρο, εκεί όπου ο Τζιόλης ως άλλος... τροχονόμος ζητούσε (μόνο) κίνηση από τους συμπαίκτες του. Ο Μήτρογλου ξεφορτωνόταν με την μία την μπάλα, ο Αραβίδης πίεζε μόνος του και ο Φετφατζίδης προσπαθούσε να... μπει αποτυχημένα στο παιχνίδι. Αν οι Ρουμάνοι ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κάποιο γκολ στα πρώτα λεπτά.
Ασφυκτική η πίεση των Ρουμάνων και στο δεύτερο ημίχρονο που όσο περνούσε η ώρα και με τις αλλαγές γινόταν ακόμα πιο ισχυρή. Η Εθνική μας ομάδα στάθηκε καλά αμυντικά, είχε πολλά κενά στον άξονα (τα οποία με την είσοδο του Κονέ κάπως καλύφθηκαν) και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα του Άνχελ Ιορντανέσκου κυρίως λόγο της εμφάνισης Παπασταθόπουλου και Μανωλά.
Πρώτη... τελική για την Ελλάδα, ένα σουτ του Κονέ στο 84’ το οποίο μπλόκαρε ο Ταταρουσάνου.
Το 0-0 δεν άλλαξε. Έμεινε ως το τέλος. Η Ελλάδα «τσίμπησε» έναν βαθμό στην Ρουμανία, αλλά χωρίς σημάδια... προόδου εμφάνισε ξανά προβλήματα στην ανάπτυξη και τη δημιουργία των φάσεων.
Ρουμανία (Α. Ιορντανέσκου): Ταταρουσάνου, Ρατς, Κίρικες, Γκριγκόρε, Παπ, Τόρχε, Χόμπαν(80’ Αντονέ), Πιντίλι, Μπουντέσκου(64’ Πόπα), Μαξίμ(64’ ΣανΜαρτεάν), Κεσερού
Ελλάδα (Κ. Τσάνας): Καρνέζης, Χολέμπας, Κίτσιου, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Φορτούνης(54’ Κονέ), Σάμαρης, Φετφατζίδης(47’ Βύντρα), Αραβίδης, Μήτρογλου(87’ Καρέλης)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τι τρεξιματα ρε παιδιά. Οποιος τρεχει καλά ας κατεβει να κανει στίβο. Απο μπαλιτσα, πονεσε το κεφάλι μου παντως. Μια αηδία.
Απο αυτη την Εθνικη θα κρατουσα μονο τους 3 της αμυνας +τοροσιδη.
Μητρογλου απαραδεκτος απορω γιατι ξεκιναει.
Τζιολης Βαρυς.
Σαμαρης φαντασμα του παλιου καλου του ευατου.
Φετφατζιδης αστειος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αραβιδης φιλοτιμος αλλα ξενο σωμα στην εθνικη, φανηκε χτες οτι δεν τον παιζανε τα αλανια.
Φορτουνης λιγος.
Κονε εδειξε φρεσκαδα και διαθεση και οτι δημιουργησε η εθνικη ηταν μετα την εισοδο του.
Μεχρι το πρωι να παιζαμε γκολ δεν βαζαμε.
Αυτα........
Αυτο το δεν τον παιζανε τον Αραβιδη τραγικες ειναι δικαιολογιες αλανας που παιζαμε μικροι. Για να σε παιξουνε πρεπει να ξεμαρκαριστεις και να πας στην μπαλα. Η οταν την παιρνεις να κανεις κατι με αυτην. Ο Αραβιδης επιαξε δυο 90λεπτα και δεν εκανε απολυτως τιποτα. Οπως και πολλοι αλλοι βεβαια στην εθνικη, που ειναι πολυ χειροτεροι (Μητρογλου Φορτουνης χειριστοι, Φετφατζιδης σαν παλαιμαχος, Τζιωλης αργος σαν ριπλει, Σαμαρης κοιμισμενος κλπ κλπ). Αλλα και στο Καραισκακη που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επαιρνε πασες ο Αραβιδης εβγαινε πλαγιο μονος του η κουτουλαγε με τους αμυντικους. Πρεπει να λεμε αληθειες. Τωρα τα δεν ειναι η θεση του και δεν τον παιζανε με πασες ειναι σανο. Ο Λαφερτι παντως που ηταν ανετοιμος και δεν μας εκανε γιατι θα ηθελε 2 μηνες να προσαρμοστει, το καρφωσε χτες.
Πέντε φορές τουλάχιστον ο άραβας ήταν εντελώς μόνος του από αριστερά με πολύ χώρο και δεν πήρε ποτέ την μπάλα.Η αλήθεια είναι όμως επίσης ότι άλλες 15 φορές ο Αραβίδης δεν βγήκε ποτέ να πάρει την μπάλα.Ο Χολέμπας ανέβαινε ψηλά και αντί ο Άραβας να πάει δίπλα του ως εξτρεμ είτε πήγαινε και καθόταν δίπλα σε αντίπαλο είτε έτρεχε γενικά προς την μικρή περιοχή.Σούπερ αμυντικά, πρέσαρε διαρκώς, έπαιζε με πάθος αλλά επιθετικά πολύ λίγος, πολύ ψαρωμένος και κακός τακτικά.Κρύφτηκε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αρκετές φορές και ειδικά στα πλάγια.Αλλά είναι από τους διακριθέντες του ματς με τη Ρουμανία κυρίως για το αμυντικό του παιχνίδι.
Φιλε την ιδια αισθηση ειχα και γω οτι για καποιο λογο δεν του δινανε την μπαλα... Απο την αλλη ποιος να του την δωσει, υπηρχε κανεις που να μπορει να κανει μια καθετη πασα? Πιστευω συντομα να δουμε τριαδα με Μανταλο 10αρι, Αραβιδη μπροστα, και Παλτελλα στα πλαγια αντι για τον Φετφατζιδη (?)
Πάντως μέχρι τα χριστούγεννα να παίζαμε, γκολ δεν βάζαμε...
Ο Χολέμπας την ώρα που εκτελούσε το φάουλ σκεφτόταν σε ποια παραλία θα πάει σήμερα, αν έχει ξαπλώστρες, ποιο μαγιό θα φορέσει, τι καιρό θα κάνει... αλλά τον πρόλαβε ο διαιτητής και έληξε το ημίχρονο!
ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ Ο ΑΡΑΒΙΔΑΡΟΣ
Η εθνική τα τελευταία χρόνια έβρισκε πάντα τρόπο να κερδίζει και ότι τον τελευταίο χρόνο έβρισκε τρόπο να χάνει, ο τσανας πιστεύω ότι μπορεί να το αλλάξει και η εθνική να μην χάνει. Ο Τσανας κάνει κάποια λάθη λόγω απειρίας αλλα θα τα διορθώσει. Και στα δύο ματς που παίξαμε ο Κονε έλυσε αμέσως το πρόβλημα στο κέντρο και για μένα πρέπει να είναι βασικός. Μανταλος Κονε και Σαμαρης θα λυθεί το πρόβλημα και θα ξανα κερδίσουμε.
Ρε παιδιά ο κο-Τσάνας για δεύτερη φορά έβαλε τον Άραβα αριστερό χαφ.Μια θέση που δεν γνωρίζει.Και μετά παπαγαλίζουν ότι χάρη μας έκαναν που τον κάλεσαν και δεν μπορεί να προσφέρει στην εθνική.Ε πώς να προσφέρει και να σκοράρει από μια θέση που δεν γνωρίζει και δεν παίζει γενικά!!!
Ο Χριστοδουλοπουλος ειναι τραυματιας? Πως καταντησε απο το να μοιραζει σακουλες στο Μουντιαλ, να ναι παγκο σε αυτη την εθνικη?
Ανυπομονουσα να δω λιγο τον πλατελλα μεσα...αλλα δεν τον εβαλε...κριμα..ελπιζω να πεξει την επομενη φορα...ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
Κράτησαν πίσω τα παιδιά της άμυνας και ο Καρνέζης γερά , τι να κάνουμε , αφού φτάσαμε και στο σημείο να λέμε πάλι καλά που ήρθαμε και Χ , ας τους πούμε ένα προσωρινό μπράβο , και μακάρι σύντομα να ξαναδούμε μια καλή και ανταγωνιστική Εθνική !
POIOS 8A TO PERIMENE?
NA EXOUME KANEI DERBY ME...TA NHSIA FEROES POIA OMADA 8A APOFYGEI THN TELEYTAIA 8ESH!!
AN OMWS GYRISEIS THN VA8MOLOGIA ANAPODA? EEEEE???...
Εντάξει τι να πω , ο φιλότιμος γνωστός Χρησταρας , έτρεξε και για το παρτάλι τον Μητρογλου . Το απίστευτα εκνευριστικό είναι ότι ήταν ο μόνος παίκτης που προσπαθούσε να κάνει την κάθετη κίνηση για να βγει στην πλάτη της άμυνας και δεν του έδωσαν την μπάλα ούτε μια φορά ! Αυτός ο Χολεβας ειδικά, σήμερα ήταν για τα πανηγύρια , μονίμως η μπάλα πίσω ....
Μανωλας-Παπασταθοπουλος και Κιτσιου τραβηξαν την ομαδα μεχρι να μπει και ο Κονε που ηταν ο μονος απειλητικος.
Απογοητευση ο Φετφατζιδης. Σαν να περασαν 10 χρονια απο τοτε που ηταν στην Ελλαδα μου φανηκε ετσι οπως επαιζε. Ο Μητρογλας επρεπε να ειχε βγει απο το 70. Πραγματικα βαριεται να παιζει στην Εθνικη ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τυπος? Δεν ξερω. Οι υπολοιποι μετριοι και στο κεντρο οσο θα παιζουμε με δυο βαρια κορμια θα εχουμε προβλημα. Ενα μηχανακι στυλ Κατσε-Σιμοες θελει η Εθνικη εκει να καλυπτει ποτε τον Σαμαρη ποτε τον Τζιολη
8 AGWNES, 2 GKOL.
KATANTIA...
εγω ξερω ότι ο λαφερτι παλι το καρφωσε .
Ο ΤΣΑΝΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ, ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ.
O ARAVAS ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΑΣΑ ΚΟΝΤΡΟΛ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΜΑΦΙΕΣ.
Επιτελους μια Εθνικη απο τα παλια,εστω και κατα το ημισυ.