Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Έκλεψε» τη νίκη ο Πανιώνιος

Σε ένα παιχνίδι που δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και στο δεύτερο ημίχρονο παρακολουθήσαμε σεμινάριο... καθυστερήσεων από τους «κυανέρυθρους», η ομάδα του Ουζουνίδη επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο             

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευάγγελος Κιοτζένης

Χάρη σε γκολ του Μπακασέτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη μέσα στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή. Κακό ματς με ελάχιστο χρόνο παιχνιδιού ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο εξ αιτίας των πολλών καθυστερήσεων που έκαναν οι «κυανέρυθροι».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου. Πολλά λάθη στο κέντρο, με τον Ηρακλή να έχει πρόβλημα στην τελική πάσα. Περισσότερο αμυντικός ο Πανιώνιος, προσπαθούσε να αντέξει στην πίεση του «Γηραιού». Η μοναδική αξιόλογη φάση έγινε και γκολ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπακασέτας με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 για τον Πανιώνιο, κόντρα στη ροή του ματς.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής έπρεπε να είναι αυτός που θα δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως ο Πανιώνιος με τον Σιώπη απείλησε στο 49’. Οι «κυανέρυθροι» έμειναν με 10 παίκτες στο 59’ εξ αιτίας της αποβολής του Αργυρόπουλου και ο Μαρίνος Ουζουνίδης γύρισε την ομάδα πίσω, κλείνοντας τους χώρους προς την εστία του Παπαδόπουλου.

Οι πολλές αλλαγές «έριξαν» τον ρυθμό στο ματς. Το κακό δεύτερο ημίχρονο οφείλεται και στο... σεμινάριο καθυστερήσεων των «κυανέρυθρων». Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη προκειμένου να κερδίσουν χρόνο είτε έπεφταν κάτω στο έδαφος χωρίς λόγο, είτε έρχονταν σε αντιπαράθεση με ανθρώπους των γηπεδούχων στον πάγκο. Προς το τέλος του ματς, άνθρωποι του Πανιωνίου εκτός των τεσσάρων γραμμών αντί να επαναφέρουν την μπάλα εντός γηπέδου (για κάποιο πλάγιο ή άουτ) φρόντιζαν να την στείλουν ακόμα πιο μακριά.

Το 0-1 έμεινε ως το τέλος και ο Πανιώνιος πήρε το πρώτο του τρίποντο στην εφετινή Σούπερ Λίγκα.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου(65’ Μπουλούτ), Λάζαρ(24’ Πουρτουλίδης), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Ρομάνο, Περόνε

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος Ν., Οικονόμου, Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Χατζηισάϊας, Μασούρας(79’ Μητρόπουλος), Κόρμπος, Ανσαριφάντ(57’ Καραμάνος), Ρισβάνης, Σιώπης, Μπακασέτας(68’ Βλάχος)




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ