Η ΑΕΚ βρίσκεται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ο Ντράγκαν Σάκοτα, μίλησε στην κάμερα του ΑRT TV, για τους στόχους της ομάδας, τις μεταγραφές, αλλά και το ρόστερ.
Αναλυτικά ο προπονητής είπε:
«Πάνω κάτω είμαστε ευχαριστημένοι. Θα θέλαμε να είμαστε όλοι οι παίκτες, κάτι που στις καλές ομάδες δεν είναι δυνατόν επειδή υπάρχουν παίκτες στις Εθνικές. Έχουν υποχρεώσεις και είμαστε περήφανοι να έχουμε παίκτες σε εθνικές ομάδες. Όμως θα μας λείπουν κάποιο διάστημα. Έχουμε μαζί μας αρκετά παιδιά. Θα έχουμε και έναν παίκτη παραπάνω να μας βοηθήσει στην προετοιμασία, μέχρι να γυρίσουν τα άλλα παιδιά. Αλλά γενικά είμαστε ευχαριστημένοι και με τις επιλογές. Κάποια παιδιά είναι νέα-ταλέντα που έχουν μέλλον. Εννοείται ότι έχουμε αρκετά καλούς παίκτες που θα είναι πρωταγωνιστές φέτος».
Για μεταγραφές: « Η ΑΕΚ έχει τελειώσει με το ρόστερ της. Εμείς τελειώσαμε, έτσι ήταν τα σχέδια μας. Τώρα αν μας τύχει ο Μάικλ Τζόρνταν θα το σκεφτούμε».
Για φετινούς στόχους: « Εμείς ότι είπαμε πέρυσι το κάναμε. Φέτος θέλουμε λίγο παραπάνω. Με υπομονή και με σχέδιο πιστεύω θα είμαστε εκεί που θέλουμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Kαλά τωρα τι δηλωσεις ειναι αυτες?? Οχι, να πας σε Σακοτα χειροτερα απο περυσι, να βγεις πεμπτος, εκτος, ογδοος..Καλα μερικοι δεν ξερουν που παιζουν, τι στην ευχη???
Το να είναι μετρημένος στις δηλώσεις του δεν είναι κακό. Με τα θέλω μας δεν γινόμαστε και πρωταθλητές απ την μιά μέρα στην άλλη. Καλύτερα μικρό καλάθι και ευχάριστες εκπλήξεις παρά να μας φουσκώνουν τα μυαλά και μετά να βριζόμαστε. Πόσο ονειρεύομαι τον Θανάση Αντετοκούμπο στην ομάδα δε λέγεται..
Το να είναι μετρημένος στις δηλώσεις του δεν είναι κακό. Με τα θέλω μας δεν γινόμαστε και πρωταθλητές απ την μιά μέρα στην άλλη. Καλύτερα μικρό καλάθι και ευχάριστες εκπλήξεις παρά να μας φουσκώνουν τα μυαλά και μετά να βριζόμαστε. Πόσο ονειρεύομαι τον Θανάση Αντετοκούμπο στην ομάδα δε λέγεται..
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι καλό για το φινάλε αλλά και με αυτούς που έχουμε θα πάμε σίγουρα καλύτερα από πέρυσι.
Atic & Τσαλμπούρης δηλαδή γιοκ...
Μιλόσεβιτς θέση κοινοτικού...
Ορτον βασικός σέντερ...