Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μήνυση σε Θωμαϊδη και Αλαφούζο, αλλά τόσο ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, αλλά και η Εισαγγελέας Εφετών την απέρριψαν!
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε κάνει έγκληση κατά του Κυριάκου Θωμαϊδη και του Γιάννη Αλαφούζου περί άμεσης συνέργειας σε συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση και ηθική αυτουργία.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσέφυγε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, Νικόλα Πασχάλη για την εκπομπή με τον Στηβ Κακέτση με τη μήνυση του να απορρίπτεται, αλλά ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού επέμεινε.
Προσέφυγε στην Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά επιμένοντας πως η εκπομπή υιοθέτησε την άποψη του Κακέτση με την Εισαγγελέα να αναφέρει στην απόφαση της:
Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
