Με νίκη επί της Αργεντινής (85-80) ξεκίνησε η εθνική ομάδα του Καναδά τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά προετοιμασίας του Πουέρτο Ρίκο εν όψει του Αμέρικας Τσάμπιονσιπ. Εκ των πρωταγωνιστών, ο Φιλ Σκραμπ με 12 πόντους σε 28 λεπτά συμμετοχής. Ο νέος γκαρντ της ΑΕΚ, που διεκδικεί με αυξημένες πιθανότητες μια θέση στην τελική 12άδα (13 έχουν μείνει), είχε 5/6 βολές, 2/2 δίποντα και 1/7 τρίποντα, πήρε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, ενώ έκανε 2 λάθη. Επόμενος αντίπαλος για τον Καναδά στο τουρνουά η Βραζιλία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Είμαι από τον Καναδά κι οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι λένε πως ή ο Scrubb ή o Hanlan ή ο Doornekamp θα κοπει απ'τη ομαδα. Ευχομαι να μην ειναι ο Scrubb.
Ασχετα απο αυτο, τι λενε για την αξια του?
Ξεχωρίζει παρά την πληθώρα των nbaers (9) που έχει ο Καναδάς. Κάτι σημαίνει αυτό.